Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης π. Ραφαήλ Ιωάννου

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 
Πολυανής και Κιλκισίου 
Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με βαθύτατα αισθήματα οδύνης και ελπίδας προς τον Αναστάντα Κύριο ανακοινώνει την εκδημία του προσφιλεστάτου Αρχιμανδρίτου π. Ραφαήλ Ιωάννου.

Τσικνοπάρτυ στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Μία από τις αγαπημένες μας μέρες φυσικά είναι η Τσικνοπέμπτη. Κι αυτό γιατί; Γιατί η σούπερ ψησταριά του ΚΔΑΠ Kinesis ψήνει τα πιο νόστιμα και γευστικά σουβλάκια. Η φωτιά άναψε από νωρίς, ώστε μετά από λίγο οι πρώτοι καρναβαλιστές μας έκαναν την εμφάνισή τους και δοκίμασαν τα πρώτα μας σουβλάκια. 

Οι υποψήφιες βουλευτές του ΚΚΕ παραβρέθηκαν και στήριξαν την Απεργία των Εκπαιδευτικών στο Κιλκίς, ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Στην απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών του Κιλκίς, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στο κατηγοριοποιημένο σχολείο που προσπαθούν εδώ και 40 χρόνια να φέρουν όλες μαζί και εναλλάξ όλες οι κυβερνήσεις, με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ και του ΟΟΣΑ, παραβρέθηκαν οι υποψήφιες βουλευτές Κιλκίς του ΚΚΕ, Νικολαϊδου Σταυρούλα και Τεμεκενίδου Μέμα, για να εκφράσουν τη στήριξή τους.

Γ. Φραγγίδης: Ανάγκη εξεύρεσης λύσης για την αποτροπή της ακύρωσης της δωρεάς των τριών νοσοκομείων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Ελληνικό Δημόσιο

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Με απογοήτευση πληροφορηθήκαμε από την ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ότι ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ, του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ, και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, υπό την διεθνή Πρωτοβουλία για την Υγεία, απέβη άκαρπος και ακυρώνεται.

Ε. Αγαθοπούλου: Η ΝΔ αδιαφορεί για τις οικογένειες με ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς και για την ισότητα στον γάμο

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης για την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θεσπίζει την αναγνώριση όλων των οικογενειών και το δικαίωμα στην ισότητα στον γάμο, καθώς και την επιλεκτική έως και κατακερματισμένη εφαρμογή της Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+, επισημαίνουν με ερώτηση τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς, 35 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία της βουλεύτριας Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων, Ειρήνης Αγαθοπούλου.

Μουσική βραδιά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς



Γ. Φραγγίδης: «Ανάγκη άμεσης παρέμβασης για την επίλυση των σοβαρότατων οικονομικών θεμάτων των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών και των πολυιατρείων»

Κοινοβουλευτική αναφορά κατέθεσε ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα «Ανάγκη άμεσης παρέμβασης για την επίλυση των σοβαρότατων οικονομικών θεμάτων των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών και των πολυιατρείων».

Νίκος Δένδιας από το Κιλκίς: ''...δεν επιτρέπουμε σε κανένα να θεωρεί ότι αυτός έχει το μονοπώλιο της καρδιάς..."


Νίκος Δένδιας από το Κιλκίς: ''...δεν επιτρέπουμε σε κανένα να θεωρεί ότι αυτός έχει το μονοπώλιο της καρδιάς. Καρδιά έχουν όλοι οι Ελληνες και η δικιά μας, η μπλε καρδιά, είναι μεγάλη και χτυπάει πάρα-πάρα πολύ δυνατά...''

Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφ. Παραγωγός
Μέγα πλήθος και μέγα πάθος... αντικειμενικά επιτυχημένη, από κάθε άποψη, η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της φιλελεύθερης - πατριωτικής παράταξης του Κιλκίς και της Παιονία! Ήταν ολες και ολοι εκεί. Κανενα άλλο σχολιο και άλλη υποσημείωση! Ο Έλληνας ΥΠ.ΕΞ. και Βουλευτής της ΝΔ κύριος Νικόλαος Δένδιας μίλησε εκ βάθους καρδίας στην εκδήλωση της γαλάζιας διοικούσας επιτροπής της Ν.Δ. (ΔΕΕΠ - ΔΗΜΤΟ - ΟΝΝΕΔ) στο Κιλκίς για την κοπή της εορταστικής παραδοσιακής πίτας για το 2023 και μεταξύ άλλων, είπε:

Παραμένει «ανοιχτό» για αιτήσεις το επιδοτούμενο πρόγραμμα για 150.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ότι παραμένει «ανοιχτή» η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» για 150.000 εργαζομένους. Οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν πέρα από τις γνώσεις σε καίρια θεματικά αντικείμενα με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, θα αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση και εκπαιδευτικό επίδομα 400€.

Παιδιά της Γ΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η Πινακοθήκη της Τέχνης με χαρά υποδέχθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 τα παιδιά της Γ΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συνοδευόμενα από την κ.Νόπη Δουλκερίδου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Αποκριάτικος χορός της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τι θα κάνετε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 γύρω στις 9 το βράδυ;
Εμείς θα βάλουμε την πιο κεφάτη και τρελή μας διάθεση, θα υιοθετήσουμε την πιο αστεία πλευρά μας, θα ντυθούμε αποκριάτικες φορεσιές και θα ανηφορίσουμε στο καφέ μπαρ Λόφος όπου θα διασκεδάσουμε με αποκριάτικες μουσικές, λάτιν, ντισκο και πολλές άλλες.

Τι λέει το ΚΚΕ Κιλκίς για την απεργία των εκπαιδευτικών, ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ χαιρετίζει την μεγάλη Απεργία των εκπαιδευτικών στο Κιλκίς και σε όλη την Ελλάδα. Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν ένα ακόμα μάθημα στα παιδιά των εργαζόμενων του Κιλκίς. Αξιολογούνται και παίρνουν άριστα, γιατί διεκδικούν ένα σχολείο που να μορφώνει ολόπλευρα όλα τα παιδιά. Ένα σχολείο που να μην κατηγοριοποιεί τα σχολεία σε «καλά» και «καλά», «πλούσια» και «φτωχά» και τους μαθητές σε αυτούς που «παίρνουν τα γράμματα» και σε αυτούς που «δεν παίρνουν τα γράμματα».

Χορός ΑΟΚ Καστανιών Κιλκίς



Μικρασιατική Καταστροφή: Ενα Στρογγυλό Τραπέζι που επιδιώκει την αλληλοκατανόηση

Σεμινάριο Ιστορίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς:
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, 7.00 μ.μ. οργανώνεται μια συνάντηση ιστορικών με τίτλο : «Ιστοριογραφικές προσεγγίσεις για την μετάβαση από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στο σύγχρονο έθνος-κράτος, τη Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή«.Παίρνουν μέρος οι ιστορικοί: Αλέξης Αλεξανδρής, Σπύρος Πλουμίδης, Μιχάλης Λυμπεράτος, Ίρις Τζαχίλη, Βασίλης Μεϊχανετσίδης και Πέπη Ρηγοπούλου. Συντονισμός: Βλάσης Αγτζίδης.

Συμμετοχή Ειρήνης Αγαθοπούλου, στην απεργιακή κινητοποίηση και την πορεία των εκπαιδευτικών του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Την ευκαιρία να δηλώσει τη συμπαράσταση της στον αγώνα των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Κιλκίς είχε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση και την πορεία στο Κιλκίς.

Το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά

Ανακοίνωση 1ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ιδιαιτέρως στους δύο εθελοντές του σώματος Καλών Σαμαρειτών, κ. Βαγγέλη Στάμκο και κα Φανή Ζελελίδου για την τόσο ενδιαφέρουσα και χρήσιμη παρουσίασή τους, στους μαθητές της Β΄Τάξης του σχολείου μας.

Ευχαριστήριο Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την άμεση ανταπόκριση στην συνδρομή βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς. Η παράδοση έγινε στον Δήμο Κιλκίς, από τον υπεύθυνο της δράσης και αθλητή μας, Χρήστο Πατσιούρα.

Τον συμπολίτη ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς υποδέχθηκε ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τον συμπολίτη ΑΙΑ υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Κιλκίς, την Κυριακή 12/02/2023, ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ, σε μια συνάντηση που έχει πάντα ενδιαφέρον, τουλάχιστον για την ψυχολογία των δύο ομάδων. 

Συνάντηση συμμαθητών αποφοίτων 1969 του Εξαταξίου Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση συμμαθητών αποφοίτων 1969 του Εξαταξίου Γυμνασίου Κιλκίς
Την αναβληθείσα από 20 και 22 πέμπτη συνάντηση τους πραγματοποιούν οι 72χρονοι απόφοιτοι 1969 με όλους τους κατά καιρούς συμμαθητές τους του Εξαταξίου Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς. Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10.00 στο Α’ Γυμνάσιο όπου φοίτησαν εγκαινιάζοντας το πριν 60 χρόνια. Το γεύμα στην ‘Καλύβα’ προς Ευκαρπία.

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου: Αισιόδοξα μηνύματα απ τη νέα γενιά του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν την Κυριακή 12.02.23 στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά του Λαγκαδά, με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, οι αθλητές και αθλήτριες του Τμήματος Στίβου της Ακαδημίας μας.

Η κοινωνική πλευρά του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" σε συνεργασία με την κοινότητα Γουμένισσας συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συνθρώπους μας στην Τουρκία και την Συρία.

(Video) Ο Γ. Γεωργαντάς στην Ημερίδα "Νέα ΚΑΠ 2023 2027: Προκλήσεις και Ευκαιρίες"

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023.
Για τις ευκαιρίες και τους στόχους της νέας ΚΑΠ μέσα από το πρίσμα της «Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας», μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς στην Ημερίδα «Νέα ΚΑΠ 2023-2027 Προκλήσεις και Ευκαιρίες», που συνδιοργανώνει το ΥΠΑΑΤ και η Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Θέσεις εργασίας στο Habitat Hotel Kilkis 17/2/2023