Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Video: Συνάντηση του Δημ. Αγαθόπουλου με συμμαθητές του


Η συνάντηση του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημ. Αγαθόπουλου με συμμαθητές του, έγινε στο Κιλκίς την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.

Εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 3 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00μ.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Θεοχαράκη Μιχαήλ

ΕΝΩΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Μιχάλης Θεοχαράκης γεννήθηκε στη Φλώρινα και έζησε τα μαθητικά του χρόνια στο Κιλκίς. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και τον παραδοσιακό χορό. 25 χρονών σήμερα είναι ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Κιλκίς και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Θρακική Εστία”.

Αναβιώνει το έθιμο του Κουρμπανιού, από το Σύλλογο Στενημαχιτών Κιλκίς

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς σε συνεργασία με την Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα αναβιώσει και φέτος το έθιμο του Κουρμπανιού κατά την εορτή του Αγίου Τρύφωνος.

Διακοπή ρευματοδότησης στην Επτάλοφο Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου θα διακοπεί η παροχή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 14:30 σε τμήμα του οικισμού της Επταλόφου (στην αριστερή πλευρά με κατεύθυνση το Αναβρυτό)εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Video: Δευτερολογία Γ. Γεωργαντά στο Ν/Σ για το ΑΣΕΠ και τη Δημόσια Διοίκηση

Απολογισμός πεπραγμένων 2018, της Π.Ε. Κιλκίς

Στη ειδική συνεδρίαση (Δευτέρα 28-01-2019) του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης εισηγήθηκε τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για το έτος 2019.

Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» στην 11η ZOOTECHNIA 2019

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» συμμετέχει στην 11η ZOOTECHNIA 2019 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2019) και θα βρίσκεται μέσα στο stand του Digital Greece στο περίπτερο 16 της Helexpo.