Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ελληνικά σχολικά βιβλία: Από τη μπουγάδα του Αγίου Βασιλείου (!) στο φασίστα Κεμάλ...

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Σε μία ομιλία του, από τις πρώτες του στην ελληνική βουλή, ο νυν υφυπουργός Παιδείας έκανε καταγγελίες για τα σχολικά βιβλία, αναφερόμενος στο χρόνο που είχε στη διάθεσή του σε όσα απαράδεκτα και χυδαία γράφονται εκεί. 

Νίκη & Θέαμα οι Ελπίδες Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Στο παιχνίδι – ντέρμπι της αγωνιστικής που διεξήχθη στο Πολύκαστρο , ανάμεσα στον τοπικό Α.Ο.Κ. ( Β´ομάδα της Ακαδημίας Α.Ε. Πολυκάστρου ) και τις Ελπίδες Κιλκίς (Β´ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρου Κιλκίς ), την Κυριακή 20/11/16 και στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, απόλαυσαν γκολ και θέαμα για ακόμη μια φορά όσοι παρακολούθησαν την Μικρή ομάδα του Κιλκίς. 

Κιλκίς: 9 νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α - Υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Παιονίας μεταξύ των κρουσμάτων

Υπογράφει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Οκτώ (8) Νέα Κρούσματα Ηπατίτιδας (Α) ηλικίας από 3 έως 28 ετών από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας εισήχθησαν στην Παιδιατρική και Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Από τα παραπάνω ένας 16χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Άδικη ήττα για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος από την Α.Ε. Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Πικρή γεύση αφήνει το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, με την ΑΕ Πολυκάστρου και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Φιέστα στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς

Μια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή στήθηκε για άλλη μια φορά στο Αθλητικό  Κέντρο Αλέξανδρος. Πρωταγωνιστές φυσικά οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου και της φιλοξενούμενης Ακαδημίας της ΑΕ Ποντίων Βεροίας. 

Σε νέους πανέμορφους χώρους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Ένα ερείπιο στο κέντρο του Δροσάτου ήταν η πρώην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) και τώρα έχει μετατραπεί σ’ ένα πραγματικό στολίδι, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2016.

H “Σοσιαλιστική Προοπτική” και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Στην ελληνική κομματική τοπιογραφία απουσιάζει η κριτική. Το γεγονός δεν ξενίζει, ούτε γίνεται αντικείμενο πολιτικής ανάλυσης και θεωρητικού αναστοχασμού, εφόσον αποτελεί μία από εκείνες τις βεβαιότητες της πολιτικής καθημερινότητας μας, η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. 

Με πολυπληθή συμμετοχή ο Άθλος Κιλκίς στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 19-20/11/2016 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 3o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο κλειστό στάδιο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. 

Χάλκινοι πανελληνιονίκες στο τζούντο οι Βετεράνοι Τζουντόκα του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με δυο Χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η Κιλκισιώτικη αποστολή από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Βετεράνων που διεξήχθησαν στην Αθήνα στο 3ο Κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς, στο Δήμο Φυλής το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Νοεμβρίου 2016.

Ο Παυλίδης ευχαριστεί Γκουντενούδη και Δεβετζόπουλο

Υπογράφει ο Χαράλαμπος Παυλίδης 
Πρόεδρος της Τ.Κ. Ποντοηράκλειας
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποντοηράκλειας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλο οι οποίοι παραμένοντες συνεπείς στη δέσμευση τους, φρόντισαν ώστε να επαναλειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός Ποντοηράκλειας μετά από 2 χρόνια που παρέμενε κλειστός.

Kinesis Gym: Σημαντικοί Αθλητές καλεσμένοι σήμερα στο μάθημα Kyodokyokushin Karate

Ανακοίνωση
Kinesis
Gym
ΚιλκίςΣήμερα στο μάθημα του Kyodokyokushin στις 18:00 θα έχουμε καλεσμένους τον Senseï Soobiraj Maharoo από τον άγιο Μαυρίκιο και τον Shihan Tony Willingshøj Nielsen από την Δανία.
Osu!!
Kinesis Gym
25ης Μαρτίου 24
61100 Κιλκίς
23410 20450
www.kinesis-gym.gr




Κιλκίς: Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο 34χρονου για 450 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (20-11-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ένας 34χρονος ημεδαπός και ένας 31χρονος υπήκοος Συρίας, διότι κατά τον έλεγχο των αστυνομικών στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν διαπιστώθηκε να μεταφέρουν και να κατέχουν από κοινού 450 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Πληρωμή δικαιούχων βιοκαλλιεργητών έτους 2013

Γνωστοποιούμε στους δικαιούχους παραγωγούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι τη Τετάρτη 23/11/2016 θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς η Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2013 και η Κατάσταση Απορριπτόμενων της Δράσης 1.1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν σχετικά.

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 24 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης

Νέος ιός έχει κατακλύσει το Facebook

Τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει συναγερμός στο Facebook μετά την κυκλοφορία ενός νέου ιού, ο οποίος μεταδίδεται μέσω του chat.

Επιμορφωτική Κιλκίς: eLearning από τη Φύση

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στη Λιέγη πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση συντονισμού του προγράμματος eLearning από τη Φύση, στο οποίο συμμετέχει η Επιμορφωτική Κιλκίς ως εταίρος, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις.

Θεόφιλος Γουλτίδης για Juanjo Corrales: "Ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος"

Του Θεόφιλου Γουλτίδη 
Πριν από 17 χρόνια ο Δήμος Κιλκίς ξεκίνησε τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας και τοποθέτησε τον Juanjo Corrales σαν καλλιτεχνικό διευθυντή. Ήταν η εποχή των παχιών αγελάδων όπου ο προϋπολογισμός του φεστιβάλ επέτρεπε η αμοιβή του να ήταν ιδιαίτερα υψηλή. 

Στο παζάρι της Ξάνθης πάει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο ξακουστό παζάρι της Ξάνθης το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. Αναχώρηση 07:00. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ.

Τέχνη Κιλκίς: Ομιλία - συζήτηση με θέμα, "Αριστοτέλης, ο Οικουμενικός Φιλόσοφος"


Ομιλία-συζήτηση με θέμα «Αριστοτέλης ο Οικουμενικός Φιλόσοφος», στο πλαίσιο εκδηλώσεων του 2016, ως «έτους Αριστοτέλη», διοργανώνει η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης, τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Β/θμιας Εκπαίδευσης και το Σύλλογο Επιστημόνων «Αριστοτέλη» φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς-Παιονίας.

Στο «Μαγικό χωριό του Αι Βασίλη» θα πάει τελικά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Ανακοίνωση Σώματος
Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Βόλο την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο «Μαγικό χωριό του Αι Βασίλη».

Συλλυπητήρια Τζιτζικώστα για το θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρει:
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια ενός σπάνιου πολιτικού, ενός μοναδικού ρήτορα, ενός ευπατρίδη, ενός ευγενούς, σεμνού και ακέραιου ανθρώπου, μιας εμβληματικής φυσιογνωμίας της πολιτικής στη χώρα μας, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Κωστή Στεφανόπουλου.

Τι απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο πρώην αντιδήμαρχος Κιλκίς, Θόδωρος Βαφειάδης (Video)