Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας καλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
Χρηματοδοτικό εργαλείο Jessica και θεσμικό πλαίσιο ΣΔΙΤ ως μοχλός της ανάπτυξης της περιφέρειας την Τετάρτη 25.04.2012, ώρα 11.00, αίθουσα Β. Σεργιαννίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς Το θέμα των συμπράξεων Δημοσίου - Ιδιωτικού τομέα εισηγείται ο Ειδικός Γραμματέας του ΥΠΑΝ κος Μαντζούφας Νικόλαος. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με τίτλο: «Περιβάλλον και Επιχείρηση – Πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Enterprise Europe Network – Hellas, οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Περιβάλλον και Επιχείρηση – Πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 17.00, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αποτύπωση των πρόσφατων αλλαγών στην περιβαλλοντική νομοθεσία και η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τις αλλαγές αυτές.

Π.Α.ΜΕ.: «Όλοι στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. 10,30 π.μ. στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς»

«Αν σας περνάει η ιδέα στα σοβαρά πως με τις κρεμάλες σας μπορείτε να σταματήσετε τον αγώνα εκατομμυρίων εργατών, που αν και γονατισμένοι από την καταπίεση εξεγείρονται, είστε, μα την αλήθεια, φτωχοί τω πνεύματι. Να περιμένετε το τέλος. Αν δεν το περιμένετε, εγώ σας το αναγγέλλω. Γύρω σας, δίπλα σας, πάνω σας, απ΄ όλες τις μεριές θεριεύει μια φωτιά. Μπορείτε να την αγνοείτε αλλά δεν μπορείτε να την αποφύγετε. Θα ‘ρθει μια εποχή που η σιωπή μας στον τάφο θα είναι πιο ισχυρή από τις φωνές που στραγγαλίζετε σήμερα»
Απολογία Σπάϊς, από τους πρωτεργάτες της πρωτομαγιάτικης απεργίας, Σικάγο 1886

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ: "Ο Βοτανικός Κήπος Κρουσίων για να επιβιώσει έχει την ανάγκη όλων μας. Ας πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας"

Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια και ακόμη η πολιτεία δεν έχει επιλύσει τα θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα του Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων. Η Κοινωνία του Κιλκίς αγωνιά και δείχνει το ενδιαφέρον της για την οριστική λύση του προβλήματος και επιδιώκει την επιβίωση του κήπου με κάθε τρόπο. Η συνέχιση της λειτουργίας του είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο και μας αφορά όλους.

19 Μαϊου, Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-Πρόσληψη Εκπαιδευτών στο πρόγραμμα "Ερμείον"
ΑΛΚΥΟΝΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ-40 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-50 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ν.ΑΡΤΑΣ-300 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΑΛΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ-40 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ" Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-630 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ ΣΤΟ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ-50 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
Όμιλος UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ-70 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ν.Αιτωλοακαρνανίας-20 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΝΕΣΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΣΤΙΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-30 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΠΙΝΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΜΚΕ Ν.Θεσπρωτίας-28 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΠΙΝΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΜΚΕ Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-194 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
PRAKSIS ΜΚΟ-27 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΕΟΠΥΥ-5.000 Συμβάσεις εργασίας με θεραπευτές Ιατρούς
Αρωγή ΑΜΚΕ Ν.Λακωνίας-120 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
Αρωγή ΑΜΚΕ Ν.Ηλείας-518 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ν.Φλώρινας-495 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ν.Άρτας-90 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ν.Καρδίτσας-1053 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ν.Καστοριάς-411 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ν.Ηλείας-66 θέσεις με πρόγραμμα κοινοφελούς απασχόλησης
Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας-Πρόσληψη ΕπιστημονικούΔιδακτικού και Αστυνομικού Διδακτικού Προσωπικού
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών-1 θέση Διευθυντή ΚΕΚ, 1 θέση Διευθυντή Κατάρτισης, 1 θέση Συντονιστή Ενεργειών Κατάρτισης, θέσεις Διοικητικού προσωπικού

5 υποτροφίες από το Ίδρυμα "Χρυσόστομος Βογιατζής"

Το κοινωφελές Ίδρυμα «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ» θα χορηγήσει συνολικά (5) πέντε υποτροφίες εκ των οποίων (4) τέσσερις για φοιτητές που έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. της χώρας καθώς και (1) μία για μεταπτυχιακό φοιτητή που σπουδάζει σε μεταπτυχιακό τμήμα Α.Ε.Ι. του εξωτερικού. Δικαίωμα υποτροφίας έχουν οι απόφοιτοι του Β’ Λυκείου Κιλκίς, που έχουν εισαχθεί: 1) σε Α.Ε.Ι. της χώρας ή 2) που πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε Α.Ε.Ι. του εξωτερικού και διακρίνονται για την επιμέλειά τους, την υψηλή τους επίδοση και το ήθος τους, αλλά στερούνται οικονομικών πόρων. Κατά προτίμηση θα προηγούνται μαθητές καταγόμενοι από την Ανατολική Ρωμυλία, εφόσον βέβαια συγκεντρώνουν τα προαναφερόμενα προσόντα. Πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων - δικαιολογητικών στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Δημοσθένη Κουσκούκη, τηλ. 23410-22248, από 1ης Μαΐου έως 15ης Ιουνίου 2012 και ώρες 09.00 – 13.00.

Ενημέρωση για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Ενημέρωση στα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης του Κιλκίς έχει ήδη αρχίσει η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για την Γενοκτονία του Ελληνισμού της Μ. Ασίας. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτή των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει όσο γίνετε περισσότερους νέους στο συγκεκριμένο θέμα αποφεύγοντας έτσι την λήθη και την διαστρέβλωση. Στο 2ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο, 2ο Λύκειο, 1ο ΕΠΑΛ έχουν ήδη γίνει παρουσιάσεις από μέλη του συλλόγου με την βοήθεια και συνδρομή μελών της νεολαίας της Παμποντιακής Ένωσης Ελλάδος. Στις παρουσιάσεις που έγιναν βοήθησαν και μέλη από τμήμα χορευτικών των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ που είναι μαθητές στα συγκεκριμένα σχολεία. Επίσης να αναφέρουμε ότι το νεαρό μέλος του συλλόγου Κετσετζής Αργύρης που έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της ΠΟΕ με κείμενο για την γενοκτονία από όλα τα σχολεία της χώρας απέσπασε το 2ο βραβείο, το οποίο κείμενο και διάβασε κατά την ενημέρωση που έγινε στο 1ο Λύκειο

Συνελήφθη ένας ημεδαπός στην Καλλιθέα Χαλκιδικής για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο Ι.Κ.Α ποσού 1.372.317,78 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (24.04.2012) το πρωί, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 45 ετών, διευθύνων σύμβουλος ανώνυμων εταιρειών, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο Ι.Κ.Α. κατά το χρονικό διάστημα 01.07.2010 έως 31.10.2011. Το συνολικό ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 1.372.317,78 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις των άρθρων 1 παρ. 1, 2 και 6 του Α.Ν. 86/1969 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 22 παρ.1 του Ν. 4032/2012.

Συνελήφθη 46χρονος για ναρκωτικά στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

Συνελήφθη σήμερα (24.04.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στην περιοχή Νέων Ρόδων Χαλκιδικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, στην κατοχή του 46χρονου και σε περιφραγμένο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, όπου διαπιστώθηκε η καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, βρέθηκαν συνολικά (107) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους (10) έως (50) εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Παράταση ρύθμισης οφειλών προς τον ΟΑΕΕ μέχρι 30-4-2012

Με τη διάταξη της παρ.3 του άρθρου 23 του Ν. 4075/2012 δόθηκε παράταση στη προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στις ρυθμίσεις καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. α και β του Ν. 4038/2012, έως 30/4/2012. Συγκεκριμένα:

«Και μας φορολογήσατε... μας γαμήσατε - Είστε όνειδος» [βίντεο]


Φραστική επίθεση δέχθηκε χθες το βράδυ η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ταβέρνα της Καισαριανής. Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης, αλλά και κατά της κυρίας Διαμαντοπούλου, η οποία αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της αποχώρησε εν μέσω συνθημάτων και προπηλακισμών.

Ανακαλούνται 53 αυτοκίνητα VOLVO μοντέλα S60 και XC60

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία VOLVO CARS HELLAS, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VOLVO μοντέλα S60 και XC60.
Η ανάκληση περιλαμβάνει 53 οχήματα, παραγωγής 2012, με αριθμούς πλαισίου:
Από Έως
XC60 0302264 0308564
S60 0124055 0128338

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων στον Ευρωπό Κιλκίς

Στην Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού, ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων / Κορασίδων το Σαββάτο 21 Απριλίου. Στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού βρέθηκαν οι προκριθέντες από τις τρείς προκριματικές φάσεις, για να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στην ηλικιακή τους κατηγορία. Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 50 Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και 134 αθλητές διεκδίκησαν μια θέση στο βάθρο. Τον Δήμο Παιονίας εκπροσώπησαν οι σύλλογοι «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ» Ευρωπού και «Άγιος Νέστορας» Γουμένισσας. Μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων για τους 2 συλλόγους και με τον «Άγιο Νέστορα» να λαμβάνει και την πρώτη θέση σαν Σύλλογος στην συγκομιδή μεταλλίων στις κορασίδες.

Συνελήφθη 58χρονος για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα Σερρών

Συνελήφθη χθες (23.04.2012) το μεσημέρι, στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ένας ημεδαπός 58 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 58χρονος, εντοπίστηκε να έχει εισάγει από τη Βουλγαρία και να μεταφέρει εντός του οχήματος (168) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά διαφόρων μαρκών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα σε Πολύκαστρο και Σέρρες

Συνελήφθησαν χθες (23.04.2012) το βράδυ, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, δύο ημεδαποί 19 ετών, διότι αφαίρεσαν από υπαίθριο μη περιφραγμένο χώρο του κέντρου εκπαίδευσης πλωτών μέσων της 33 Μ/Κ Ταξιαρχίας (64) μεταλλικές βρύσες και (23) μεταλλικά σπιράλ. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του Ελληνικού Στρατού.

Πρόωρες εκλογές: Το απόλυτο αδιέξοδο της οικονομίας!

Του Δημήτρη Μάρδα
Αν. καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

«Έγκλημα χωρίς τιμωρία», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του σεναρίου των πρόωρων εκλογών, σκιαγραφώντας την πολιτική της μη σύνεσης, που διακρίνει όσους κατέχουν μια αρχηγική θέση στα κοινά.

Πρόγραμμα προεκλογικών περιοδειών ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς

H εκλογική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς ενημερώνει το πρόγραμμα της κοινή προεκλογική περιοδεία όλου του συνδυασμού για την εβδομάδα που διανύουμε είναι το παρακάτω :
Τρίτη 24 Απριλίου Απόγευμα : Αγιά Παρασκευή - Μουριές - Μυριόφυτο - Αμάραντα - Αγ. Χαράλαμπος - Ακρίτας - Δροσάτο - Καλύνδρια
Τετάρτη 25 Απριλίου Απόγευμα : Διπόταμος - Τέρπυλλος - Μελισσουργίο - Κοκκινιά - Παρόχθιο - Ποντοκερασιά

Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς «Ανοικτή Οθόνη». Αφιέρωμα «Η Τέχνη στον Κινηματογράφο» την Τρίτη και Τετάρτη 25 Απρίλη 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο με την υποστήριξη του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς

Η τέχνη πάντα είχε διάφορες μορφές να εκφράζεται. Η αίσθησή της όμως μέσα από την κινηματογραφική τέχνη αποκτά διαφορετική αισθητική, στην ουσία η δημιουργία του καλλιτέχνη εμφανίζεται μέσα από τη σινέ-ματιά κι αυτό δεν είναι λίγο.Στις δύο (ή τρεις, το κοινό θα αποφασίσει!) ταινίες του αφιερώματος προβάλλεται από τη μια το πάθος του Γιαννούλη Χαλεπά για τη γλυπτική, ένα πάθος όμορφο και αμαρτωλό όπως όλα τα πάθη που τον οδηγεί στις φλόγες της λύτρωσης της δημιουργίας και από την άλλη η μοναδική λογοτεχνική ικανότητα του σπουδαίου πεζογράφου μας Γιώργου Βιζυηνού που μπορεί να συγκριθεί μονάχα με την κάθοδο στην τρέλα, την απομόνωση, την κόλαση της αιώνιας μοναξιάς.
Αν οι θεατές το επιθυμούν, κατά τη δεύτερη ημέρα του αφιερώματος θα προβληθεί μια ταινία έκπληξη με θέμα την ποίηση.

Πρόσκληση για την Πρωτομαγιά από τον Σύλλογο Νέα Ματσούκα "Οι Μωμόγεροι" Αγίου Μάρκου Κιλκίς

Τό Διοικητικό Συμβούλιο τοῦ Πολιτιστικοῦ καί Μορφωτικοῦ Συλλόγου Νέα Ματσούκα, «Οἱ Μωμόγεροι», Ἁγίου Μάρκου Κιλκίς διοργανώνει τήν καθιερωμένη πλέον ἐκδήλωση πρωτομαγιᾶς στίς 1 Μαΐου 2012 στόν Ἃγιο Μᾶρκο Κιλκίς, ἔξω ἀπό τούς χώρους τοῦ Συλλόγου. Tὰ ποντιακὰ χορευτικὰ συγκροτήματα, Αὺγῆς Λαγκαδὰ, Εὐκαρπίας καὶ Ἁγίου Μάρκου ἀλλὰ καὶ το μουσικὸ συγκρότημα θὰ φροντίσουν για το τερπνό μέρος τῆς ἡμέρας μέχρι ἀργὰ τὸ ἀπόγευμα. Σᾶς περιμένουμε να περάσουμε εὐχάριστα σέ ἓνα γνωστό, φιλικό και ὑπέροχο φυσικό περιβάλλον! Θά χαρούμε ἰδιαίτερα γιά τήν συμμετοχή σας!

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς προς ΟΤΕ

Το Επιμελητήριο μας το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί παράπονα και παραστάσεις τόσο προφορικές όσο και γραπτές (κείμενο με υπογραφές), από επιχειρηματίες μέλη μας και όχι μόνο, της περιοχής Πικρολίμνης Ξυλοκερατιάς, για την έλλειψη σύνδεσης με το Διαδίκτυο.
Από επαφές που είχαμε με τις Υπηρεσίες του Οργανισμού σας, πληροφορηθήκαμε ότι το σχετικό Δίκτυο έχει εξαπλωθεί μέχρι τα όρια των περιοχών αυτών.

Γιορτή Κερασιού στη Φιλυριά

Άρχισαν οι προετοιμασίες για τη γιορτή Κερασιού στη Φιλυριά. Μια γιορτή που μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε το Φιλυριώτικο Κεράσι, με τις πολλαπλές του ποικιλίες. Η Γιορτή θα γίνει για 4η συνεχόμενη χρονιά, φέτος το Σάββατο 26 Μαΐου. Μια γιορτή που καθιέρωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλυριάς "Η Φιλυριά"

Αλέξανδρος Κιλκίς: Άριστα σε όλα στο τουρνουά «Πολιτάκης» !

Σάρωσαν οι ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, που συμμετείχαν στο τουρνουά «Πολιτάκης» στο Δροσάτο τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις και συνδυάζοντας τη διασκέδαση με το αποτέλεσμα. Η ομάδα Παίδων του Ηλία Ξανθόπουλου, επικράτησε με 1-0 του Πολυκάστρου και 3-0 του Ευρωπού, ενώ στον τελικό κέρδισε στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-1. Με τους Παίδες συμμετείχαν οι: Σμιάρης, Χαραλαμπίδης, Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λασκάκης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παρδάλης, Σαρίδης, Συμεωνίδης Γεώργιος, Τσολακίδης και Φυτανίδης.

Πολιτική ομιλία Κιλτίδη στη Θεσσαλονίκη



Σας προσκαλούμε στην προεκλογική πολιτική ομιλία του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ και υποψηφίου στην Α΄Θεσσαλονίκης Κώστα Κιλτίδη που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65)

Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού

Το Δ. Σ. του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί θερμά:
· Την οικογένεια του Ιατρού κ. Γιώργου Φραγγίδη, γιατί προσέφερε στον Ε.Ε.Σ. το ποσό των 500€, αντί στεφάνου στη μνήμη της μητέρας του Συμέλας, που πέθανε πρόσφατα.
· Το φαρμακοποιό κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, που πρόσφερε στον Ε.Ε.Σ. 150€.
· Τον κ. Γεώργιο Αμυλίδη, που πρόσφερε στον Ε.Ε.Σ. 20€,
· Την συμπολίτισσά μας που πρόσφερε στον Ε.Ε.Σ. 50€, αλλά θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού

Το Δ. Σ. του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο της κοινωνικής αρωγής, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας. Ειδικότερα ευχαριστούμε: · Τα super market «Μασούτης» και «Lidl» που όχι μόνο επέτρεψαν στους εθελοντές μας να σταθούν με ειδικά καρότσια στις εισόδους των καταστημάτων τους, τη Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο, αλλά συνέβαλαν με κάθε τρόπο στη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων οικιακών αγαθών.

Δραστηριότητες Ερυθρού Σταυρού τμήματος Κιλκίς

Το περιφερειακό τμήμα Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραμονές των εορτών του Πάσχα, επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και μοίρασε στους μαθητές και τις μαθήτριες που στελεχώνουν την ορχήστρα και τη χορωδία του, αναμνηστικά βραχιολάκια, για να εκφράσει με τον τρόπο αυτό τις ευχαριστίες του, για την ενεργό συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Ε.Ε.Σ.

Γιώργος Φραγγίδης: «Η Λύση στα χέρια των πολιτών»

Οι επικείμενες εκλογές αποτελούν το μεγαλύτερο ρίσκο που αναλαμβάνουμε ως πολίτες αυτής της χώρας. Παράλληλα όμως καθίστανται και η μεγαλύτερη ευκαιρία του Έθνους μας. Ευκαιρία να στείλουμε το μήνυμα ότι ο λαός μας είναι συνειδητοποιημένος και αποφασισμένος, απαγκιστρωμένος από τις φοβίες του παρελθόντος δίχως να είναι ευάλωτος σε φαιδρά επιχειρήματα της λογικής και «μέσα στην Ε.Ε. και χωρίς μεταρρυθμίσεις», και να αλλάξουμε αλλά και να μένουμε πάντα οι ίδιοι.

Στην κορυφή του Ομίλου ο Γ. Σ. Μανδρών

Το Σάββατο 21-04-2012 , διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης οι Διασυλλογικοί αγώνες Παίδων - Κορασίδων. Πρόκειται για τον 5ο Όμιλο στον οποίο πηραν μέρος οι αθλητές από τις ΕΑΣ ΠΕΛΛΑ – ΚΙΛΚΙΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / ΗΜΑΘΕΙΑΣ.  Ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ κατέκτησε βαθμολογικά την πρώτη θέση, σημειώνοντας 129 βαθμούς και κατακτώντας 5 χρυσά 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη επίδοση του αθλητή Κυριάκου Ζώτου ( 55,55 μ.), που είναι και η καλύτερη φετινή επίδοση πανελλαδικά στους παίδες.
Αναλυτικά τα μετάλλια του Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ :

Παρέμβαση Φραγγίδη για την ανάπλαση της περιοχής Δημοτικού Πάρκου-Κήπου της πόλης του Κιλκίς

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τους συμπολίτες του Κιλκίς ότι η δημοπράτηση του έργου της Ανάπλασης του Δημοτικού Πάρκου της πόλης μας λαμβάνει άμεσα άδεια δημοπράτησης.  Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης παρενέβη αποφασιστικά για την στήριξη του Δήμου Κιλκίς για την έγκριση και έκδοση του ΦΕΚ.Αρ.Φ.98/29-3-2012 που αφορά την τροποποίηση τοπικού ρυμοτομικού στην περιοχή Ελ. Βενιζέλου όπου είναι το Πάρκο-Κήπος. Το έργο αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης ιστορικά στην πόλη του Κιλκίς. Ο προϋπολογισμός του είναι 4.950.000 ευρώ και η χρηματοδότηση του είναι από το ΕΣΠΑ.

Τίτλοι εφημερίδων Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) · Ν. Δ. Μετά το Οικονομικό Πρόγραμμα.. – Και τώρα η καθημερινότητα του πολίτη – Την Πέμπτη η εξαγγελία του προγράμματος από τον Αντώνη σαμαρά·14 χρόνια χωρίς τον Εθνάρχη – Συγγενείς ,φίλοι, συνεργάτες στο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή·Μειώθηκαν οι ηλικίες για σύνταξη – Πάνω από 180.000 ασφαλισμένοι «έφυγαν» από ΄τα 55 τους το 2011
ΑΥΓΗ ·MEGA πρόκληση – Απροκάλυπτη υπέρ του μνημονιακού μπλοκ, ιδιαιτέρως του Ευ. Βενιζέλου και εις βάρος της Αριστεράς από τη διαπλοκή του καναλιού των εκδοτών·Τράπεζα της Ελλάδος:- Ακόμη βαθύτερη ύφεση για το 2012- έξοδος από το 2014 ·Κύμα αυτοκτονιών λόγω κρίσης