Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Μια αιτία για την Ναστάσια Φιλίπποβνα


Του Φώτη Μισόπουλου
.......βέβαια, όλα όσα γίναν πριν λίγο θα μπορούσε κανείς να τα πει εφήμερα, ρομαντικά, διόλου καθώς πρέπει, είναι όμως απ' την άλλη μεριά ιδιόρρυθμα, πρωτότυπα......Ένας Θεός ξέρει τι.....[1]
Φ.Μ. ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ

(VIDEO) Τελετή αδελφοποίησης του δήμου Παιονίας με την κοινότητα Izvoarele Ρουμανίας

Αδελφοποίηση του δήμου Παιονίας με την κοινότητα Izvoarele, την μεγαλύτερη Ελληνική -αγροτική κοινότητα, του νομού Tulcea στην Ρουμανία. Οι κάτοικοι του Isvoarele έχουν κοινή καταγωγή, απο την Ανατολική Ρωμυλία, με τους κατοίκους του Άσπρου Παιονίας. Μετά την τελετή αδελφοποίσης το Ελληνικό χορευτικό σύνολο #TaNούfara από το #EUdivers παρουσίασε ένα Θρακικό ρεσιτάλ χορογραφίας μπροστά στους κατοίκους του Isvoarele, του Άσπρου και των εκπροσώπων των δύο δήμων.

Στα βήματα του Θησέα

Του Κώστα Μπούζα
Είναι μεγάλος τούτος ο λαβύρινθος των σύγχρονων καιρών. Και ο Μινώταυρος που ‘ναι κρυμμένος στα σκοτεινά έγκατά του, θηρίο άγριο και φοβερό. Κατασπαράσσει αλύπητα όλους αυτούς που έχουν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του. Ανθρώπους, λαούς, χώρες ολόκληρες. Δεν κάνει εξαιρέσεις σε κανέναν. Όλοι οφείλουν τον δικό τους φόρο αίματος, εφ’ όσον απ’ τον ζοφερό του κόσμο διαφέρουν.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 7/11/2023, 5:59 μ.μ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τέλεσης αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «7η Ανάβαση Ελασσόνας»

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «7η Ανάβαση Ελασσόνας», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη χ/θ 40+300 (διασταύρωση οδών 6ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή στην πόλη της Ελασσόνας) έως και τη χ/θ 47+700 (διασταύρωση Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας):

ACROTEL: Διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Philoxenia 2023

Η ACROTEL Hotels & Resorts πρόκειται να φιλοξενήσει Ημέρα Καριέρας κατά τη διάρκεια της 38ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia 2023.

Αποκατάσταση των φθορών του γηπέδου αντισφαίρισης Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών του γηπέδου αντισφαίρισης Πολυκάστρου με χρηματοδότηση από το ταμείο Αλληλεγγύης ύψους 28.715,30 €. (Διαπιστωτική απόφαση αρ. πρ. 239809 – 29/4/2022 της Ειδικής Γραμματείας Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων για την έγκριση του αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Παιονίας).

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών, από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς



Πετυχημένοι οι αγώνες Πολεμικών Τεχνών στο Κιλκίς από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και συλλόγους που συμμετείχαν στο Golden Championship Sparring Day του Ultimate Fight Club Athlos στο Κιλκίς στις 4/11/2023 .

Επιμορφωτική Κιλκίς: Εκπαίδευση ωφελουμένων στο πλαίσιο της προώθησης της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Υπηρεσίες του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς, εκπαίδευσε τους ωφελούμενους που συμμετείχαν στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» και είχαν τοποθετηθεί για εργασία σε συγκεκριμένες Υπηρεσίες της περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας του Κιλκίς. Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, «ζωντανά» με τον εκπαιδευτή μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Επιμορφωτικής, με έναρξη περί τα τέλη Αυγούστου και λήξη μέχρι πρόσφατα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ… για την αγάπη σας

"Σπίτι του Πόντου" αίθουσα "Παναγία Σουμελά"
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο “Σπίτι του Πόντου”, η 114η Εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου.