Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Ημερίδα με θέμα «1913-1923. Η σημαντική δεκαετία για το Κιλκίς. Η Συνθήκη της Λωζάνης. Ιστορική διαδρομή, αμφισβήτηση, προοπτική»

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών (Σ.Ε.Α.) Νομού Κιλκίς
Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 19:00, η Ιστορική Ημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών (Σ.Ε.Α.) Νομού Κιλκίς και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) / Παράρτημα Ν. Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, με θέμα, «1913-1923. Η σημαντική δεκαετία για το Κιλκίς. Η Συνθήκη της Λωζάνης. Ιστορική διαδρομή, αμφισβήτηση, προοπτική»

Ο άγιος Νικόλαος ως άνθρωπος του Θεού

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Με την ευκαιρία της μνήμης του αγίου Νικολάου, το όνομα του οποίου φέρουν πλείστοι όσοι χριστιανοί, είναι καιρός να διδαχθούμε από την περιλάλητη οικουμενικότητά του, που είναι άγνωστη στους περισσότερους.

5ωρη Στάση Εργασίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, την Παρασκευή 8/12/2023

Ανακοίνωση Σωματείου 
Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Συνάδελφοι-σσες το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς συμμετέχει στην 5ωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας (από 10:00 πμ εως15:00 μμ), που εξήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πύλη του Νοσοκομείου μας ως αντίδραση στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας που δόθηκε στη διαβούλευση όπου προβλέπονται διατάξεις – κοροϊδία και εμπαιγμού για τους συναδέλφους συμβασιούχους εργαζόμενους.

Η παράσταση Σκρουτζ στο ΚιλκίςΓ. Λιναρδάkης και Κ. Σιωνίδης στο Ημερολόγιο Ασυρμάτου με τον Νικόλα Νίτσα, στον OkRadioΕυχαριστήρια δεξίωση Κώστα Σιωνίδη προς τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ»

Δελτίο τύπου
 δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» 

Ευχαριστήρια δεξίωση του επανεκλεγέντος δημάρχου Κώστα Σιωνίδη προς τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 στο κέντρο «Αλεξάνδρειο» στο Πολύκαστρο.

Χατζημλάδης προς Χατζηδάκη: Υψηλό το κόστος δανεισμού από Τράπεζες

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη
Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Σε υψηλά επίπεδα αναμένεται ότι θα παραμείνουν τα επιτόκια δανεισμού σε ευρώ για το υπόλοιπο του έτους 2023, ομοίως και για το μεγαλύτερο μέρος του 2024 , αφού ως γνωρίζετε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , εξακολουθεί να κάνει προσπάθειες για να ανακάμψει την πορεία του καλπάζοντα πληθωρισμού.

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, από το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις»

Ανακοίνωση 
Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»

Το «μουσικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες ποιητές» παρουσιάζει μια συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου.

Γ. Γεωργαντάς: Δύο επιπλέον έργα στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Στα 5,7 εκατομμύρια ευρώ θα ανέλθει το συνολικό ποσό των έργων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Γεωργαντά. Κατά τη συνάντησή τους στο Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποδέχθηκε αίτημα του κ. Γεωργαντά για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας δύο πρόσθετων έργων συνολικού ύψους 1.000.000 ευρώ σχετικά με α) εργασίες ενίσχυσης - αποκατάστασης στο κτίριο διοίκησης του νοσοκομείου και β) την ενεργητική πυροπροστασία κτιρίων του Νοσοκομείου.

Ηydrotaphia [1]Του Φώτη Μισόπουλου

Δεν με νοιάζουν οι ρίμες. Σπάνια βρίσκει κανείς δυο όμοια δέντρα- το ένα δίπλα στο άλλο.
FERNANDO PESSOA [2]

Υποχρεωτικά πλέον, η στείρωση και το microchip των κατοικιδίων

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη (anvergidis@hotmail.com), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον κ. Βεργίδη να αποσταλούν σε εκατοντάδες παραλήπτες.

Το «Οδοιπορικό για την Παιδεία» του Στέφανου Παραστατίδη στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Ο βουλευτής Κιλκίς, Στέφανος Παραστατίδης ως υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής οργανώνει και υλοποιεί το «Οδοιπορικό για την Παιδεία» στο νομό Κιλκίς, επιθυμώντας την ενημέρωση, την επικοινωνία και τον διάλογο με αυτούς που συμμετέχουν καθημερινά στο πεδίο της εκπαίδευσης. Το οδοιπορικό αποτελεί μια κινηματική προσέγγιση για τη δημιουργία δικτύων, επαφών, καταγραφή προβλημάτων, διαμόρφωση ατζέντας και θέσεων για την Παιδεία.

Έμπρακτη αγάπη-συμπαράσταση στον πάσχοντα από την Τράπεζα Αίματος των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο προγραμματισμένος κύκλος των αιμοδοσιών για το έτος 2023, των μελών της Τράπεζας Αίματος των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου.

Chtistmas Show στο Κλειστό Γυμναστήριο ΚαμπάνηΤα νέα του ΑΣΕΠ (7/12/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 8Κ/2022: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ
2. 2Κ/2022: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΔΕ, ΥΕ
3. 5Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (ΚΘ 10007)
4. 1Ε/2022: Ανάρτηση οριστικών πινάκων (ΚΘ 10001)
5. Παράδοση Ετήσιας Έκθεσης 2022 στον Πρόεδρο της Βουλής
6. 3ΓΒ/2023: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
7. 3Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες ΠΕ
8. 6Ε/2021: Έκδοση τελικών προσωρινών πινάκων (Κωδ. Θέσης 10002)
9. 7Κ/2019: Εκ νέου πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών (κατηγορίες ΔΕ, ΥΕ)
10. 1ΓΒ/2023: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ και ΤΕ
11. 2Ε/2022: Ανάρτηση αρχικών πινάκων (Κωδ. Θέσης 10003)
12. 2Κ/2022: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ
13. 4Κ/2023: Πλήθος αιτήσεων συμμετοχής
14. 7Ε/2021: Ανάρτηση τελικών προσωρινών πινάκων κατάταξης (ΚΘ 10003)