Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Πρόσληψη αναπληρωτών καθηγητών

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων – Διεύθυνση Σ.Ε.Π.Ε.Δ. – Τμήμα Δ΄ Αισθητικής Αγωγής, καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχαν υποβάλει αίτηση για πρόσληψη ως αναπληρωτές κλάδου ΠΕ 18.41 – Δραματικής Τέχνης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 111192/Δ2/09-08-2013 Πρόσκληση και περιλαμβάνονται στον Ενιαίο Πίνακα αναπληρωτών εκπαιδευτικών που κυρώθηκε με την υπ’ αριθμ. 138635/Δ2/27-09-2013 Υ.Α.,

Ο Θόδωρος συνάντησε το Λουράντο

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής με επικεφαλής τον κ. Λουράντο συνάντησε τον Βουλευτή Ν. Κιλκίς και Πρόεδρο των ¨Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών¨ κ. Παραστατίδη στο γραφείο του στη Βουλή, προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή πολιτικής στον τομέα της υγείας και των φαρμάκων.

Ένας αστυφύλακας και τρεις ειδικοί φρουροί έκαναν κατάχρηση εξουσίας, παραβίασαν οικιακό άσυλο, έκλεψαν και προκάλεσαν σωματική βλάβη

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν χθες (23-01-2014), ένας Αστυφύλακας και τρεις Ειδικοί Φρουροί, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας, της παραβίασης οικιακού ασύλου, της κλοπής και της απλής σωματικής βλάβης.

Ενδιαφέρουσα η ημερίδα για τον ιό της λύσσας από τον δήμο Κιλκίς

Διπλασιασμός των κρουσμάτων λύσσας σε ζώα καταγράφεται από τον Μάιο του 2013, ενώ από τα 44 μέχρι στιγμής κρούσματα σε πανελλήνιο επίπεδο, ένας σημαντικός αριθμός που φτάνει τα 18, έχουν επιβεβαιωθεί στο νομό Κιλκίς.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού στην Κεντρική Μακεδονία

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α 03/24.1.2014), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Ενίσχυσε και την επιθετική της γραμμή η ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας απέκτησε και τον Φυλακτάκη Κων/νο από το Ν.Γυναικόκαστρο ενισχύοντας έτσι την επιθετική της γραμμή όπως αυτό φάνηκε και στον προηγούμενο νικηφόρο αγώνα με το Πεδινό.Ο Φυλακτάκης είναι 18 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σαν σέντερ φορ αλλά και σαν στόπερ ανάλογα τις ανάγκες της ομάδας.

Έτοιμος για το διπλό ο Κιλκισιακός

Στο Κόσμιο δοκιμάζεται την Κυριακή η ομάδα του Κιλκισιακού με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο. Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ματεντζίδη. Η αποστολή αποτελείται από τους Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιόπουλο, Καλαϊτζίδη, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κυρίου, Λογγινίδη, Μάναλη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Παντελιάδη, Σαβελίδη, Σερταρίδη, Τζεβελέκη και Τριανταφυλλίδη

Συνελήφθη 46χρονος για παράνομη οπλοκατοχή στην Αγία Παρασκευή Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (23.01.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 46 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

23χρονος Σκοπιανός μετέφερε 8,5 κιλά χασίσι στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, πέτυχαν χθες (23.01.2014) το απόγευμα, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, τη σύλληψη ενός υπηκόου FYROM ηλικίας 23 ετών, για μεταφορά ακατέργαστης κάνναβης.

Εγκρίθηκε η παράταση της προθεσμίας περαιώσεως των έργων στο στάδιο Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς αμέσως μετά την προ ημερών επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού προέβη σε δήλωση – χαιρετισμό εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα, τονίζοντας ιδιαίτερα πως «…ήταν μια επίσκεψη που συνέβαλε στην εμπέδωση της αξιοπιστίας της Πολιτείας με την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της απέναντι στη αθλούμενη νεολαία του νομού μας»

Συμμετοχή της Τόλμης Κιλκίς στο δασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων της Ένωση Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε. διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ Sports Arena στη Θεσσαλονίκη στις 18-19 Ιανουαρίου 2014.