Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πυροβολισμοί κατά του ελληνικού στρατοπέδου στη Καμπούλ! Όλοι καλά.

Μπαράζ πυρών απο ελαφρά όπλα δέχτηκε το πρωί το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν! Ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν κατά του στρατοπέδου και η φρουρά έριξε στον αέρα για εκφοβισμό. Κανείς δεν έχει τραυματιστεί, λένε πηγές από το ΥΕΘΑ. Η κατάσταση στη Καμπούλ είναι έκρυθμη από το πρωί και πυρά και εκρήξεις ακούγονται ειδικά στη περιοχή που βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία.

Συγκλονίζει ο θάνατος του 25χρονου άσσου της Λιβόρνο


Νέο κεφάλαιο προστέθηκε στη μακάβρια λίστα των ποδοσφαιριστών που έχασαν τη ζωή τους εντός αγωνιστικού χώρου. Ο 25χρονος μέσος της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα με την Πεσκάρα για τη Β΄ κατηγορία (Serie B) και άφησε την τελευταία πνοή του, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ανακοπή.

Τραγωδία τα ξημερώματα - Νεκρή 18χρονη σε τροχαίο στο Αιγάλεω

Άλλη μια 18χρονη νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.
Η ώρα ήταν 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα όταν σημειώθηκε το τροχαίο δυστήχημα στη λεωφόρο Κηφισσού, στο ύψος του Αιγάλεω.Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 21χρονη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που επέβαινε νεαρό ζευγάρι.

Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας: "Ομηρία γυναικών από ιδιωτική σεκιούριτι με κουκούλες της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ (ELDORADO) στο δάσος των Σκουριών"


Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Αν και μέρα που είναι σήμερα δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα μας, εντούτοις το γεγονός που διαδραματίστηκε εχθές, είναι πολύ σοβαρό και ζητούμε από όλους να το προωθήσετε. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο από το Blog της Πρωτοβουλίας ενάντια της Βλαπτικότητας για τα εκπληκτικά γεγονότα που σημειώθηκαν εχθές το απόγευμα στις Σκουριές. Όπως θα διαπιστώσετε η εταιρία Ελληνικός Χρυσός έχει φράξει ολόκληρο το βουνό τον Κάκαβο και με προκλητικότατους σεκιουριτάδες οι οποίοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, απειλούν και εξυβρίζουν τον κόσμο.

Συλλυπητήριο συλλόγου «Οι Μωμόγεροι» Αγίου Μάρκου Κιλκίς

Τό Διοικητικό Συμβούλιο τοῦ ‘Πολιτιστικοῦ καί Μορφωτικοῦ Συλλόγου Νέα Ματσούκα, «Οἱ Μωμόγεροι», Ἁγίου Μάρκου Κιλκίς ἐκφράζει τήν βαθύτατην θλίψη του γιά τον ἀδόκητο θάνατο τοῦ Ἀβραάμ Παπαθανασιάδη, ἱδρυτικού μέλους τοῦ συλλόγου μας, και ἐκφράζει τά εἰλικρινή συλλυπητήρια στήν οἰκογένειά του και στούς οἰκείους του καί τούς εὔχεται τήν ἐξ ὑψους παρηγορίαν.
Ἂς εἶναι ἀνάλαφρο το χῶμα ποῦ τόν σκεπάζει.

Σύλληψη 39χρονου για κλοπές στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (14.04.2012) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 39 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.  Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος σε βάρος τριών ατόμων 31 (γυναίκα), 35 και 41 ετών.
Αρχικά, στο Κιλκίς, ύστερα από σχετικές καταγγελίες, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος διότι πρωινές ώρες χθες αφαίρεσε από τυπογραφείο 62χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και από τον αύλιο χώρο οικίας αφαίρεσε ένα τσαντάκι 54χρονου με διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα χθες στη Γουμένισσα, Κατερίνη και Σιδηρόκαστρο

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Γουμένισσα Κιλκίς, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας ημεδαπός 16 ετών, διότι παραβίασε παγκάρι του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας Κιλκίς και αφαίρεσε σε κέρματα το χρηματικό ποσό των (25) €. Συνελήφθησαν επίσης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το μεσημέρι, στην Κατερίνη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 21 και 25 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού ο 21χρονος άρπαξε την τσάντα μίας 62χρονης πεζής, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό της 62χρονης. Η παθούσα διακομίστηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Κατερίνης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Έκτακτη Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"

Σύμφωνα με τα άρθρα 13, 16, 17 και 19 του Καταστατικού και το από 09 Απριλίου 2012 πρακτικό του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"
Καλούνται
όλα τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση και συγχρόνως Εκλογική Συνέλευση στις 29 Απριλίου 2012 , ημέρα Κυριακή και ώρα 16.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας, οδός Μητροπόλεως 17 Κιλκίς , με τα παρακάτω θέματα:Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
Διοικητικός Απολογισμός. Οικονομικός Απολογισμός.
Έγκριση Πεπραγμένων. Προτάσεις μελών.
Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Διενέργεια εκλογών για ανάδειξη: Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεκτικής Επιτροπής

Χάσαμε την Πηνελόπη μας!!



Την Μ. Παρασκευή 13/4/2012
χάθηκε η αγαπημένη μας σκυλίτσα (Πηνελόπη) στην περιοχή της πλατείας Ειρήνης.
Παρακαλείτε οποίος γνωρίζει
ή την έχει δεί να επικοινωνήσει
 με το Γηροκομείο Κιλκίς
(τμήμα νοσηλευτικής)
στο τηλ. 23410 22294