Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Αυτός είναι ο 32χρονος σάτυρος της Καρδίτσας

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 32χρονου ημεδαπού που συνελήφθη προχθές (17.01.2018) στην Καρδίτσα για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, έκοψε την πίτα της

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του εργατικό κέντρο Κιλκίς, τα μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς, κόβει την πίτα της

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη της στην κοπή της βασιλόπιτας την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

Πρόγευση της νέας Skoda Fabia

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Η Skoda ξεκινά το παιχνίδι των αποκαλύψεων για την επερχόμενη ανανέωση της Fabia, αρχής γενομένης από σήμερα, μετά και την εμφάνιση της πρώτης teaser εικόνας του μοντέλου σε μορφή σκίτσου, στην οποία ωστόσο φαίνονται ξεκάθαρα αρκετές λεπτομέρειες.

Τον στιχουργό Φίλιππο Γράψα τιμά το πολιτιστικό κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ ν. Κιλκίς  
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ ν. Κιλκίς σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00μ.μ. στο Ράντζο Κιλκίς. Τιμώμενο πρόσωπο ο στιχουργός-ποιητής και πρώην υπάλληλος ΟΤΕ Φίλιππος Γράψας.

Χατζησάββας: "Η Μακεδονία μας πάνω από κομματικές γραμμές"

Του Χ. Χατζησάββα
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Κιλκίς. Οι ώρες που περνάει η πατρίδα μας είναι κρίσιμες.  Τα μνημόνια που ήρθαν με μια ψηφοφορία στην Ελληνική βουλή, μπορούν να φύγουν με μισή ψηφοφορία στην Ελληνική βουλή.  
Το ξεπούλημα όμως του ονόματος της Μακεδονίας μας δεν μπορεί να αλλάξει με κανέναν τρόπο, αν το αφήσουμε τώρα να πραγματοποιηθεί.

Σούλης: "Σας καλώ να δώσετε το παρών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία"

Κάλεσμα του Πολιτευτή της Ν.Δ. Σούλη Καζαντζίδη
Σας καλώ να δώσετε το παρών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 02:00 μ.μ. στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

"Όλοι στο συλλαλητήριο", λένε οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς

Κάλεσμα ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι συνυφασμένο με την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, την παιδεία μας, την κουλτούρα μας και εν τέλει είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εθνική μας ταυτότητα και κυριαρχία. Το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι ΕΛΛΑΔΑ! Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό από όλους!

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 24 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ο Π. Τονικίδης, ευχαριστεί από καρδιάς

Τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, οι οποίες συνέδραμαν στην προσπάθεια του Φορέα για ανακούφιση συμπολιτών τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, εξέφρασε ο Πρόεδρος κ. Παύλος Τονικίδης.

Ντεμπούτο στη σεζόν με νέο ατομικό ρεκόρ έκανε ο Κυριάκος Ζώτος

Ο Κυριάκος Ζώτος μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν, αφού στον πρώτο του αγώνα βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη, κόβει την πίτα του


Σέρρες: Συνελήφθη 63χρονος για κατοχή αρχαίων αντικειμένων

Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονος ημεδαπός, για κατοχή αρχαίων αντικειμένων.

Οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17/01/2018, επίσημη επίσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Αντιπεριφερειάρχη, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ο Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αξιούπολης, κόβει την πίτα του