Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο Κιλκισιακός στη Γ΄ Εθνική πριν από το φινάλε της σεζόν

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε, με τον Κιλκισιακό από σήμερα να στέφεται πρωταθλητής μετά το 4-1 μέσα στην Αργυρούπολη. Η ομάδα μας επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική, σφραγίζοντας τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Αξιοκρατία και κρίσεις κατά το δοκούν

Του Δημήτρη Νίκογλου
Αξιοκρατία, μια λέξη τόσο τσαλακωμένη και παραμορφωμένη από τις παρεμβάσεις τρίτων, που ακόμη και η γνωμοδότηση του ακριβοδίκαιου νομοθέτη αδυνατεί να την επαναφέρει στην αρχική της έννοια και μορφή.

Τον άτυχο Θανάση Αντωνιάδη τίμησε ο Κιλκισιακός

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η οικογένεια του Κιλκισιακού δε θα μπορούσε να ξεχάσει, και δε πρόκειται να το κάνει ποτέ, τον αδικοχαμένο Θανάση Αντωνιάδη. 

Επίσκεψη Σούλη Καζαντζίδη σε Αμφίπολη και Βουλγαρία

Δελτίο τύπου
Σούλη Καζαντζίδη
Ο πολιτευτής νομού Κιλκίς της ΝΔ κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης συμμετείχε στην Ελληνική Αποστολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που επισκέφθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 την πόλη Μπλαγκόεβγκραντ της γειτονικής Βουλγαρίας, στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος ΙNTEREGG Eλλάδας – Βουλγαρίας της περιόδου 2014 - 2020.

Έτοιμες οι "Ελπίδες" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση η προετοιμασία και της Β' ομάδος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλεξάνδρου Κιλκίς για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΟΚ Πολυκάστρου, Β´ ομάδα της ΑΕ Πολυκάστρου. 

Κιλκίς: "Χελιδονίσματα'' του Λυκείου Ελληνίδων στο Λαογραφικό Μουσείο (Video)


Το Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα ν. Κιλκίς αναβίωσαν τα ''Χελιδονίσματα'', ένα πανάρχαιο έθιμο που συνδέεται με τον ερχομό της άνοιξης, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 12:30 το μεσημέρι στο Λαογραφικό Μουσείο και σε σπίτια της γειτονιάς του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Έσφαζαν φορτηγά και πουλούσαν τα εξαρτήματα

Εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, η δράση σπείρας που δραστηριοποιούταν στις κλοπές φορτηγών οχημάτων και στην περαιτέρω εκμετάλλευση των εξαρτημάτων τους.

3η Συνάντηση Χορωδιών στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την 1η Απριλίου, ημέρα Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 3η Συνάντηση Χορωδιών στο Πολύκαστρο, επιβεβαιώνοντας την επιτυχημένη εκδήλωση των δύο προηγούμενων ετών, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο παρουσίασης.

Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα Κουκλοθεάτρου, στις 21 Μαρτίου, ο Δήμος Κιλκίς ντύνεται τα γιορτινά του και προγραμματίζει εντυπωσιακά δρώμενα στο Συνεδριακό Κέντρο, στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου και στην Πλατεία Ειρήνης.

Αυτοί είναι οι δύο δολοφόνοι 45χρονου στο Γέρακα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών, δραστών της ανθρωποκτονίας 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 13-2-2017, εντός της οικίας του στον Γέρακα.