Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΠΕΔΚΜ: «Ύστατο χαίρε» στο Αλέξανδρο Νικολαΐδη - Ελάχιστο αντίδωρο σε ένα μεγάλο αθλητή και μεγάλο Άνθρωπο η ομόφωνη κάλυψη των εξόδων της κηδείας του

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)
Με βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετά σήμερα η Περιφερειακή Ένωση των 38 Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) τον Ολυμπιονίκη, μεγάλο αθλητή και σπουδαίο Άνθρωπο Αλέξανδρο Νικολαϊδη, που δόξασε την Ελλάδα, διδάσκοντας μαθήματα ζωής, ήθους και αξιοπρέπειας.

Σύσκεψη σωματείων και φορέων νομού Κιλκίς για την οργάνωση της Πανελλαδικής απεργίας

Εργαζόμενοι στο Κλαδικό Σωματείο Τροφίμων-Ποτών Κ.Μακεδονίας, Κλαδικό Σωματείο Μετάλλου Κ.Μακεδονίας, Κλαδικό Σωματείο Τύπου-Χάρτου Κ. Μακεδονίας, Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κιλκίς, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Κιλκίς, Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (ΟΓΕ)

Όλοι και Όλες στη σύσκεψη των σωματείων και φορέων Νομού Κιλκίς, την Κυριακή 16/10 στις 17:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, για την οργάνωση της Πανελλαδικής απεργίας.
Οι εργαζόμενοι που υπογράφουμε αυτό το κείμενο απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε σωματείο και κάθε εργαζόμενο του Κιλκίς για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε πείρα, να οργανώσουμε την απεργιακή απάντησή μας στις 9 Νοέμβρη, ενάντια στην πολιτική που καταδικάζει εμάς και τις οικογένειές μας στην ενεργειακή φτώχεια και τους μισθούς πείνας.

Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας: Δήμαρχε Παιονίας, δεν θα πανηγυρίσουμε μαζί σας

Ανακοίνωση 
Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Με λύπη διαβάσαμε ολόκληρη την ανακοίνωση του δημάρχου Παιονίας στα ΜΜΕ του νομού (ΕΔΩ). Μια ανακοίνωση που με πανηγυρικό τόνο μιλάει για το τι πήραμε (μας δώσανε) ως δήμος σε ευρώ, για να κάνουν τον τόπο μας αποθήκη παράνομα εισελθόντων μεταναστών.