Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη Βουλή, για το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ίδρυμα Νιάρχος


Δείτε την ομιλία ΕΔΩ ή κάντε κλικ απάνω στη φωτογραφία
Στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο κυρώνεται η επί μέρους σύμβαση της δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχος προς το Ελληνικό Δημόσιο, που αφορά στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τοποθετήθηκε ως ειδικός αγορητής ο Υπεύθυνος Τομέα Υγείας και βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης.

Η Ρωξάνη Μπέη, Δικηγόρος και Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων, μιλά στη Γνώμη και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η υπερδραστήρια πολιτικός, νεαρά κυρία, φέρελπις σε πολλούς τομείς, Ρωξάνη Μπέη Δικηγόρος Αθηνών, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Δ.Υ.Α.) και Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με την Δημοτική Παράταξη του κου. Παύλου Γερουλάνου ''Αθήνα Είσαι Εσύ'' μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά.

Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητή Ρωξάνη:
Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές, πολιτική, κόμμα-κίνημα,
ασχολίες εκτός εργασίας, οικογένεια, καθημερινότητα κλπ.

Το όνομά μου είναι Ρωξάνη-Ευαγγελία Μπέη-Καραμπότσου (μη ρωτήσετε γιατί, οι γονείς μου το αποφάσισαν), κατά κόσμον Ρωξάνη Μπέη, γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω στο κέντρο της Αθήνας. Είμαι 30 χρονών, έχω σπουδάσει νομική στην Αγγλία, καθώς αρχικά ήθελα να παραμείνω και να εργαστώ εκεί στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, ειδίκευση στην οποία έκανα και το μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL). 

Συγχαρητήρια Παλαιμάχων Κιλκισιακού για την υπουργοποίηση του Γ. Γεωργαντά


Ανακοίνωση 
Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον βουλευτή του Νομού Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, αυτά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυποίκιλο έργο που καλείται να επιτελέσει, προκειμένου ο αγροτικός κόσμος του Νομού, αλλά και όλης της χώρας, να κάνει βήματα προόδου, να βγει από την αφάνεια και την εγκατάλειψη και να βρεθεί επιτέλους στη θέση που του αξίζει.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για την υπουργοποίηση του Γ. Γεωργαντά


Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Α. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Συγχαίρουμε τον συντοπίτη μας βουλευτή Ν. Κιλκίς, Γεώργιο Γεωργαντά για τη νέα του θέση ευθύνης, έπειτα από την επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που τον εμπιστεύτηκε.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (8/2/2022)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Η Τέχνη Κιλκίς συμμετέχει στο Πατρινό καρναβάλι και στο 14ο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Για 2η συνεχή χρονιά η θεατρική ομάδα της ΤΕΧΝΗΣ συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού! Άμα θέλεις βρίσκεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις, να μοιραστείς και να καταθέσεις θεατρικές εμπειρίες.

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κ.Μιχάλης Κατρίνης μιλά στον Μπάμπη Καραγεωργίου στο ΟΚ Web Radio



Κορωνοϊός (8/2/2022): 22.889 νέα κρούσματα (165 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 108 θάνατοι και 524 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 22.889, εκ των οποίων 64 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.090.383 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 399 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.392 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η θαυμαστή μαθητεία


Του Κώστα Μπούζα
Το σχολείο τούτο το παράξενο, κατά τρόπο μυστηριώδη κι ανεξήγητο του έτυχε να επισκεφθεί. Τρεις τάξεις του είπανε πως έχει και χρονική διάρκεια απροσδιόριστη, που διέφερε ανάλογα με τον μαθητή. Υπήρχε ακόμη κι ο κίνδυνος, οποτεδήποτε κάποιος ν’ αποβληθεί ως ανεπίδεκτος μαθήσεως, ή ένοχος κακής διαγωγής. Και κάτι άλλο. Δεύτερη ευκαιρία δεν υπήρχε στο σχολείο αυτό, που επιπλέον ήταν και μοναδικό.

Δημοπρατήθηκε το έργο «Ηλεκτροφωτισμός δρόμου Πολυκάστρου-Γέφυρας Αξιού και κατασκευή πεζοδρομίου Πολυκάστρου-Νέας Καβάλας»


Δημοπρατήθηκε το έργο «Ηλεκτροφωτισμός δρόμου Πολυκάστρου-Γέφυρας Αξιού και κατασκευή πεζοδρομίου Πολυκάστρου-Νέας Καβάλας» προϋπολογισμού 249.968.73 €.

Συγχαρητήρια Επιμελητηρίου Κιλκίς, για την υπουργοποίηση του Γ. Γεωργαντά


Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αγαπητέ Υπουργέ,
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων.

Συγχαρητήρια Α. Βεργίδη στην Κιλκισιώτισσα Πολιτισμολόγο Αλεξία Ιωαννίδου


Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Κιλκισιώτισσα Αλεξία Ιωαννίδου, Πολιτισμολόγο, Msc Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων, ερευνήτρια Σέρρα χορού, μέλος της επιτροπής πολιτισμού της Π.Ο.Ε. -για την εγγραφή του χορού Σέρρα στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη- απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Τι γίνεται με την αδειοδότηση των ΦοροβολταΪκών στην περιοχή Αρτζάν και Ανθοφύτου;


Δελτίο τύπου Ε. Ναβροζίδου
Ερώτηση με αίτημα για γραπτή απάντηση προς τη διοίκηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας (ΠΚΜ) κατέθεσε η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά», φέρνοντας στο προσκήνιο το ζήτημα της έγκρισης της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών (φ/β) σταθμών τεραστίων διαστάσεων εντός προστατευόμενων περιοχών του δικτύου NATURA 2000.

Ε. Αγαθοπούλου: "Οι όποιες συνεργασίες δεν θα είναι άνευ όρων"


Συνέντευξη της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναπλ. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στον Γιάννη Παργινό για την εφημερίδα "Παρασκήνιο".

«Στον προσυνεδριακό μας διάλογο, θα συνδιαμορφώσουμε το κόμμα που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος», δηλώνει στον «Π» η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, και συμπληρώνει ότι «η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για άμεση εκλογή προέδρου, όπως και άλλες, θα πρέπει να εξυπηρετεί έναν στόχο, τη δημιουργία ενός πολιτικού φορέα με δημοκρατία και συμμετοχικότητα».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 8/2/2022, 4:20 μ.μ.


Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (7 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν ένα περίστροφο κρότου, διαμετρήματος 9 χιλιοστών, με εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και δύο φυσίγγια κρότου, το οποίο επιχείρησαν να πουλήσουν έναντι χρηματικού ποσού. Το περίστροφο, με τα παρελκόμενά του κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε, μετά το πέρας της Ορκομωσίας του, την ακόλουθη δήλωση: "Οφείλω ένα ειλικρινές ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό Kυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του.

(Video) Έτοιμα να πέσουν τα δέντρα μπροστά στο 1ο Λύκειο Κιλκίς

Δείτε το video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στη φωτογραφία

Συγχαρητήρια Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς στον Γ. Γεωργαντά


Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Γεώργιο Γεωργαντά, για τον ορισμό του στην εξαιρετικά τιμητική θέση ευθύνης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Κατάχρηση εξουσίας


Του Δημήτρη Νίκογλου
Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνουμε πως κατάχρηση και εξουσία εάν συμπλεύσουν το αποτέλεσμα που αποφέρουν δεν είναι άλλο παρά καταστροφικό.

Συγχαρητήριο Α. Βεργίδη στον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γ. Γεωργαντά


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον συντοπίτη μας νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά και να του ευχηθώ καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και τα νέα του καθήκοντα.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων

- Συνελήφθη ένα άτομο και ταυτοποιήθηκε μία συνεργός του
- Με το πρόσχημα της εμπλοκής οικείου προσώπου σε τροχαίο ατύχημα αποσπούσαν χρήματα και κοσμήματα
- Η συνολική τους λεία ξεπέρασε τις 84.000 ευρώ, ενώ επιχείρησαν να αποσπάσουν επιπλέον 426.000 ευρώ

Από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εξιχνιάστηκαν συνολικά 12 περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας.

Συγχαρητήρια για την υπουργοποίηση του Γ. Γεωργαντά


Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων σας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας. h απόφαση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο σας από τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη της νευραλγικής θέσης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί τη δικαίωση της επιτυχημένης πορείας σας σε κυβερνητικά αξιώματα.

Ο Γ. Φραγγίδης, ο Δ. Βαρτζόπουλος, η Α. Τσατάλη και η Μ. Απατζίδη, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio


Γ.Α.Σ. Κιλκίς: Με Χνιτίδη και Καπράνη στην 2η Ημερίδα Κλειστού Στίβου


Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίστηκαν για τον ΓΑΣ Κιλκίς το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στην 2η ημερίδα κλειστού στίβου στο δημοτικό στάδιο «Τασούλα Κελεσίδου» στους Αμπελόκηπους.