Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη της ΤΟ Κιλκίς της ΚΝΕ στο Μεταλλικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΝΕ Κιλκίς
Επίσκεψη στο ηρωικό χωριό Μεταλλικό του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιούνη από την ΤΟ Κιλκίς της ΚΝΕ, μπροστά στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, το οποίο είναι αφιερωμένο στα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, και το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη, στο Πλατεία Ειρήνης, στην πόλη του Κιλκίς. 

«30 αντάρτικα τραγούδια με φωτογραφίες και βίντεο των αγώνων»

Δελτίο τύπου ΠΕΑΕΑ– ΔΣΕ
Η Επιτροπή Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ– ΔΣΕ) έχει αναρτήσει στο YouTube του διαδικτύου μια συλλογή με τον τίτλο «30 αντάρτικα τραγούδια με φωτογραφίες και βίντεο των αγώνων»,

Χατζησάββας: O Σύριζα με τον εκλογικό νόμο αποπροσανατολίζει την κοινωνία



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας στην ομιλία του στην ολομέλεια της βουλής κατά την συζήτηση για τον εκλογικό νόμο αρχικά είπε πως ο Σύριζα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την ελληνική κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων.

Πλήθη πιστών και φέτος στο Ιερό Κοινόβιο του Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας
Πλήθη πιστῶν συνέρρευσαν καί φέτος στίς παρυφές τοῦ Παΐκου ὄρους, 13 & 14 Ἰουλίου 2016, στό Ἱερό Κοινόβιο τοῦ Ὁσίου Νικοδήμου, γιά νά τιμήσουν τή μνήμη τοῦ μεγάλου διδασκάλου τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας, Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου. Παρά τίς αὐξημένες θερμοκρασίες τοῦ θέρους, οἱ πιστοί ἀναζήτησαν πνευματική ἀναψυχή κοντά στόν ἅγιο Νικόδημο καί στό φερώνυμο Κοινόβιό Του, τό «σπίτι» του, ὅπως τό εἶχε ἀποκαλέσει ὁ ἴδιος ὁ Ἅγιος. 

16 προσλήψεις με 8μηνα στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας που εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών Αττικής, ύστερα από την υπ΄ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ. ΕΓΚΡ. 71/6169/16-05-2016 Εγκριτική Απόφαση της Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ: 33/2006 (Αναστολή διορισμών και προσλήψεων στο δημόσιο τομέα ΦΕΚ 280 Α), όπως ισχύει και την υπ’ αριθμ. 1674/16/1230384 από 24-06-2016 διαταγή της Διεύθυνσης Πολιτικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας,

Χρηματοδότηση στους Δήμους για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων

Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ Β’ 2082/06-07-2016, ΦΕΚ Β’ 2204/15-07-2016) με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη χρηματοδότηση Δήμων και Συνδέσμων Δήμων με σκοπό τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης των ζώων αυτών,

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για καλλιέργεια χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 42 και 41 ετών σε περιοχή του Κιλκίς, για καλλιέργεια κάνναβης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2016

Η μεγάλη Εμποροπανήγυρη που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη του Κιλκίς θα λειτουργήσει από 07 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή έτους 2016. 

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων (21/7/2016)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Θρίλερ στη Σύμη με Τούρκους κομάντος! – Περιπολία των F-16 με την ημισέληνο, σε συναγερμό η Ελλάδα, που έστειλε πλοία – Είναι αυτοί που ήθελαν να σκοτώσουν τον Ταγίπ Ερντογάν; – Το μυστήριο με τα δύο φουσκωτά που έπλεαν κοντά στα παράλια. Φόβοι ακόμη και για θερμό επεισόδιο – Μπουρλότο στη Θράκη βάζει τώρα το «κόμμα του Σαδίκ» - Σ. Καλεντερίδης: Γιατί απέτυχε το πραξικόπημα. Ο ρόλος της ΜΙΤ.
ΕΘΝΟΣ: Όλη η λίστα με τις νέες επικουρικές – Σε δύο κύματα οι μειώσεις των συντάξεων – Σε ποια Ταμεία θα γίνουν οι περικοπές τον Αύγουστο και σε ποια τον Σεπτέμβριο. Ποιοι συνταξιούχοι διασώζονται. Αναλυτικοί πίνακες για 24 Ταμεία. Σε τρεις δόσεις η καταβολή των αναδρομικών

Για τους εργαζόμενους της εταιρείας «Καρφούρ-Μαρινόπουλος», ρωτά το ΚΚΕ

Ερώτηση ΚΚΕ για τους εργαζόμενους της εταιρείας «Καρφούρ-Μαρινόπουλος»
"Ακόμη 12.000 εργαζόμενοι της «Καρφούρ-Μαρινόπουλος» ζουν με την ανασφάλεια να χάσουν τη δουλειά τους, ως αποτέλεσμα της κρίσης και του ανταγωνισμού επιχειρηματικών ομίλων στον κλάδο του εμπορίου. Ήδη από το προηγούμενο διάστημα η εργοδοσία της «Καρφούρ - Μαρινόπουλος» για να διασφαλίσει τα κέρδη του ομίλου και να θωρακίσει την ανταγωνιστικότητά του, αξιοποιώντας το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο, έκλεισε καταστήματα, απέλυσε εκατοντάδες εργαζόμενους, υλοποίησε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

ΟΓΑ: Σήμερα η καταβολή οικογενειακών επιδομάτων Β΄ τριμήνου 2016

Σήμερα Πέμπτη θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα Β΄ τριμήνου 2016 (ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση Α21, μέχρι και 26-06-2016 και πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.

Δικαίωμα ψήφου της ελληνικής διασποράς

Υπογράφει ο Παντελής Γεωργογιάννης
Καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Πατρών
Πρόεδρος του πολιτικού σχηματισμού «Πρωταγωνιστές»
Διαχρονικά ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνισμού διαβιεί σε διάφορα μέρη της υφηλίου και διατηρεί την ελληνικότητά του μέσω της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού.

Η Εύη, η Yoga και το Carabus Kilkis - Video



Μάθημα Yoga από την Εύη Καζαντζίδου στο Carabus Kilkis, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016