Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Λαϊκοποντιακή βραδιά στην Ευκαρπία Κιλκίς


Ευχές εορτών από τον Σύλλογο Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


(Video) Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου και ώρα 6:00 μ.μ.

(Video) Πετυχημένο και το 5ο Santa Run στο Κιλκίς


Το 5ο Santa Run Kilkis, έγινε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Γιατί δεν περνάει;

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Γιώργος Μπαλτατζής
3 εβδομάδες έχει να περάσει το απορριμματοφόρο από το Ίσωμα Κιλκίς. Κρατάμε τα σκουπίδια στα σπίτια για να μην τα σκορπούν τα αδέσποτα σκυλιά. 
Γιατί;

Το έθιμο «ΚΟΛΙΝΤΕ» στον Άγιο Πέτρο Παιονίας (Κιλκίς)

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου
Στο χωριό του Αγίου Πέτρου Παιονίας (Κιλκίς), στην καρδιά της Μακεδονίας, αναβιώνει και φέτος το πανάρχαιο έθιμο «ΚΟΛΙΝΤΕ». Ζεστό κρασί, νηστήσιμα εδέσματα, παραδοσιακή φασολάδα και μουσική θα συντροφέψουν όλους εμάς που θα ζεσταθούμε γύρω από τη μεγάλη φωτιά που θα ανάψει στις 18:30 στην κεντρική πλατεία του χωριού την 23η Δεκεμβρίου. 

Ο Θεόφιλος Τιρεκίδης ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Τομεάρχης Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμου ΝΟΔΕ Κιλκίς 
Επισκεφθήκαμε το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, με σκοπό την παράδοση Η/Υ στους μαθητές του σχολείου. Οι μαθητές μας ευχαρίστησαν με την χορωδία του 2ου Γυμνασίου και την παρουσία τους. Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου κ. Α. Τσμουτσίδη, την υποδιευθύντρια κ. Ο. Χαριτίδου και τον υποδιευθυντή Κύριο Κ. Ντίνου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την συμβολή και έμπρακτη συμπαράσταση του Αντιδημάρχου Κιλκίς κ. Κ. Πουντζουκίδη. 

Ερώτηση Φραγγίδη με θέμα "Ο πρωτογενής τομέας βρίσκεται σε αδιέξοδο"

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη 
Ο πρωτογενής τομέας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας, αφού συμβάλει καθοριστικά στην απασχόληση, στη στήριξη της μεταποίησης, των εξαγωγών, του τουρισμού και στην κοινωνική συνοχή της υπαίθρου.

Ευχές εορτών από το Σύλλογο Ιεροψαλτών "Πέτρος ο Γλυκύς"


(Video) Το έθιμο της "Καμήλας" αναβίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Το έθιμο της «Καμήλας» αναβίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς. Με την επιβλητική παρουσία τους οι χορευτές του Τμήματος Παραστάσεων, καθώς και του Εφηβικού Τμήματος του ΛΕΚ, προσέφεραν στο πολυπληθές κοινό ένα μοναδικό θέαμα.