Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζει ο Ιάσων Παπαδημητρίου στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Από την διοίκηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου ανακοινώνεται η ολοκλήρωση ακόμη μιας μετεγγραφής. Ο αθλητής Ιάσων Παπαδημητρίου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας.

Κάπνισμα: Πότε θα καθαρίσουν οι πνεύμονες αν κόψετε το τσιγάρο

Γράφει ο Μιχάλης Θερμόπουλος 
Καπνίζατε επί πολλά χρόνια τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα; Ξαφνικά νιώσατε πως η αναπνοή σας δεν σας αρκεί και αποφασίσατε να το κόψετε. Ξέρετε όμως πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανακάμψουν οι πνεύμονές σας;

Τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού και Τουρισμού συμπαρίστανται στους αγρότες

Ψήφισμα Σωματείων Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού και Τουρισμού 
Τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού και Τουρισμού εκφράζουν την αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράταξη στο δίκαιο αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών που έχουν στο στόχαστρό τους την ταξική αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την αντιαγροτική ΚΑΠ της ΕΕ, με τις οποίες οδηγούνται σε φτωχοποίηση και στην ανεργία πολλές δεκάδες, ακόμα χιλιάδες μικροί αγρότες.

«Δημοσιογράφοι σε Δράση»: Εγκαίνια της 7ης βιβλιοθήκης στο Βαρικό Φλώρινας

Η πόρτα μίας νέας βιβλιοθήκης πρόκειται να ανοίξει στα τέλη Ιανουαρίου, αυτή τη φορά στο Βαρικό Φλώρινας, οδηγώντας μικρούς και μεγάλους φίλους της περιοχής στα μονοπάτια της ανάγνωσης. Το Βαρικό, είναι ένα χωριό σε υψόμετρο 770 μ., μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, στα όρια των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης.

Τι δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης βασισμένης σε κείμενα Σάββα Ξηρού

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκτός από πολιτικοί είμαστε και άνθρωποι.
Προσωπικά, έχω βιώσει, μέσα στην ίδια μου την οικογένεια, τι σημαίνει να σου σκοτώνουν, άνανδροι δολοφόνοι, έναν άνθρωπο που αγαπάς με όλη σου την καρδιά.

22χρονος δημοσίευε στο Facebook γυμνές φωτογραφίες (και όχι μόνο) 16χρονης

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και πορνογραφικών παραστάσεων σε βάρος 16χρονης ημεδαπής και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.

"Καταργείστε άμεσα τον ειδικό φόρο κατανάλωσης κρασιού"

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με την 17/2016 απόφασή του, εκφράζει την συμπαράστασή του στους παραγωγούς και τους εργαζομένους του αμπελοοινικού κλάδου, που οδηγείται στον μαρασμό και την κατάρρευση εξ αιτίας του αιφνιδιαστικά επιβληθέντος ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, και ζητεί την άμεση κατάργηση της σχετικής διάταξης (άρθρο 13 του Ν. 4346/2015),

Εργαζόμενοι σε Μαρινόπουλο - Αρβανιτίδη: Στάση εργασίας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση εργαζομένων ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 
Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ βρίσκονται για μία ακόμη φορά σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με 4ωρη στάση εργασίας. Η εξαγορά της εταιρείας «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ» πριν από 2 χρόνια και η ένταξή της στον όμιλο δεν έλυσε ως δια μαγείας τα προβλήματα μας, όπως ορισμένοι πίστευαν. 

Ενημερωτική εκδήλωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην 26η Agrotica

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της 26ης Agrotica 2016, (Θεσσαλονίκη, 28-31/1), ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Προκλήσεις της Νέας ΚΑΠ 2015-2020: Πληρωμές και πλαίσιο ελέγχων".

Κατάληψη όλων των δημαρχείων της Χώρας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016


"Πάρε τη δική σου θέση στα μπλόκα του αγώνα"

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας - ΟΓΕ συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και των οικογενειών τους. Για άλλη μια φορά στήνουν μπλόκα, αντιπαλεύοντας τις πολιτικές που ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Δάνεια σε φοιτητές που ξεκινούν σπουδές δεύτερου κύκλου (μεταπτυχιακά)

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Για ποσό μέχρι €12.000 για ετήσιο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών και μέχρι €18.000 για πρόγραμμα που διαρκεί έως δύο έτη, ή το αντίστοιχο των ποσών αυτών σε τοπικό νόμισμα.

Εκπαιδευτικοί Παιονίας; Δώστες επιτέλους τις οργανικές θέσεις

Ο Σύλλογος Παιονίας γίνεται καθημερινά δέκτης πολλαπλών μηνυμάτων από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι απαιτούν το αυτονόητο, να δοθούν επιτέλους οργανικές θέσεις σε όλους τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των οικείων ΠΥΣΠΕ.

Κιλκίς: Οι επιστημονικοί φορείς συναντούν σήμερα τους αγρότες

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων του Κιλκίς με τους εκπροσώπους των αγροτών στο μπλόκο στην είσοδο της πόλης.

Χειμερινή απόδραση του Kinesis-Gym Κιλκίς στον Άγιο Αθανάσιο (Καϊμάκτσαλαν)

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει διήμερη χειμερινή εκδρομή στον παραδοσιακό οικισμό Παλιός Άγιος Αθανάσιος στο (Καϊμάκτσαλαν).

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Ταξικό μίσος από Μητσοτάκη-Νεοφιλελεύθερα αποκαλυπτήρια στη Βουλή·Προσφυγική κρίση- Η Ευρώπη σε σύγχιση·Κοινοτικός αξιωματούχος-Κυβερνητική αρμοδιότητα οι τηλεοπτικές άδειες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ζητούν τα κλειδιά της Ελλάδας-Όλο και σε πιο δύσκολη θέσεις από τις «πιέσεις» των εταίρων·Το βροντερό «όχι» από τους αγρότες·»Κόλπα» από το υπ. Παιδείας για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)