Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Εκπαιδευτική εκδρομή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Φυτικής Παραγωγής, επισκέφτηκαν το φυτώριο «Τσαμπάζης Κώστας» στο Ηλιόλουστο Κιλκίς.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή του Κιλκίς για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια κάνναβης.

Εβδομάδα οικογένειας στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αφιερωμένη στην οικογένεια με ιδιαίτερη μνεία την Παρασκευή στους αγαπημένους μας παππούδες, καθώς 1 Οκτωβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Κεντρική συγκέντρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας” στη Γουμένισσα



Σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής νέων κόμβων εισόδου Κιλκίς

Τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής νέων κόμβων εισόδου Κιλκίς και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών της περιφερειακής οδού Κιλκίς, υπέγραψε, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και εκπρόσωπος του αναδόχου του έργου.

Ημερήσια εκδρομή με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαγίων

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων "Αγία Παρασκευή" 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων "Αγία Παρασκευή" σας προσκαλεί στην ημερήσια εκδρομή σε περιοχές της Αλμωπίας Πέλλας που διοργανώνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: Ιεραποστολή - Έργο αγάπης, έργο ζωής

Ενημερωτική εκδήλωση για το Ιεραποστολικό έργο που υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου στην Αφρική και συγκεκριμένα στη χώρα της Ουγκάντας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίου.

Αστέριος Τάτσης: Πάντα ενεργός πολίτης, πάντα στην υπηρεσία της κοινωνίας, των πολιτών, πάντα μαζί

Αστέριος Τάτσης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Πάντα ενεργός πολίτης, πάντα στην υπηρεσία της κοινωνίας, των πολιτών, πάντα μαζί. Για παραπάνω από 10 έτη δραστηριοποιούμαι στα κοινά, με συλλογικές δράσεις, με την Τοπική Κοινότητα, δίνοντας κάθε μέρα εξετάσεις σε εσάς. Τώρα, ήρθε η στιγμή να δώσω ότι παραπάνω στην κοινωνία του Κιλκίς, με την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος και ζητώ τη στήριξή σας. Μόνο μαζί μπορούμε.