Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στους πληγέντες της Καρδίτσας


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Κατόπιν της συντονισμένης προσπάθειας του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, συλλέχθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον κυκλώνα «Ιανό», τα οποία παραδόθηκαν σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Καρποχώρι Καρδίτσας.

Πρόζα για ένα λείψανο


Του Φώτη Μισόπουλου
... το λείψανο προέρχεται απ' το πτώμα
WALTER BENJAMIN
Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ WALTER BENJAMIΝ [1]: ......η απέραντη απογοήτευση περιέχει απέραντη νοημοσύνη - ένα βράδυ, ήταν όλα τόσο αθώα, σα να ζούσε η ανθρωπότητα από μόνη της - ή εκείνες οι παλιές βιογραφίες τα δειλά δάχτυλα όταν κινούνται πάνω στο άγνωστο σώμα, - έργα νηπτικά και συναξάρια αγίων, -κλεμμένα-, την ώρα που βήχει ο νεκρός - ''εσείς'', - μου λέει, τότε, ο κατάδικος, που μύριζε το στόμα του,

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη για την πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπ. Οικονομικών κ. Σταϊκούρα

Τοποθέτηση του κ. Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά του Υπ. Οικονομικών κ. Σταϊκούρα
Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Με πρόσχημα το πτωχευτικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας προς τον Υπουργό Οικονομικών. Προσπαθεί έτσι να ξεπεράσει τα εσωκομματικά προβλήματα και την αντιπολιτευτική του αδυναμία.

Χρυσό μετάλλιο για τον Άγγελο Πιλιτσόπουλο του Α.Σ. "Άθλος" Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MUAY THAI


Χρυσό μετάλλιο για τον Άγγελο Πιλιτσόπουλο του Α.Σ. "Άθλος" Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MUAY THAI. 
Δείτε ΕΔΩ

Τουρνουά σκακιού μέσω διαδικτύου από τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς


Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς, προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα της εποχής, διοργανώνει διαδικτυακά τουρνουά γρήγορου σκακιού μεταξύ των μελών του. Οι αγώνες γίνονται κάθε Κυριακή στις 11.00 στην πλατφόρμα lichess.org και η συμμετοχή σε αυτούς είναι δωρεάν για τα μέλη του σωματείου.

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου, για την εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για τις μαστογραφίες


Υπογράφει η 
Ε. Αγαθοπούλου

Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ - Αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού σήμερα και ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να κάνει άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ανακοινώνοντας ήδη νομοθετημένες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόληψη αυτής της μορφής Καρκίνου, από τον οποίο προσβάλλονται κατά τη διάρκεια της ζωής τους τουλάχιστον 1 στις 8 γυναίκες.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής


Δήλωση Γ. Φραγγίδη
Υπάρχουν πολλοί λόγοι και πολλές μέρες που πρέπει να θυμόμαστε και να τιμούμε τις γυναίκες. Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική μέρα. 

Α. Παπαδόπουλος: "Χωρίς ασπίδα προστασίας τα σχολεία μας μέσα στην πανδημία"


Υπογράφει ο Αριστείδης (Άρης) 
Παπαδόπουλος 
Εκπαιδευτικός – Πρώην Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να ξεδιπλώνεται αυτό που κρυβόταν πίσω από τους βαρύγδουπους τίτλους περί «αριστείας» «αρίστων» και «αναβάθμιση του σχολείου».

Τα νέα του ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς (25/10/2020)

Δελτίο τύπου ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς
Υπογράφει ο Νίκος Νίτσας
Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ Κιλκίς έγινε ο αγώνας πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ μεταξύ των ομάδων του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και του ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει την μορφή του τοπικού ντέρμπυ, και να έχει μια αμφίρροπη και για γερά νεύρα εξέλιξη.

''Γκαρδιακά χαροποιήθει και του Βάσιγκτον η γη, και τα σίδερα ενθυμήθει που την έδεναν κι αυτή...''


Γράφουν οι:
- Παράσχου Σοφία-Ζωή, Φοιτήτρια Νομικής Σχολής Ε.Κ.Παν. Αθηνών / Αρθρογράφος και
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος

...τμήμα από τον συνολικό Ύμνο εις την Ελευθερίαν του Διονυσίου Σολωμού ο τίτλος μας. Αναφέρεται προφανώς στις Η.Π.Α.. Νέο αρκετά κράτος, τότε, γεμάτο νέους ορίζοντες και γοργά ανερχόμενο σε όλους τους τομείς, άρα και διεθνώς. In God We Trust!

Εγκύκλιος Μητρόπολης Κιλκίς για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Προς τους ευλαβείς ορθοδόξους χριστιανούς της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως
Μετά από συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι μας με μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου νομού Κιλκίς, για μία ακόμη φορά, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν πράξαμε με σχετικές Εγκύκλιους, παρακαλούμε άπαντες τους Εφημερίους και τους πιστούς χριστιανούς μας να τηρούν ευλαβικά πάντα τα υπό των αρμοδίων φορέων για την περιφρούρηση της Δημόσιας Υγείας θεσπισμένα μέτρα κατά της διασποράς της επιδημίας του κορωνοϊού. 

(Video) Αγώνας μπάσκετ Αετού Κιλκίς versus ΚουΠα Κιλκίς

Μπάσκετ Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Αγώνας Αετού Κιλκίς versus ΚουΠα Κιλκίς 85-83, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.