Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026

Ευγένιος (Ευγένης) Θεμιστοκλή Πλαλής: Δράσεις, δημιουργία και προσφορά

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Δυο ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2025, στις 29 Δεκεμβρίου, μας αποχαιρέτησε για πάντα ένας εκλεκτός συνδημότης μας, μια σπάνια προσωπικότητα, πρότυπο ευφυΐας και δημιουργικότητας αλλά και μεγάλος ευεργέτης του τόπου μας, αυτός ήταν ο Ευγένιος Πλαλής του Θεμιστοκλή, που μας άφησε στα 85 του χρόνια.

200 Χρόνια Αμερικανικό Δόγμα Μονρόε


Υπογράφουν:
Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη
Ελεύθερη Επαγγελματίας, πάνω στον Κλάδο και τον Τομέα της Υγείας και της Ομορφιάς και Σπουδάστρια Ψυχολογίας και
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Το Δόγμα Μονρόε αποτελεί διαχρονικά θεμελιώδη πυλώνα της εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α. (σχετικά με τον αποικισμό και οχι μονο), το οποίο διακηρύχθηκε από τον Πρόεδρο Τζέιμς Μονρόε στις 2 Δεκεμβρίου 1823, (συντάχθηκε από τον τότε Υπουργό Εξωτερικών Τζον Κουίνσι Άνταμς, μετέπειτα πρόεδρο των Η.Π.Α.).

Παράδοση – Παραλαβή: ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και αντίστροφα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς

Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε ότι για να παραλάβεις, πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα σου παραδώσει (βλέπε Σαμαράς). Εμείς, μάλλον, δεν ήμασταν άξιοι να παραλάβουμε το 2015 τη διακυβέρνηση της χώρας. Και αν κάποιος θέλει να πλησιάσει την αλήθεια, τότε σίγουρα θα θυμάται πως ό,τι παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριζόταν μόνο από λίγες λέξεις: μία κοινωνία στο χείλος του γκρεμού.

(VIDEO) Προσφορά τροφίμων από τη ΝΙΚΗ Κιλκίς προς το Φιλόπτωχο Ταμείου Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου

Η Νομαρχιακή Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Κιλκίς επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Πολύκαστρο, προσφέροντας τρόφιμα για την ενίσχυση του φιλόπτωχου Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Πολύκαστρο βρέθηκε η Νομαρχιακή Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα για την ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου του Ναού.