Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Πανηγύρι Αγίου Μάρκου Κιλκίς


Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στην τελετή έναρξης της 17ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών, στην Αθήνα

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα 26 Ιουλίου το μεγάλο ταξίδι της «Φλόγας της Αγάπης». Η τελετή έναρξης της 17ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής και συγκίνησης, παρουσία πλήθους κόσμου, εθελοντών και επισήμων.

Η ταινία “10 Μέρες Χωρίς τη Μαμά” στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές με μια κωμωδία από την Αργεντινή, την ταινία που αναδείχθηκε η καλύτερη της χρονιάς της. Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 9.30 ελάτε στο θερινό μας σινεμά να δούμε όλοι μαζί τι μπορεί να συμβεί όταν προκύψουν “10 Μέρες Χωρίς τη Μαμά”

Πετυχημένο το ποντιακό γλέντι του ΚΚΕ Κιλκίς στην Κορομηλιά

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ακόμα ένα επιτυχημένο ποντιακό γλέντι της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ, που αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της Κορομηλιάς και άλλων χωριών της περιοχής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου, με τους Γιώργο Ιακωβίδη στο κλαρίνο, Δημήτρη Δαμιανίδη στη λύρα και το τραγούδι και τους Νίκο και Στέλιο Ιακωβίδη στα τύμπανα και στα πλήκτρα.

Έχουν ξεκινήσει οι έγγραφες στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 
Τα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ενημερώνουν τους γονείς δικαιούχους voucher πως οι τοποθετήσεις στις Δομές μας έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται ως 2/9/2019. Για την εξυπηρέτηση των γονέών θα πρέπει να επικοινωνούν με το κιν. 6937303974.

Αθλητές της "Τόλμης Κιλκίς" με την Εθνική Ομάδα σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Μεγάλη επιτυχία του Α.Σ "Η Τόλμη Κιλκίς" με τη συμμετοχή των αθλητών-ριών στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2019. Μετά από πανελλήνιες διακρίσεις και από διεθνείς διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ETU συγκεντρώνοντας την βαθμολογία που απαιτείται κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο που αναλογεί στον καθένα τους. 

Απάτη πενταψήφια νούμερα – Διαμαρτυρίες για αποστολή sms από 5ψήφια νούμερα


O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας (δικηγόρος - διαμεσολαβητής)*  αναφέρθηκε στις 23-7-2019 μέσα από την εκπομπή "City brake" του κ. Παναγιώτη Κρινή (TV100) στο πως μπορούμε να προστατευθούμε από τα sms που αποστέλλονται στους τηλεφωνικούς μας αριθμούς από πενταψήφια νούμερα. Τι συστήνει η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων);

Μια βραδιά γεμάτη Τζαμάικα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την απόλυτη κινηματογραφική βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου 2019  στο θερινό σινεμά του Δήμου Κιλκίς.

Στην εθνική ομάδα του Kick Boxing οι κιλκισιώτες Πουντζουκίδης Κων/νος και Ανανιάδης Σίμος

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Πρόσκληση για συμμετοχή στην εθνική ομάδα του Kick Boxing, έλαβαν δύο μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.
Πιο συγκεκριμένα, στους Άνδρες στα -60 κιλα ο αθλητής του Κιλκίς Ανανιάδης Σίμος, θα είναι ο ένας από τους αθλητές που θα πλαισιώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία στην πόλη Γκιορ το διάστημα από 23 έως 31 Αυγούστου. 

Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2019

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι αμπελουργοί υποχρεούνται να υποβάλουν κάθε χρόνο Δήλωση Συγκομιδής σταφυλιών μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. www.minagric.gr.

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Κιλκίς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019.

Πανηγύρι 2019 στις Καστανιές Κιλκίς


Εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στη Βουλγαρία, 19 – 24 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Η Ενορία μας με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από τα εγκαίνια του Ιερού μας Ναού που έγιναν το 1959, διοργανώνει εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Βουλγαρία.

Πρόγραμμα Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ για το δεκαπενθήμερο της Παναγίας

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως  Πολυανής και Κιλκισίου 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ ενόψει του δεκαπενθήμερου της Παναγίας θα περιοδεύσει σε Εκκλησίες της Ιεράς Μητροπόλεως σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 
Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019
Μεγ. Παράκληση στην Παναγία στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ν. Σάντας – Ώρα: 6:30 μ.μ.
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Προφήτη Ηλία Ν. Σάντας - Ώρα: 7:30 μ.μ.