Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Για κοιτάξτε και θαυμάστε...

Πανελλήνια πρωτοτυπία .στην οδό  Πόντου στο Κιλκίς, από 21 Ιουνίου έως Τράπεζα Πειραιώς. Αντί να αντικαταστήσουν τους χαλασμένους κυβόλιθους του δρόμου, γεμίζουν τα κενά με τσιμέντο, δημιουργώντας έτσι το απίστευτο θέαμα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Οι καταστηματάρχες τρίβουν ακόμη τα μάτια τους. 
Κάποιοι συμπατριώτες μας βγαίνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές στον αθλητισμό, ενώ ο  Δήμος Κιλκίς βγαίνει πρωταθλητής στην κιτσαρία. 
Να τους χαιρόμαστε.

(Video) Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις ομάδες ΚουΠα Μπάσκετ και ΓΑΣ Κιλκίς Χάντμπολ

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις ομάδες ΚουΠα Μπάσκετ και ΓΑΣ Κιλκίς Χάντμπολ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Πανηγύρι στην Πικρολίμνη Κιλκίς



Φραγγίδης: Απαράδεκτη η απόφαση μείωσης των αποζημιώσεων των αναλώσιμων υψηλής τεχνολογίας για τους διαβητικούς

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Υγείας κ. Γιώργου Φραγγίδη, σε σχέση με τα προβλήματα και την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η απόφαση που εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ, για μείωση της αποζημίωσης των αναλώσιμων υλικών προηγμένης τεχνολογίας για τη διαβητική νόσο. Ο λόγος για το ΦΕΚ 4204 Β/08/08/2022, στο οποίο αναρτήθηκαν οι τιμές των νέων ιατροτεχνολογικών προϊόντων Σακχαρώδη Διαβήτη που ενέταξε ο ΕΟΠΥΥ στο Μητρώο των Αποζημιούμενων Προϊόντων του.

Γιώργος Αναστασιάδης: Νομός Κιλκίς SOS

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Με βάση την παραδοχή ότι η μεταβολή του πληθυσμού μιας περιοχής αποτελεί σε ένα βαθμό δείκτη οικονομικής ανάπτυξης της εν λόγω περιοχής, τότε από την τελευταία απογραφή προκύπτει ότι η κατάσταση στο νομό Κιλκίς είναι τουλάχιστον τρεις φορές χειρότερη από την ούτως ή άλλως κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σύνολο της χώρας. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο πληθυσμός του νομού μειώθηκε κατά 12.2% την τελευταία δεκαετία τη στιγμή που ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 3.5% στην ίδια αυτή δεκαετία.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (18/22-08-2022). καθώς και το ιδιαίτερα προειδοποιητικό σήμα που ισχύει από από την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022.

(Video) Πώς θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα σχολεία – Το ωράριο και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες

 
Πώς θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα σχολεία – Το ωράριο και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Στο Νο143 της παγκόσμιας κατάταξης η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου από την Αξιούπολη

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Τη σπουδαιότερη νίκη στην καριέρα της σημείωσε χθες Κυριακή 21 Αυγούστου στο Βανκούβερ η 25χρονη αθλήτρια αντισφαίρισης από το ν. Κιλκίς, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Τι λέει ο Γουμενίσσης Δημήτριος για την ονοματοδοσία του Κλειστού Γυμναστηρίου Γουμένισσας στο όνομα της Εβίνας Μάλτση

Υπογράφει ο Γουμενίσσης Δημήτριος
Κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Παιονίας μετέβη το Σάββατο 20 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Γουμένισσας, για την τελετή της ονοματοδοσίας του στο όνομα της συμπολίτισσας Εβίνας Μάλτση.

Χορεύουμε και τραγουδάμε στο Στέκι της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς
Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό σας περιμένει ένα δροσερό, καλοκαιρινό, κεφάτο dancing party με τραγούδια sixties, seventies και eighties με Dj έναν από τους πρώτους ραδιοπειρατές της Αθήνας, τον Όμηρο Κοντό.

(Video) Εκδήλωση παρουσίασης λευκώματος του Γερακαριού Κιλκίς

Εκδήλωση παρουσίασης λευκώματος του Γερακαριού Κιλκίς, Κυριακή 21 Αυγούστου 2022.