Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Γνώμη: Δέκα εκατομμύρια επισκέψεις (10.000.000)

"Η Γνώμη Κιλκίς Παιονίας εμφανίστηκε στο
Διαδίκτυο το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011.
Μέσα από μία σταθερή και ανοδική πορεία φθάσαμε σήμερα 11 Ιουλίου 2017 αισίως στα δέκα εκατομμύρια επισκέψεις (10.000.000). 
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε
σταθερά πρώτοι."

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων ζωνών της "Τόλμης" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων ζωνών του Α.Σ. Taekwondo "Τόλμη" Κιλκίς, διεξήχθησαν στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς στις 28/06/2017.

Στον Αλέξανδρο Κιλκίς ο Νίκος Ζάικος

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την ένταξη στην σύνθεση της ανδρικής του ομάδας, του ποδοσφαιριστή Ζάικου Νικόλαου για την περίοδο 2017-18. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Μεταφορά στις Σέρρες έδρας τμήματος Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας (Παράρτημα Κιλκίς)

Δελτίο τύπου
ΔΗΜΑΡ Κιλκίς
Η πρόσφατη ανακοίνωση του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας για μεταφορά της έδρας του παραρτήματος Κιλκίς στις Σέρρες έχει προκαλέσει εύλογα ερωτήματα και ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

ΑΣΕΠ: Δείτε ποιες προκηρύξεις έχουν εκδοθεί

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 9Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 24/6-7-2017/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Υπουργείο Οικονομικών).

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 63 θέσεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/15-6-2017 & ΦΕΚ 20/21-6-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα τριών (63) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου

Ένα όμορφο παιχνίδι σ' ένα όμορφο Κιλκισιώτικο χωριό

Παλαίμαχοι Κεραυνού Ποντοηράκλειας VS
Παλαιμάχοι Απόλλωνα Καλαμαριάς,
το Σάββατο 15 Ιουλίου
στις 7 μ.μ.

Συμφωνία Κιλκισιακού με Σαβελίδη και Δρόσο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Νέες σημαντικές κινήσεις για τον Κιλκισιακό καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με δύο βασικούς ποδοσφαιριστές. Τον Δημήτρη Δρόσο και τον Βλάντο Σαβελίδη. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας.

Γεωργαντάς: «Βουλιάζει η χώρα στη διαφθορά»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τα όσα είπε η κυρία Γεροβασίλη στην διημερίδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέση εργασίας στον Σύλλογο Εθελοντών Κιλκίς Omnes (11/7/2017)

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς Omnes προκηρύσσει μία (1) θέση εργασίας Γραφίστα. Η θέση αφορά προγράμματα/δράσεις που υλοποιούνται στο Κιλκίς.
Απαιτούμενα προσόντα:

Κιλκίς: Εκδήλωση με τους Κλόουν χωρίς Σύνορα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τους Clowns without Borders (Κλόουν χωρίς Σύνορα), την Πέμπτη 13/07/2017 και ώρα 19.00΄ στο χώρο του νέου πάρκου Κιλκίς.

Κιλκίς: Ακυρώνεται η παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοργανωτή η παράσταση  «Πέτρες στις τσέπες του» που επρόκειτο να δοθεί στο Κιλκίς την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 στο Θέατρο Λόφου, ακυρώνεται για λόγους ανωτέρας βίας. Για τους ίδιους λόγους ακυρώνεται η παράσταση και σε Σέρρες, Βέροια, Πτολεμαΐδα και Πλαταμώνα.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (11/7/2017)

Ζητείται υπάλληλος έως 29 ετών για περίπτερο. Ώρες επικοινωνίας 18:00 με 24:00 στο τηλέφωνο 6984 914993.

Ρίξτε μια ματιά, μπορεί να είναι δικά σας τα κοσμήματα

Σας ενημερώνουμε, ότι σε συνέχεια της χθεσινής σύλληψης, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, των τεσσάρων δραστών, που είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν οικία 43χρονου ημεδαπού, κατασχέθηκαν, κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους και οι δράστες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους. 

7.500 επικίνδυνες τροχαίες παραβάσεις σε 15 μέρες σε όλη την επικράτεια

Σημαντικά είναι τα αποτελέσματα των Υπηρεσιών Τροχαίας, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Εκδήλωση στις Μουριές Κιλκίς


Στις διακοπές φροντίστε...

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
➤Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.
Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.

Κιλκίς: Πληρωμή της δράσης "Βιολογική γεωργία" έτους 2014

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε εκ νέου δημιουργία πληρωμής 2014 της ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ και την Τρίτη 11/7/2017 θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς η Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων και η Κατάσταση Απορριπτόμενων προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν ώστε να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα της ανάρτησης δηλαδή μέχρι την Τρίτη 18/7/2017.

50 ευρώ για κάθε νεκρή αλεπού


Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε το μουσικό έργο «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή

Tο μουσικό έργο «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή σε συναυλιακή μορφή και για μία μοναδική παράσταση, παρουσίασε το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017. 

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο οδικό δίκτυο νομού Σερρών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, συνολικού προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ, τα οποία εκτελούνται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Κυπριακός Πολιτιστικός Όμιλος «Αθανασία», στον δήμαρχο Παιονίας

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, ο Πολιτιστικός Όμιλος «Αθανασία» με έδρα το Κίτι Λάρνακας Κύπρου, ο οποίος είναι αδελφοποιημένος από το 2002 με τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «οι Ακρίτες», επισκέφθηκε το Πολύκαστρο και έλαβε μέρος στο Ποντιακό Πανοΰρ με το παραδοσιακό χορευτικό του συγκρότημα.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (11/7/2017)

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΙΑΣ Κιλκίς από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους του Νομού Κιλκίς αναζητά για τις ανάγκες στελέχωσης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης που έχει ιδρύσει,
απόφοιτους Σχολής Καλών Τεχνών ή Θεατρικών Σχολών ή αντίστοιχων σχολών. Δείτε ΕΔΩ
απόφοιτους Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης. Δείτε ΕΔΩ
απόφοιτους ΤΕΦΑΑ. Δείτε ΕΔΩ

"Η ψυχάρα που μας αγκάλιαζε στο νοσοκομείο Κιλκίς"

Παρεμβαίνει η Κατερίνα
Αναγνώστρια της Γνώμης 
"Ο Στελάρας ήταν και θα ειναι η ψυχάρα που μας αγκάλιαζε στο νοσοκομείο Κιλκίς. Έτυχε πριν χρόνια να νοσηλευτώ εκεί έξι μήνες, και ο Στελάρας ήταν εκεί. Καλό ταξίδι φίλε μου. Καλό παράδεισο Στελάρα. Έφυγε μια μεγάλη ψυχή."

Κιλκίς: Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Γυναίκα και Υγεία»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ, μέλος της Ο.Γ.Ε., σας προσκαλεί στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Γυναίκα και Υγεία», με ομιλήτρια την Έλσα Αβραμίδου, γιατρό εργαζόμενη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο δημοτικό πάρκο Κιλκίς, στις 19.00μ.μ.

Gallaria στην παραλία Παντελεήμονα στην Πιερία: Παράδειγμα αξιοποίησης παλιών υποδομών!

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Η Gallaria (Γαλαρία) είναι ένας καινούργιος πολυχώρος καλοκαιρινής κυρίως αναψυχής και πολιτισμού, ο οποίος βρίσκεται στην Παραλία Παντελεήμονα, ακριβώς κάτω από το εντυπωσιακό Ενετικό κάστρο του Πλαταμώνα.