Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη


Δελτίο τύπου 
Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη 
H Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη (Κ.Ε.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2022.

Το είδαμε κι αυτό στο Κιλκίς

Μεταφέρθηκε και αναποδογύρισε
 από τον σημερινό αέρα, η Φάτνη που τοποθετήθηκε για τις γιορτές στην πλατεία Λατσιών Κιλκίς (Πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς), προκαλώντας συναισθήματα θυμού και αγανάκτησης στους περαστικούς Δημότες. Αλήθεια, πόσες μέρες μετά τις γιορτές πρέπει να περάσουν ώστε να αποσυρθεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος από τους δημόσιους χώρους;

Octagon Fighting Show 7, στο Κιλκίς


Η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Fighting Show 7 by Title MMA με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς πραγματοποιείται στο Κιλκίς. Διοργανωτές είναι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς με την στήριξή του αθλητικού συλλόγου Σωκράτη. 

Η δομή ΚΔΑΠ Kinesis ταξιδεύει στην Ανταρκτική και την Αρκτική


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Με νέα θεματολογία ξεκίνησε η εβδομάδα για το ΚΔΑΠ Kinesis. Συζητήσαμε για τα πολύ μακρινά σε εμάς μέρη, την Ανταρκτική και την Αρκτική. Στη συνέχεια την ώρα της ζωγραφικής χρωματίσαμε προσεκτικά έναν Εσκιμώο και προσθέσαμε βαμβάκι περιμετρικά της κουκούλας για να απεικονίσουμε τη γούνα της.

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ για τέσσερις μήνες στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ16


Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν επί περίπου τέσσερις μήνες, αρχίζουν να ισχύουν από σήμερα στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ16, στην περιοχή της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης.

Δωρεάν rapid tests σε Νέο Γυναικόκαστρο, Παλαιό Αγιονέρι, Πλαγιά, Δροσάτο, Ξυλοκερατιά και Νέα Σάντα


Ο υγειονομικός έλεγχος του γενικού πληθυσμού συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα με δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) σε έξι οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Εργασίες κοπής πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας


Εργασίες κοπής πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022.

(Video) Παράνομη χωματερή στο Περιστέρι Κιλκίς

Παράνομη χωματερή στο Περιστέρι Κιλκίς, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

Κορωνοϊός (14/1/2022): 19.772 νέα κρούσματα (100 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 72 θάνατοι και 679 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.772, εκ των οποίων 65 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.632.641 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 577 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.326 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Γουμένισσας, ευχαριστεί τη Βιομηχανίας Γάλακτος "Λύκας"


Υπογράφουν οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Γουμένισσας

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Γουμένισσας, εκφράζουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους προς την "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΥΚΑΣ", για την σπουδαία δωρεά καινούργιου αθλητικού εξοπλισμού “τραμπολίνο” στο σχολείο μας.

Διαδικασία δήλωσης εμβολιασμών στο εξωτερικό για τους πολίτες άνω των 60 ετών που κατοικούν στην Ελλάδα


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Από τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης διευκρινίζεται ότι όσοι πολίτες:

Κατάληψη 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δεκαπενταμελούς 2ου ΓΕΛ Κιλκίς
Το σχολείο, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τα υπόλοιπα ομοφρονούντα σχολεία της πόλεως και θέλοντας την - με δίχως άλλο τρόπο - προβολή των αιτημάτων του, τελεί υπό κατάληψη από το δεκαπενταμελές και την υπόλοιπη μαθητική κοινότητα. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 14/1/2022, 3:50 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (13 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν βρέθηκαν κρυμμένες και κατασχέθηκαν2 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 630 γραμμαρίων.

(Video) Παράνομη χωματερή στον Καμπάνη Κιλκίς

Παράνομη χωματερή στον Καμπάνη Κιλκίς, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Αυτά συζητούν μεταξύ τους οι δημότες Κιλκίς, στις παρέες και στους δρόμους


Υπογράφει η Κασσάνδρα
Αγαπητέ Δήμαρχε,
το Κιλκίς βουλιάζει καθημερινά στην αφάνεια. Ο τόπος χρειάζεται κάτι που θα σχετίζεται με την καθημερινότητά του. Ο πολίτης ξεροσταλιάζει για ένα επίδομα και περιμένει πώς και πώς να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Φραγγίδης: Θα ανταποκριθώ στις μεγάλες απαιτήσεις των καιρών στον Τομέα Υγείας


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης

Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής

Μετά από τη ανακοίνωση των υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων από τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, η Κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται σε θέση επανεκκίνησης, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και της αποτελεσματικότητας.

Με σεβασμό στον Άγιο των Γραμμάτων, Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη


Γράφει η Σοφία Μαυρίδου
Μένουμε διαιτώμενοι εις την οικία μας, στραβοπατούντες από δωμάτιο εις δωμάτιο ως ποταμιαία καβούρια, αλιβάνιστοι, αλειτούργητοι, ακοινώνητοι με την ελπίδα ότι σύντομα θα ανθρωπέψουμε και πάλι…
Αυτό το εξαιρετικό μήνυμα στο κινητό μου, είναι η αφορμή να ασχοληθώ και να ξαναθυμηθώ τον αγαπημένο μου ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, τον οποίο διάβασα πρώτη φορά σε νεαρή ηλικία και μαγεύτηκα από τη γλώσσα του, το ύφος, το λυρισμό, τη δωρικότητα του, τη γλαφυρότητα.

(Video) Σε πλήρη λειτουργία δύο νέα εργαστήρια πληροφορικής στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Σε πλήρη λειτουργία δύο νέα εργαστήρια πληροφορικής στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

Ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων του εξωτερικού - Καταχώριση ληξιαρχικών πράξεων στις Προξενικές Αρχές


Με νέα, απλουστευμένη και πλήρως ψηφιοποιημένη διαδικασία εφαρμόζεται πλέον η καταγραφή ληξιαρχικών γεγονότων των Ελλήνων του εξωτερικού. Από την 1η Ιανουαρίου 2022 οι υπάλληλοι των Προξενικών Αρχών συντάσσουν και καταχωρούν τα ληξιαρχικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην αλλοδαπή, απευθείας στο πληροφοριακό σύστημα «Μητρώο Πολιτών».