Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ευχαριστεί την κ. Μάρθα Λαμπίδου από το «Φώτο Ηλίας»

Ευχαριστήριο Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στην κ. Μάρθα Λαμπίδου από το «Φώτο Ηλίας», για την ευγενική της χειρονομία να δωρίσει ρουχισμό στην Ιματιοθήκη του ΛΕΚ, από την οικογενειακή της συλλογή.

Νέο Δ.Σ. αναδείχθηκε στην “Τέχνη Κιλκίς”

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου και έγιναν οι εκλογές για να αναδειχτεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην «ΤΕΧΝΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ».

Συλλυπητήρια Αποστόλου για το θάνατο του Βασίλη Κεδίκογλου

Τη λύπη του για το θάνατο του συμπατριώτη του, παλαιού Ευβοιώτη πολιτικού Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος εκλέχτηκε πολλές φορές βουλευτής του Νομού Εύβοιας και υπηρέτησε τη χώρα ως υπουργός, εκφράζει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στο Eλληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Eπιμελητήριο


Σημεία από την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Eλληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Eπιμελητήριο
"· Δυστυχώς, η χώρα μας οδεύει προς τη λήξη του τρίτου προγράμματος χωρίς να έχει ανακτήσει ως σήμερα την εμπιστοσύνη των αγορών. Η χώρα χρειάζεται πολλά και η Κυβέρνηση κάνει απελπιστικά λίγα. Το 2017 είχαμε μισή ανάπτυξη σε σχέση με τις προβλέψεις και σοβαρή απόκλιση από το μέσο όρο της Ε.Ε.. 

Μπλόκα σε κομβικά σημεία όλης της χώρας από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου

Ανακοίνωση Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
Συνεδρίασε την Τρίτη 16/1, σε διευρυμένη σύνθεση, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. 

Ευχές από το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος
Τα Κδαπ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος, εύχονται σε όλο τον κόσμο το 2018 να είναι ένα ευήμερο έτος, που θα αγκαλιάσει με ζεστασιά και ελπίδα όλα τα παιδιά και θα χαρίσει το χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Ανακοίνωση Παμποντιακής Ομοσπονδία Ελλάδος
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αγωνίζεται, από της ιδρύσεως της, για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των 353.000 γενοκτονημένων προγόνων μας, απέναντι σε αρνητές και πάσης φύσεως αναθεωρητές της ιστορίας.

Αποστόλου: Προτεραιότητα η στήριξη της προώθησης ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την αύξηση της χρηματοδότησης της προώθησης των γεωργικών προϊόντων της Ε.Ε. για το έτος 2018, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου,προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει σε συνεργασία με τoν μη κερδοσκοπικό θεατρικό σύλλογο ΟmΑ την θεατρική παράσταση  «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards παραγωγή ΟΜΑ το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Ερώτηση Χατζησάββα για τη λειτουργία των Κέντρων Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.)

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ενώ έχει ήδη παρέλθει το πρώτο τρίμηνο εκπαιδευτικής φοίτησης στα δημοτικά σχολεία, καταγράφονται αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες δάσκαλοι ασκούν πιέσεις προς τους γονείς μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, προκειμένου αυτοί να προσλάβουν με δική τους οικονομική επιβάρυνση ιδιωτική στήριξη για τα παιδιά τους.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα: “Αναζητώντας διέξοδο σε έναν
κόσμο χωρίς θεό”
Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2017
Λέσχη Φίλων του “ΕΝΕΚΕΝ”
Προξένου Κορομηλά 37
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
“η ιδέα της εξέλιξης διατρέχει τον 19ο αιώνα καθορίζει τη φιλοσοφική σκέψη και κυριαρχεί στις επιστήμες. Ποιος ο ρόλος της σε έναν κόσμο δίχως θεό; ”
Είσοδος ελεύθερη- ώρα 20.00

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη με ανατροπή και σόου του Αγαθαγγελίδη επί του Ευρωπού
Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο και σε μία έδρα παραδοσιακά δύσκολη για όλους τους αντιπάλους ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατάφερε να κερδίσει την φορμαρισμένη ομάδα του Ευρωπού με 1-2.

Αστυνομικοί Κιλκίς: "Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας"

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Τα μέλη της Ένωσης μας ως μόνιμοι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών της Περιφέρειας του Κιλκίς και ως φύλακες της Ελληνοσκοπιανικής μεθορίου γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες παραποίησης της ιστορίας από τους υπηκόους των Σκοπίων αλλά και άλλων χωρών, ακούγοντας τους να αποκαλούν την χώρα αυτή "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

Ψήφισμα δημάρχων Κεντρικής Μακεδονίας για την ονομασία των Σκοπίων

Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να δεχθούν να χρησιμοποιεί το κράτος των Σκοπίων, το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας, έστειλαν τα μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), στη διάρκεια της σημερινής τακτικής συνεδρίασης, της πρώτης του 2018. 

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν 32χρονο Αλβανό για τρεις καταδικαστικές σε βάρος του αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (15-1-2018) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς όπως προέκυψε από τον έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 25 ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

"Ερήμωσαν τα χωριά μας"

Επιστολή διαμαρτυρίας Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς
"Εδώ και χρόνια, εμείς οι κάτοικοι του Δροσάτου και των όμορων ακριτικών χωριών, είμαστε μάρτυρες μιας συνεχιζόμενης κατάστασης ερήμωσης από κρατικές υπηρεσίες.

Σέρρες: Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε παραγωγούς και εμπόρους τοπικών προϊόντων

➤➤Τα μέλη της οργάνωσης παρουσιάζονταν ως αντιπρόσωποι ξένης εταιρείας και χρησιμοποιούσαν πλαστά αποδεικτικά πληρωμής
➤➤Κατάφεραν να αποσπάσουν διάφορα προϊόντα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 420.000 ευρώ, ενώ επιχείρησαν να αποσπάσουν προϊόντα αξίας πάνω από 330.000 ευρώ

Έκοψαν την βασιλόπιτά τους οι εργαζόμενοι στο γηροκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Παραρτήματος Κιλκίς, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας 
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018, σε οικογενειακό κέντρο στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα από τον κόμβο Δενδροποτάμου- Χαλκηδόνας ως τα όρια του ν. Πέλλας θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 ως και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Κιλκίς: Αιτήσεις για επιστροφές εισφοράς υγειονομικής περίθαλψης και εισφοράς αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Κάνουμε γνωστό στα μέλη μας, ότι από την Παρασκευή 19-01-2018 θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, προκειμένου να συμπληρώσουν τις αιτήσεις-έντυπα που θα τους δοθούν, σχετικά με:

Χατζησάββας για κτίριο στο Πολύκαστρο: "Γκρεμίστε το πριν συμβεί κάποιο σοβαρό δυστύχημα"

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα
Στην πλατεία του Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, επί της οδού Αγίας Σοφίας υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο το οποίο εδώ και περίπου έξι (6) μήνες έχει καταρρεύσει κατά το ήμισυ.

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 104 New Release

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προηχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 104!

Παρέμβαση Τζιτζικώστα για το σκοπιανό


Σε νέα παρέμβαση για το σκοπιανό προχώρησε στην τοποθέτησή του στην Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.