Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

(Video) Ομιλία του ιστορικoύ Βλάση Αγτζίδη με θέμα τα 100 χρόνια μνήμης από την Mικρασιατική καταστροφή

Ομιλία του ιστορικoύ Βλάση Αγτζίδη στο Κιλκίς, με θέμα τα 100 χρόνια μνήμης από την Mικρασιατική καταστροφή, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη
«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μία εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη
Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, η αρχή της οποίας αποτε λεί για τους μαθητές όλων των βαθμίδων, την αφετηρία για το ταξίδι προς την κατάκτηση της γνώσης.

Εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής 
ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Μετά από δώδεκα και πλέον έτη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει και πάλι το πολιτικό του «σπίτι» στο Νομό Κιλκίς. Η επίσημη έναρξη λειτουργίας των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε το βράδυ της Παρασκευής 9-9-2022.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 11/9/2022, 4:03μ.μ.

Εξιχνίαση ληστείας
Συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου, εισήλθαν σε κατάστημα όπου με την απειλή μαχαιριού σε βάρος του ιδιοκτήτη, απαίτησαν τις εισπράξεις του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάποιο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφαιρώντας από το κατάστημα προϊόντα. Στην κατοχή του ενός ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 16 εκατοστών.

Η εορτή των Αθληφόρων Γυναικών Μηνοδώρας, Μητροδώρας και Νυμφοδώρας στην Αργυρούπολη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Την ιερά μνήμη των Αγίων ενδόξων, παρθένων και αθληφόρων Γυναικών Μηνοδώρας, Μητροδώρας και Νυμφοδώρας εόρτασε ευλαβικά η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, το διήμερο Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022.