Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πουγαλεμένε Σαλονικιέ, έπαρ τη γαρής και έλα σο Κιλκίς, τεμέτερον το χωρίον!

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Κιλκίς 2015 μΧ
Ναι ! είναι πλέον γεγονός ! Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς κάνει την πρώτη δυνατή κίνηση για προσέλκυση νέων κατοίκων από Θεσσαλονίκη, και μόνιμη εγκατάστασή τους στο Κιλκίς !

«Δεν είναι ότι δε βλέπουν τη λύση. Δεν μπορούν καν να δουν το πρόβλημα».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2007. Μέχρι και σήμερα είναι έτσι και χειρότερα..
Γράφει ο Πάνος Μαύρος για τις δημοτικές εκλογές 2014
«Δεν είναι ότι δε βλέπουν τη λύση. Δεν μπορούν καν να δουν το πρόβλημα».
Gilbert Keith Chesterton Άγγλος συγγραφέας

Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Άγγλος μάλλον κάποτε θα έζησε στο Κιλκίς, για να ξεστόμισε τέτοιο πράγμα..

"Αγωνιζόμαστε για να αποκτήσει η κοινωνία συνοχή"

Αθανασίου Ζαφειρένια
Φιλόλογος
Υπ. Συμβ. Τοπικού Συμβουλίου Άσπρου

Ο Δήμος μας και οι πολίτες του έχουν όλες τις προϋποθέσεις και τη δύναμη για να φέρουν την αλλαγή που απαιτείται.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo ‘η "Τόλμη" Κιλκίς

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo της ένωσης Β. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ ΑΡΕΝΑ SPORT στις 12-13-14 Απριλίου 2014. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν παν.παιδ/παν.κορ, παιδ/κορ - εφ/νεαν - ανδρ/γυν. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1053 από 86 συλλόγους σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. με περισσότερες κατηγορίες να έχουν 4-5 αναμετρήσεις με τον τελικό.

O Γιάννης Παπαδόπουλος υποψ. περιφερειακός σύμβουλος ν. Κιλκίς με Μπόλαρη

Στην πλήρωση της τέταρτης θέσης του ψηφοδελτίου για την αντιπεριφέρεια Κιλκίς προχώρησε η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω» με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον Χριστόφορο Τουτουντζίδη. Τέταρτος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, λογιστής – φοροτεχνικός από το Πολύκαστρο.

Οι προθεσμίες συμμετοχής στις Εκλογές του Μαΐου 2014

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, οι προθεσμίες, τόσο για την υποβολή της δήλωσης των Συνδυασμών, όσο και για την ανακήρυξη των υποψήφιων Συνδυασμών στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές είναι οι εξής:

Η Δέσποινα Μοσχούτα υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Μοσχούτα γεννήθηκε στο χωριό Εύζωνοι Κιλκίς. Ξεκινώντας από τον τοπικό τύπο, ραδιόφωνο και εφημερίδες (εναλλακτικό, Μαχητής, Νέα Πορεία, Ρυθμός, Μακεδονική Φωνή) γρήγορα πέρασε στην τηλεόραση και στα έντυπα πανελλήνιας κυκλοφορίας (Ant1, περιοδικά ΕΝΑ, Τηλεθεατής, εφημερίδες Αγγελιοφόρος και Μακεδονία).

Παρουσίαση προγράμματος του Αλλά...ΖΩ την Κυριακή 27 Απριλίου στο Κιλκίς


«Το τραγούδι του δρόμου» στην Κινηματογραφική Λέσχη Solaris

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 η Κινηματογραφική Λέσχη Solaris ξεκινά ένα πολύ σημαντικό αφιέρωμα στο μεγάλο Ινδό δημιουργό, το Satyajit Ray, με τρεις ταινίες του, συμπεριλαμβανομένων της πρώτης και της τελευταίας. Αυτή η προβολή θα γίνει στις 6.00 μμ, πάντα στο Café Bazaar, Παπαμάρκου 34, πίσω από την πλατεία Άθωνος, κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ημερίδα για αγροδιατροφικά προϊόντα στο Επιμελητήριο Κιλκίς


Με απόφαση Θ. Λεονταρίδη θεσπίζεται νέο θεσμικό πλαίσιο για την ταξινόμηση των σφάγιων χοίρων

Με Απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, καθορίζονται νέα συμπληρωματικά μέτρα για τις μεθόδους ταξινόμησης και κατάταξης των σφάγιων χοίρων, τη σήμανση και τη ζύγιση τους, την ενημέρωση και την πληρωμή των παραγωγών, τις διοικητικές κυρώσεις και τα μέτρα συμμόρφωσης.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νιόβης στο ν. Κιλκίς

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς ανακοίνωσαν η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Γιώργος Ρωμανίδης.
Είναι οι εξής:

Επίσκεψη Τονικίδη σε Μικρόκαμπο και Μυριόφυτο

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Για μια ακόμα φορά ο συνδυασμός ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ κι ο επικεφαλής του, Παύλος Τονικίδης, είχαν την ευκαιρία να δείξουν την ιδιαίτερη ευαισθησία τους για θέματα που απασχολούν την νεολαία και να ακούσουν τις απόψεις και προτάσεις τους για την επίλυση καυτών προβλημάτων που συνδέονται με την ίδια τους τη διαβίωση και δραστηριότητα στον τόπο μας.

30χρονος πυροβολούσε άσκοπα σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (24.04.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 30 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι Νέοι του Κιλκίς συμμετέχουν, συζητούν και αποφασίζουν


Μήνυμα υποψ. δημοτικής συμβούλου Κιλκίς Λένας Αναστασιάδου


Πέλλα: Σκοτώθηκε 71χρονος σε τροχαίο

Στις 23.04.2014 το απόγευμα, στο 63ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (ύψος Τριφυλλίου Πέλλας), σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Συζητώντας με τη Σοφία Σακοράφα: «Το να υποκρίνομαι δεν είναι από τα προσόντα μου»

Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου
Εκτός από το ακόντιο ξέρει να ρίχνει καλά και τα βέλη της. Όχι άσκοπα και θεατρινίζοντας, αλλά με αιτία και πάντα μαχόμενη. Ποτέ προς τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον επαναστάτη. Ενάντια στους ισχυρούς, στους δυνάστες, στους τρομοκράτες των εθνών, στους θύτες. Χωρίς να είναι υπερφίαλη, χωρίς να κάνει υποχωρήσεις, μακριά από τους κανόνες του life style της πολιτικής, η Σοφία Σακοράφα με όπλο τον ξεκάθαρο και ήρεμο λόγο της, τα πιστεύω που ποτέ δεν πρόδωσε στέκεται με εντιμότητα απέναντι σε φίλους και αντιπάλους.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ανάρμοστες σχέσεις Ν. Δ. – ΠΑΣΟΚ με ακραίους της μειονότητας –Αδίστακτη εθνικιστική εκμετάλλευση με φόντο τη Θράκη·Αλ. Τσίπρας από την Κρήτη: - «Ο Σαμαράς εκπροσωπεί και επιδιώκει την ανωμαλία»·Οικονομία- Πρωτογενές πλεόνασμα 1, 5 δις «είδαν» οι Βρυξέλλες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Νέα κοροϊδία- Πάλι στα δύσκολα παρά τους υψηλούς τόνους αισιοδοξίας: Η Κομισιόν μεταθέτει τώρα τη συζήτηση του χρέους για μετά το φθινόπωρο·Πέφτουν οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ- Γκρίζος λύκος στην αγκαλιά του Αλ. Τσίπρα- Και συνήγορος των Σκοπίων ο Χριστόπουλος·Μέρισμα: Και δεύτερες σκέψεις για διανομή περισσεύματος

Ο υποψ, ευρωβουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γιάννης Αμοιρίδης μιλά στη Γνώμη