Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο Κιλκίς

Στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς Πέμπτη 7 Ιουλίου
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 6/7/2022, 8:33 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (5 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή, 14 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 160 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πετυχημένη εκδήλωση στον ιερό χώρο Ηρώον Πεδινού

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Πετυχημένη εκδήλωση στον Ιερό χώρο Ηρώον Πεδινού έγινε Κυριακή 3 Ιουλίου με λίγο κόσμο αλλά με απίστευτη συναισθηματική ανταπόκριση στο γεγονός που ήτανε και ο στόχος
.

(Video) Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Γιώργου και της Κωνσταντινιάς Τσαρσιταλίδη στην Τέρπυλο Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Γιώργου και της Κωνσταντινιάς Τσαρσιταλίδη στην Τέρπυλο Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022.

Τι είναι οι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ)

Οι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) λειτουργούν με το Δυϊκό σύστημα εκπαίδευσης. Η φοίτηση διαρκεί 2 σχολικά έτη, κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές παρακολουθούν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα στην ΕΠΑ.Σ (για 1 πρωινό και 4 απογευματινά) και παράλληλα (για 4 ημέρες την εβδομάδα τουλάχιστον) συμμετέχουν σε πρόγραμμα μάθησης σε εργασιακό χώρο όπου ασκούνται σε εργασίες συναφείς προς την ειδικότητά τους.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο Σολφερίνο της Ιταλίας

Δελτίο τύπου 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς είχε την ιδιαίτερη χαρά και τη μοναδική ευκαιρία να εκπροσωπήσει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στις επετειακές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στο Σολφερίνο της Ιταλίας, για τον εορτασμό των 163 χρόνων από την ίδρυση του Ερυθρού Σταυρού από τον εμπνευστή και οραματιστή του, Ερρίκο Ντυνάν, με αφορμή την ιστορική και φονική μάχη του Σολφερίνο το 1859.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) στο Δήμο Παιονίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ως επικεφαλής εταίρος στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων:

Δια πυρός

Γράφει η Παναγίτσα Μιχαήλου
Το πύρινο μέτωπο στην Άμφισσα έφτασε τα 20 χιλιομετρα σε μήκος. Οι ελαιώνες είναι στο έλεος της φωτιάς. Η ελιά, που αντέχει σε κάθε είδους κλιματική αλλαγή, ζει μέχρι και 3000 χρόνια και παραμένει παραγωγική ανεξάρτητα απ’ την ηλικία της, δεν μπορεί να αντισταθεί μόνο στο αλυσοπρίονο και στη φωτιά.