Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστολή Δημάρχου Κιλκίς στην Υφυπουργό Παιδείας για τα ολιγομελή τμήματα στα ΓΕΛ Χέρσου και Καμπάνη


Την αναθεώρηση της απόφασης αναφορικά με τη μη έγκριση των ολιγομελών τμημάτων ομάδων προσανατολισμού στο Γενικό Λύκειο Χέρσου ζητά με επιστολή του στην αρμόδια Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέτα Μακρή ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ
Στο Νομό Κιλκίς βρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα συναντώντας νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας και συνομιλώντας με μέλη και στελέχη της Οργάνωσης στο νομό.

47 χρόνια από την 3η Σεπτέμβρη


Του Στέφανου Παραστατίδη
Συμπληρώνονται 47 χρόνια από την 3η του Σεπτέμβρη. Η μέρα αυτή δεν αποτελεί απλά τη γενέθλια μέρα ίδρυσης ενός κόμματος, αλλά και μία εμβληματική πράξη οριστικής μετάβασης και εδραίωσης της Δημοκρατίας στη χώρα, που λίγες μέρες πριν είχε κλονιστεί ανεπανόρθωτα από την εισβολή του Αττίλα και τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Ολοκληρώνονται οι αναγκαίες διαδικασίες, για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς


Με την υπ’ αριθμόν 1762 απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη, εγκρίθηκε σήμερα η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 του έργου ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕΣΩ ΣΔΙΤ.

Κορωνοϊός (3/9/2021): 2.729 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 35 θάνατοι και 364 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.729, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 596.383 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 164 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.478 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 3/9/2021, 5:34 μ.μ.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (2 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Κυριακή 05-09-2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 18/03-09-2021) που ισχύει από την Κυριακή 05-09-2021.

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο και στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Εσπερινού Γυμνασίου και Εσπερινού Λυκείου Κιλκίς
Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στα Εσπερινά σχολεία του Κιλκίς. Η περίοδος εγγραφών είναι 15 – 30 Ιουνίου. Όσοι λόγω αντικειμενικών δυσκολιών αδυνατούν να προσέλθουν τον Ιούνιο πρέπει έως 10 Σεπτεμβρίου να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους.

"Τη ρωμιοσύνη μην την κλαiς, εκεί που πάει να σκύψει..."


Της Σοφίας Μαρωνίδη
Ο Μίκης Θεοδωράκης, έχει μελοποιήσει τη ζωή του καθενός μας!
Είναι εκείνος, που με τα κλειδιά του Σολ του Φα και του Ντο, άνοιξε τις καρδιές μας και έμπασε τον Ρίτσο, τον Σεφέρη, τον Ελύτη και άλλους ποιητές.

Δήλωση Γ. Αναστασιάδη με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη για την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ


Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη για την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ:
''..Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην ενεργό λαϊκή παρουσία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας. Για να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Για να συμμετέχει ενεργά ο λαός στον προγραμματισμό της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής πορείας της χώρας.