Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Δείτε Video από τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς"


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στις επετειακές εκδηλώσεις της Π.Ε. Κιλκίς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου με την περιοδική έκθεση «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών…στα σκάμματα των ανασκαφών» διάρκειας από 11.11.2018 έως 31.05.2019.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, άνοδος στη δεύτερη θέση... και οι προσδοκίες αυξάνονται

Του Γιάννη Σιταρίδη
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΣ ΚΟΥΠΑ που επικράτησε του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης με 65 – 60.

"Αυτοί που δεν προσκύνησαν"

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
"Σήμερα τιμούμε την μνήμη της ηρωίδας δασκάλας του Σκρα, Βασιλικής Παπαθανασίου. Πρωτοπόροι αυτής της ετήσιας απόδοσης τιμής οι Δάσκαλοι της Θεσσαλονίκης, με την δική μου πάντα υποστήριξη. 

Ιατρικές εξετάσεις των αθλητών του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 10 Νοεμβρίου 2018 και ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν Ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις Golden Athlos 21ης Ιουνίου από Ειδικευμένο Ιατρό. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των αθλητών του συλλόγου καθώς και των δύο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται, αλλά και να ελεγχθεί η υγεία όλων των παιδιών που απασχολούνται στις δραστηριότητες των ΚΔΑΠ Άθλος.

Δείτε Video από το αφιέρωμα της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, στη Σοφία Βέμπο


Το αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο, από την Θρακική Εστία Κιλκίς, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου του υποψ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Παπαστεργίου


Η συνέντευξη τύπου του κ. Χρήστου Παπαστεργίου στα τοπικά Μ.Μ.Ε δόθηκε στο Επιμελητήριο Κιλκίς το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.