Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Αλέξης Τσίπρας: "Το 2019 θα είναι η χρονιά της αναγέννησης της πατρίδας μας"

Μήνυμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την Πρωτοχρονιά 2019
"Μια νέα χρονιά βρίσκεται μπροστά μας.
Μια χρονιά ελπίδας, αισιοδοξίας, προσδοκίας και δημιουργικότητας.
Και είναι λογικό, γιατί είναι η πρώτη χρονιά μετά από 8 ολόκληρα χρόνια που η χώρα μας βρίσκεται πια έξω από τον ασφυκτικό κλοιό των μνημονίων.

Ιερή Πανήγυρη του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ στη Μονή Οσίου Νικοδήμου


Ευχές για το νέο έτος από τον αρθρογράφο της Γνώμης Θωμά Χ. Μαρκόπουλο


Επιδείξεις του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς και ΚΔΑΠ Αθλος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. Άθλος Κιλκίς
Στις 23/12/2018 και 29/12/2018 ημέρες Κυριακή και Παρασκευή στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο χωριό του Αγίου Βασίλη στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς και το ΚΔΑΠ Άθλος επίδειξη από τα τμήματα Tae kwon do, Kick Boxing, Zumba, Ζωγραφικής, Ενόργανης Γυμναστικής, Χορωδίας, Ρομποτικής, Μουσικοκινητικής αγωγής και Παραδοσιακών χορών.

2 αυτοκίνητα παρέσυραν και σκότωσαν 40χρονο πεζό

Χθες (30 Δεκεμβρίου 2018) και ώρα 17.50 περίπου στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Κορινού Πιερίας, 40χρονος ημεδαπός που κινούνταν πεζός παρασύρθηκε διαδοχικά από 2 Ι.Χ.Ε. οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Γεωργαντάς: «Οι Κιλκισιώτες, κύριε Τσίπρα, δεν θέλουν άλλα δώρα από εσάς»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Το προηγούμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός της χώρας έβαλε οριστικά ταφόπλακα στην προοπτική ενίσχυσης του ΤΕΙ Κιλκίς ανακοινώνοντας την αποδοχή από την Κυβέρνηση του πορίσματος για τη συγχώνευση των τριών ΤΕΙ της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με το Διεθνές Πανεπιστήμιο.

Η ταινία “Τα παράπονα στον Δήμαρχο”, στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Η προβολή αναβάλλεται (Δείτε ΕΔΩ)
H Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει την απόλυτη ιταλική κωμωδία  “Τα παράπονα στον Δήμαρχο”  την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8.00 το βράδυ στην ΤΕΧΝΗ.

Ευχές από τον υποψ. δήμαρχο Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη


Άρχισε η υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

Άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, το οποίο θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως τις 15 Φεβρουαρίου. Όσοι υποβάλλουν αίτηση μετά τις 16 Ιανουαρίου, θα λάβουν την επιδότηση στα τέλη του Ιουνίου 2019.