Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (21/9/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με επιτυχία το Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 
Το επίσημο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς το Alexandros Sports Center άνοιξε τις πύλες του για το πρώτο Camp της νέας χρονιάς.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Χαραλαμπίδη και τους επικεφαλής των τμημάτων Ασφάλειας, Τροχαίας και Τάξης.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και με τις ευγενικές χορηγίες βιβλιοπωλείων της πόλης μας καθώς και συμπολιτών μας που πάντοτε ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, πραγματοποιήθηκε για έκτη χρόνια η καθιερωμένη γιορτή υποδοχής της νέας σχολικής περιόδου, με τη διανομή σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που προέρχονται από τις οικογένειες που στηρίζει αδιάκοπα το τοπικό μας τμήμα. 

Πελίδης - Ατέρμων, τρία χρόνια μαζί - Ένας κύκλος έκλεισε


Επιστολή αποχώρησης Γιώργου Πελίδη
Ένας κύκλος έκλεισε, τα συναισθήματα και οι εμπειρίες πολλές , ένα άλλος ανοίγει, έτσι λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ατέρμων, ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη Λάζαρο Μεταλλίδη και τον Διευθυντή της Ακαδημίας Δημήτριο Μεταλλίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, για την υλοποίηση ενός πλάνου ανάπτυξης της ακαδημίας και την περαιτέρω εξέλιξης του ομίλου τα τρία τελευταία χρόνια.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Δευτέρα 21/9/2020, 10:00 μ.μ.


Εξιχνιάστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπής
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις κλοπής που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο σε περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Συνελήφθησαν 4 άτομα σε Κιλκίς και Ημαθία για κλοπή αλυσίδων από ηλικιωμένες γυναίκες που φορούσαν στον λαιμό τους


Η μεθοδική έρευνα και η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη 4 ατόμων σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών με τη μέθοδο του εναγκαλισμού.

Δήμος Κιλκίς: Μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις στη σχολική στέγη


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η ασφάλεια των μαθητών και η προστασία της δημόσιας υγείας από πιθανές επιπλοκές του Covid -19 αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε με την επιστροφή της εκπαιδευτικής κοινότητας στις σχολικές τάξεις. 

Πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες του Κιλκισιακού


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Έναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας της ακαδημίας μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με δύο φιλικά για την Κ14 και την Κ16 στην Θεσσαλονίκη υπό το βλέμμα του νέου Τεχνικού Διευθυντή του Ομίλου μας, κ. Άγγελο Ζαζόπουλο.

Τελετή έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου για την Αναγέννηση Πλαγιάς

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς 
Η επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για την Αναγέννηση Πλαγιάς έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020 με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Πλαγιάς από τον εφημέριο της Ενορίας του οικισμού Πατήρ Αθανάσιο και παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και του αθλητικού δυναμικού της Αναγέννησης είκοσι πέντε (25) αθλητών.

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 27χρονος σε τροχαίο


Χθες (20 Σεπτεμβρίου 2020) και ώρα 18.30 περίπου, στο 18ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Παλαιοχωρίου - Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 27χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Ο ΣΔΥΚ πλάι στη Marie Lootie που κάνει το γύρω του κόσμου τρέχοντας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Η Marie Lootie ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου του 2019 από την Πορτογαλία προκειμένου να διασχίσει συνολικά 26.232 χλμ. ώστε να πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο. Να κάνει το γύρω του κόσμου τρέχοντας! Ένα εγχείρημα που μόλις 6 άνθρωποι στον κόσμο το έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. 

Κιλτίδης: Όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει


Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης 
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα εθνικά ζητήματα και από την πανδημία του Κορωναϊού. Οι παρεμβάσεις μου προς τους αρμοδίους δεν στάθηκε δυνατόν να αφυπνίσουν και να ανατάξουν την διοίκηση του Νοσοκομείου μας.

(Video) Κτηματογράφηση νομού Κιλκίς: Τέλος στην ανησυχία με τις διεκδικήσεις της Διεύθυνσης Δασών

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
Κτηματογράφηση νομού Κιλκίς:
Τέλος στην ανησυχία με τις διεκδικήσεις της Διεύθυνσης Δασών.

Πασχάλης Μασούρας: Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Νοσοκομείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Πασχάλης Μασούρας
Νοσηλευτής
Αγαπητοί Συνάδελφοι-σσες
Σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη του Εκπροσώπου των Εργαζομένων Λοιπού Προσωπικού (Πλην Ιατρών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας.

«Καταγγελία κατά του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για καθαιρέσεις Προϊσταμένων ενόψει εκλογών»


Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,
προς τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια 
Κύριε Υπουργέ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην συνεδρίαση του με αριθμό 6 στις 20-09-2020 αποφάσισε κατά πλειοψηφία διά της παρούσης να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την παράνομη και απαράδεκτη ενέργεια του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ιωάννη Ανδρίτσου ο οποίος προεκλογικά, καθαίρεσε με συνοπτικές διαδικασίες, Προϊσταμένους Υπηρεσιών και Κλινικών του Νοσοκομείου μας.