Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Συνάντηση Τζιτζικώστα με Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) Γιώργο Καβαθά, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ο.Β.Σ.Θ.) Γιάννη Παπαργύρη, δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. Γιώργου Τσαμασλή.

Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα χρονιά, καλεί όλους να συμμετέχουμε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές. 

​"Οδηγούνται σε αδιέξοδο 12.000 μαθητές των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας και 2000 των Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ."

Υπογράφει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ "​Συναδέλφισσες/οι
​Με συνεχείς ανακοινώσεις μας στης 11/7 και 8/8/2013 επισημάναμε το μακελειό που έρχεται για τα σχολεία μας και τον κλάδο, μετά την διαθεσιμότητα – απόλυση των 2500 εκπαιδευτικών συναδέλφων του Υπουργείου Παιδείας με την κατάργηση ειδικοτήτων καθώς και του επερχόμενου νομοσχεδίου για το νέο και επαγγελματικό Λύκειο.

Διαγωνισμός Διηγήματος με θέμα “Ιστορίες στην Πόλη των Ιωαννίνων”

Οι Εκδόσεις iWrite, στο πλαίσιο της γνωριμίας τους με τους αναγνώστες και τους συγγραφείς των Ιωαννίνων, προκηρύσσουν διαγωνισμό διηγήματος. Προσκαλούμε όλους τους συγγραφείς ανεξαρτήτως ηλικίας, ερασιτέχνες και μη, να μας στείλουν ένα διήγημα με φόντο την πόλη των Ιωαννίνων.

5ο Φεστιβάλ Γκάιντας Κεντρικής Μακεδονίας


Πανελλήνιο Καππαδοκικό Αντάμωμα – 16ο Γαβούστημα Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων

Σας Ενημερώνουμε ότι ο Μικρασιάτικος Σύλλογος Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων και με την στήριξη της ομάδας τέχνης «Α.ΔΩ» (το Ανατολικό της Δωδώνης) έχουν αναλάβει να διοργανώσουν το τριήμερο Πανελλήνιο Αντάμωμα Καππαδοκών, «16ο ΓΑΒΟΥΣΤΗΜΑ», στις 23 – 24 – 25 Αυγούστου 2013.


Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων. Ευελπιστούμε να είστε κοντά μας, έτσι ώστε και με τη δική σας συνεργασία να αναδείξουμε τον Καππαδοκικό Πολιτισμό, την τέχνη και την παράδοσή μας.

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου δια Βίου Μάθησης δήμου Κιλκίς

Δείτε την αίτηση ΕΔΩ 
Ο Δήμος Κιλκίς και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς.

Γλέντι στη Βάθη Κιλκίς την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013


Σαμαράς: "Για την πρώτη κατοικία, τελεία κι παύλα"

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά
"Η πρώτη κατοικία των κοινωνικά αδύναμων πολιτών και όσων αποδεδειγμένα λόγω της κρίσης δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους, θα προστατευθεί απολύτως.
Αυτό δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση.
Τελεία και παύλα.

Η Κυβέρνηση μελετά ένα πλαίσιο ρυθμίσεων που θα εξασφαλίζει την προστασία των αδυνάτων, δεν θα επιτρέπει καταχρηστικές συμπεριφορές και θα προφυλάσσει τη στεγαστική πίστη προς όφελος όλων των Ελλήνων."

40ήμερο μνημόσυνο Ελένης Καναροπούλου

Την Κυριακή 25-8-2013 στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς θα τελέσουμε 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ για την ανάπαυση της ψυχής της Πολυαγαπημένης μας
Συζύγου, Μητέρας, Γιαγιάς και Αδελφής
ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Παρακαλούμε όλους τους συγγενείς και φίλους που τιμούν τη μνήμη της να παρευρεθούν. Η δεξίωση θα δοθεί στην αίθουσα της Μητροπόλεως.

Ο Σύζυγος, Τα Παιδιά, Τα Εγγόνια, η Αδελφή

Φιλική νίκη στα Κύμινα για τον Κιλκισιακό

Τέταρτο φιλικό παιχνίδι για τον Κιλκισιακό και πρώτη νίκη, μιας και επικράτησε με 1-0 στα Κύμινα του τοπικού Ολυμπιακού χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Καρυπίδη στο 36’.

"Να ανακληθεί η εγκύκλιος για την απαγόρευση συνταγογράφησης της εμπορικής ονομασίας των φαρμάκων από τους κλινικούς γιατρούς"

Υπογράφει ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς
"Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, εναρμονισμένος με τις αποφάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αναμένει την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, στο οποίο έχει προσφύγει ο ΠΙΣ, για τη νομιμότητα της υποχρέωσης των ιατρών να συνταγογραφούν αποκλειστικά τη δραστική ουσία.

Πρωτοβουλία Γεωργαντά για το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Πρωτοβουλία για την απεμπλοκή του μείζονος θέματος της στέγασης των δικαστικών υπηρεσιών του Κιλκίς από το γραφειοκρατικό τέλμα ανέλαβε στις αρχές Αυγούστου ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (21.08.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας υπήκοος Αλβανίας 18 ετών και πέντε ημεδαποί ηλικίας 15, 23, 29, 31 και 18ετών (τέσσερις άντρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ερωτήσεις Αγαθοπούλου για καθυστερήσεις επικουρικών συντάξεων και προβλήματα του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς

Με πρωτοβουλία της βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Αγαθοπούλου κατατέθηκαν την 1η Αυγούστου 2013 δύο ερωτήσεις προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. 

Πέντε συλλήψεις χθες σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκαν τακτικοί αστυνομικοί έλεγχοι από αστυνομικούς υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Εισιτήρια διαρκείας του "Ηρακλή" Φύσκας


Η μουσική παράσταση «Ψυχή & Σώμα» στην Αναγέννηση Σερρών

Μια μουσική βραδιά με πολύ... “ Ψυχή & Σώμα” κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι έρχεται το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 21:30 στην Αναγέννηση Σερρών.

39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Πολύκαστρο, Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

"Έλα και συ, πάρε μέρος στις εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Κάνε κι εσύ δική σου υπόθεση την επιτυχία του Φεστιβάλ! Απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη τη χώρα, με δεκάδες πολύμορφες δραστηριότητες, φτάνει το αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο μήνυμα των καιρών μας: «Άλλαξε τον κόσμο, το ‘χει ανάγκη». Γι’ αυτό το σκοπό δρα η ΚΝΕ. Για ν’ αλλάξει ο κόσμος, για να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Με σύγχρονα δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση, στη ζωή, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό.