Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Μεγάλη Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Μεγάλη Πέμπτη 1 Απριλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Χ. Χατζησάββας: «Ένας Βολικός Ιός»

Γράφει ο Χ. Χατζησάββας
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ. Βουλευτής Κιλκίς
Με μια προετοιμασία μερικών μηνών από τα ΜΜΕ παγκοσμίως, με αναφορές στον Κοροναϊό που χτυπάει μια μακρινή επαρχία στην Κίνα, κατάφεραν να επιβάλουν σε όλο τον Δυτικό κόσμο περιοριστικά μέτρα που ισάξια τους θα ζήλευαν ακόμα και τα κομμουνιστικά καθεστώτα παγκοσμίως, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Ερώτηση με θέμα «Επιτακτική η ανάγκη λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων κορωνoϊού στις Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας»

Ερώτηση Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, προς τους Υπουργούς, Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Π. Μηταράκη και Υγείας, κ. Β. Κικίλια με θέμα: «Επιτακτική η ανάγκη λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων κορωνoϊού στις Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας»
Κύριοι Υπουργοί,
Δυστυχώς, η Κυβέρνηση φαίνεται πως αντιδρά καθυστερημένα στην αντιμετώπιση του κορωνoϊού στις 28 Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας, οι οποίες λειτουργούν στην ηπειρωτική χώρα. Για το φερόμενο ως πρώτο κρούσμα στη Δομή της Ριτσώνας, σας έχουμε απευθύνει σχετική ερώτηση την 1η Απριλίου. ‘Έκτοτε η εξέλιξη των γεγονότων ήταν ταχεία.

Δήμος Κιλκίς: Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για Covid -19

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Covid -19 έχει ανατρέψει συθέμελα την καθημερινότητά μας. Ο τρόπος ζωής έχει αλλάξει, έχει μπολιαστεί με νέες έννοιες: Κοινωνική απόσταση, καραντίνα, απομόνωση, που λειτουργούν ως ασύμβατες καταστάσεις ενάντια στα φυσικά γνωρίσματα της ανθρώπινης κοινωνικότητας. Στο ήδη αρνητικά φορτισμένο πεδίο των λέξεων διαπλέκονται και τα συναισθήματα του φόβου, του άγχους, της θλίψης, του θυμού, του στιγματισμού.

Δήλωση Γ. Πελίδη εν όψει της επικείμενης ανάληψης της ομάδας του Κιλκισιακού από το αθλητικό κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ

Γράφει ο Γιώργος Πελίδης
Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών "Ατέρμων F.C."
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν ξεκινήσει οι μεταρρυθμίσεις για την νέα δομή των πρωταθλημάτων, που προς το παρόν διεκόπη η υλοποίησή της, λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές μεταρρυθμίσεις που ξαναγύρισαν στο σημείο μηδέν, διότι δεν είχαν σημαντικά αποτελέσματα. 

Το Μυστικό των Ελληνίδων και των Ελλήνων


Υπογράφουν οι:
Δούκα - Τζαμπαζλή Σωτηρία,
Σπουδάστρια ''Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ'' Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης / Αρθρογράφος και 
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς,
Επικοινωνιολόγος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας 
Είναι η προσωπική θυσία, το Ελληνικό Πνεύμα του να κάνεις το σωστό και το έντιμο, ακόμη και όταν το συμφέρον σου ή και η ίδια σου η ζωή κινδυνεύει. Είναι δύσκολο να βρει κανείς μια μόνο λέξη. 

Δήμος Κιλκίς: Απαλλάσσονται οι τοπικές επιχειρήσεις από τέλη καθαριότητας, φωτισμού και κοινόχρηστων χώρων

Απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής του ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού οι τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Κιλκίς για όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν οι περιορισμοί λόγω Covid -19.

Δωρεά υγειονομικού υλικού από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς 
Ως υπεύθυνοι πολίτες μιας οργανωμένης κοινωνίας προσπαθούμε όσο μπορούμε κι εμείς να συνεισφέρουμε στην μάχη κατά του αόρατου εχθρού που λέγεται κορωνοϊός. Μια μάχη που στην πρώτη της γραμμή βρίσκονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

«Μένουμε Σπίτι–Βγαίνουμε νικητές» - Το νέο βίντεο της Πολιτικής Προστασίας

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Eργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες, που ξεκίνησαν προχθές, θα συνεχιστούν έως τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διανέμει 45.000 χειρουργικές μάσκες σε εννέα δομές υγείας

Στη διανομή 45.000 χειρουργικών μασκών προχωράει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις περιφερειακές δομές υγείας των έξι Περιφερειακών Ενοτήτων εκτός Θεσσαλονίκης.

Προκήρυξη για τη δράση «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε συνέχεια της από 10/12/2019 προδημοσίευσης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να προετοιμαστούν έγκαιρα, ότι η έκδοση της 3ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Δράσης 10.01.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α), θα εκδοθεί μετά το πέρας υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το 2020.

Οι «Πράξεις για τη Μακεδονία» στηρίζουν τις δομές αστεγίας του δήμου Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Η Περιφερειακή Παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς, (η αρχή έγινε με την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας), με την προσφορά τροφίμων στις δομές αστεγίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ευρωπός Κιλκίς: Πόλη της Ευρώπης - Πόλη του Κόσμου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς παρουσιάζει μια μικρή σειρά πέντε επεισοδίων (Μέρος 1ο έως 5ο) παραγωγής της, αφιερωμένη στην άγνωστη στο ευρύ κοινό 'ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ την ΠΟΛΙΝ', την αρχαία Ευρωπό παρά τον Αξιό ποταμό, γενέτειρα του Σελεύκου Α΄του Νικάτορα, συνομηλίκου και ισάξιου του Αλεξάνδρου Γ', ενός βασιλέα - παγκόσμιου ηγέτη, ιδρυτή της Δυναστείας των Σελευκιδών και της 'Εποχής των Ελλήνων'
Δείτε ΕΔΩ

Μάσκες προσώπου από το Technic-Shop


Καθημερινές διαδικτυακές εκπομπές για την ψυχική υγεία, την εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση


Καθημερινές διαδικτυακές εκπομπές στο YouTube, με θέματα ψυχικής υγείας, εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή ομάδας ψυχιάτρων, παιδοψυχιάτρων, ψυχολόγων και εκπαιδευτικών.

Δήλωση του υποψ. Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη, σχετικά με την απόφαση του Eurogroup

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης 
Υποψ. Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής
Η απόφαση του Eurogroup για τη δανειακή στήριξη των χωρών της ευρωζώνης με 540 δισ. ευρώ από χρήματα της ίδιας της Ένωσης ναι μεν δίνει μία μικρή ανάσα στις εθνικές οικονομίες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού, δεν παύει όμως να αποτελεί συνέχιση της συντηρητικής πολιτικής λιτότητας που επικρατεί την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη.