Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Aπαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή 20/8/2023, στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου απαγορεύεται για αύριο Κυριακή 20/8/2023 από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, η απαγόρευση κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

ΚΚΕ Κιλκίς: Όχι στην παράδοση του φυσικού και ενεργειακού πλούτου στα μονοπώλια, πάλη για Ενέργεια κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με βάση τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί και στον τοπικό τύπο του Κιλκίς, το ¨”πράσινο φως” έλαβε ακόμα ένα έργο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και συγκεκριμένα πρόκειται για αιολικό στο Κιλκίς.

Η αυτοδιοικητική διαγωγή κάποιων δεν είναι κοσμία

Υπογράφει ο
Γιάννης Αλίρης
Πρώην Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παιονίας

Δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ισχυρή Παιονία προφανώς βλέποντας στον Νέο τίτλο του σχήματος το πρόθεμα ΝΕΑ αντιλήφθηκαν ότι αυτό δεν τους ταιριάζει και έθεσαν εαυτούς εκτός συνδυασμού κ. Γκουντενούδη μετακινούμενοι στον χώρο του κ. Σιωνίδη.

Ο Πέτρος Παππάς στην εκπομπή Update στο κανάλι ERT NEWS

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Στην εκπομπή Update στο κανάλι ERT NEWS, φιλοξενήθηκε χθες ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 καθώς και του άρθρου 78 του Ν.4954/2022, σας καλούμε σε ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 22η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2022 Δήμου Παιονίας.