Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Κιλκίς: Πανηγυρίζει ο υπό ανέγερσιν Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 1η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο υπό ανέγερσιν Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που βρίσκεται στις Γ΄ Εργατικές Κατοικίες Κιλκίς, στον δρόμο προς το Μεταλλικό.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για δύο νέα προγράμματα κατάρτισης άνεργων πτυχιούχων

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα: «Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ- Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας» και «Προώθηση στην Απασχόληση πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, ηλικίας 30 έως 45 ετών, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ – Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας».

Καλπάζει πια προς τη νίκη στο δρόμο προς την κάλπη ο Στέφανος Παραστατίδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς, Στέφανου Παραστατίδη
Η συμμετοχή μπορεί να αλλάξει τα πράγματα κι οι ιδέες τις κοινωνίες»
Λίγο πριν την τελική ευθεία βρίσκεται η προεκλογική εκστρατεία και ο Στέφανος Παραστατίδης είναι ασταμάτητος ενόψει της εκλογής του στη Βουλή.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς, στο «Το πέρασμα του Απόστολου Παύλου» και στον 5o Yedi Kule Conquest

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Μπορεί η θερμοκρασία να ανεβαίνει οι αγώνες όμως δεν σταματάνε έτσι το Σάββατο 15 Ιουνίου τα μέλη του συλλόγου μας Στέλιος Δέλογλου, Γιώργος Σιώτης και Βασίλης Μπόσκος βρέθηκαν στην Κατερίνη όπου διεξήχθη ο 5ος αγώνας δρόμου «Το πέρασμα του Απόστολου Παύλου» μήκους 10 χιλιομέτρων με αφετηρία την Μεθώνη και τερματισμό την αρχαία Πύδνα.

Γ.Α.Σ.Κ.: 7η η Φωτιάδου στο Πανελλήνιο - Νέες επιτυχίες σε Ευαγγελίδεια και Ολύμπια

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ.Κ. Κιλκίς
Στην Κατερίνη διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Κ20 το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου. Η αυλαία άνοιξε το πρωί του Σαββάτου στις 8:00 με τον τελικό των 10000μ. βάδην εφήβων και νεανίδων.

Ομιλία Α. Ανανιάδου στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλευτή νομού Κιλκίς Αναστασίας Ανανιάδου
"Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες
Φίλες και Φίλοι,
Καλώς ορίσατε!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την μεγαλειώδη παρουσία σας!

Η Coca Cola αρνήθηκε έλεγχο της Επιτροπής Ανταγωνισμού και κινδυνεύει…

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Συνταξιούχοι συνδικαλιστές, από αυτούς που έδωσαν την μεγάλη μάχη κατά της Coca Cola στην Θεσσαλονίκη το 1987, όταν η αμερικανική πολυεθνική παρότι χρησιμοποίησε ακόμη και μπράβους της νύχτας για να κατατρομοκρατήσει τους απεργούς και τις οικογένειές τους, υπέστη μια μεγάλη ήττα θυμούνται και αφηγούνται διάφορα «ευτράπελα» από την σχέση της συγκεκριμένης πολυεθνικής με τις υπηρεσίες ελέγχου του ελληνικού κράτους.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (28/6/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς 
Πρωτιές για «Ίντερ» και «Μάντσεστερ»! 
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα στο 2nd Atermon Youth International Soccer Festival από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου.

Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.

Ε. Αγαθοπούλου: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλεύτριας νομού Κιλκίς Αγαθοπούλου
Την Τετάρτη το πρωί, η υπ. βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, επισκέφθηκε την Αξιούπολη. Μαζί με τους συνυποψηφίους της, Καπνίδη Τάσο και Περπερίδη Γιώργο, αλλά και με άλλα μέλη και φίλους του κόμματος περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά, αλλά και στα καταστήματα του κέντρου. Συνομίλησαν με τους πολίτες, συζήτησαν την επικαιρότητα και αντάλλαξαν απόψεις.

Γ. Φαχουρίδης: Ο λαός του Κιλκίς έχει ανάγκη από ένα Ισχυρό ΚΚΕ, που θα είναι στήριγμά του την επόμενη μέρα

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή νομού Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο λαός του Κιλκίς χρειάζεται μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου να σκεφτεί με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Νέος νόμος κόκκινα δάνεια – Ανοίγει (1-7-19) η πλατφόρμα για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων


Νέος νόμος κόκκινα δάνεια. O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας* ανέλυσε στις 26-6-2019 μέσα από την εκπομπή "Δημότης online" του κ. Παναγιώτη Κρινή (TV100) όλα όσα προβλέπει, μεταξύ άλλων, ο νόμος 4605/2019 αναφορικά με την υποβολή των αιτήσεων ρύθμισης των κόκκινων δανείων των δανειοληπτών στην πλατφόρμα της Ειδικής γραμματείας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ) η οποία πλατφόρμα ανοίγει την 1η Ιουλίου 2019.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στο Κιλκίς - Εκδήλωση Παρουσίασης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Δελτίο τύπου Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου
Ημέρα γνωριμίας διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στο Κιλκίς, για να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο HABITAT (Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου).

Θερινές εκπτώσεις 2019 - Λειτουργία καταστημάτων υτην πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2019 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Περιοδεία υποψηφίων του «ΜέΡΑ25» Κιλκίς, σε οικισμούς

Δελτίο τύπου «ΜέΡΑ25» 
Χθες, Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι του «ΜέΡΑ25» του ν. Κιλκίς ξεκίνησαν την περιοδεία τους. Επισκέφτηκαν το Πολύκαστρο, το Πεδινό, το Γαλλικό, τον Αγ. Παντελεήμονα, τη Ν. Σάντα, τις Μάνδρες και τον Καμπάνη, συνομίλησαν με κατοίκους και ενημέρωσαν για το ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα του «ΜέΡΑ25».

ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος: Αιτήσεις ΕΣΠΑ 2019-2020 ως 28/6

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος
Τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος ενημερώνουν τους γονείς πως οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής, ΕΣΠΑ 2019-2020 λήγουν την Παρασκευή 28/6.

Ομιλία του Δ. Γόντικα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
«Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και πάνω απ' όλα η νεολαία, έχουν κάθε συμφέρον από ένα δυνατό ΚΚΕ», τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Κιλκίς, στην πλατεία Ειρήνης. 

Σκέψεις και Προβληματισμοί για το χθες και το σήμερα …


Του Ευάγγελου Μαυρογόνατου
Αρχίζω να γερνάω και να ξεχνώ, σημάδια πριν την άνοια; ή είναι μια δικαιολογία για να ψηφίσω και πάλι όλους όσους με κατάντησαν επαίτη της Ε.Ε. (Ευρωπαϊκής Εξαπάτησης κατ΄ εμέ) μου στέρησαν να προγραμματίζω, να μη μπορώ να απολαμβάνω τις παραλίες της Πατρίδος μας.

Ο Γιώργος Φραγγίδης στην εκπομπή της Βιβής Ανδρίτσου Εκλογές 2019 στην TV100

Κεντρική προεκλογική ομιλία Γ. Γεωργαντά στο Κιλκίς


(Video) Ο Γιώργος Φραγγίδης στην εκπομπή Πολιτικό Τραπέζι της ΕΡΤ3

"Λαοδίκεια 2019" στο Λαοδικηνό Κιλκίς


Ενθουσίασαν το κοινό του Κιλκίς οι "Χαϊνηδες"

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με μια παράσταση ξεχωριστή, ιδιαίτερη και άκρως λυρική υποδέχθηκε ο Δήμος Κιλκίς την εαρινή ισημερία, γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα μουσικής και την απελευθέρωση της πόλης.