Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

(Video) Άνοιξαν οι ουρανοί στην πόλη του Κιλκίς


Κιλκίς, Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, 21:45
Άνοιξαν οι ουρανοί στην πόλη του Κιλκίς

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 25/7/2020, 00:45 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπός άνδρας στην Πέλλα για λαθραία καπνικά προϊόντα
Συνελήφθη χθες (24 Ιουλίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπός άνδρας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

(Video) Έπεσε το αρχαιότερο δέντρο στην περιοχή Αμαράντων - Δοϊράνης

Ξεκινά η συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αστεράκια" με το ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση

Δελτίο τύπου Αστέρα Μεγάλης Βρύσης  
Η ακαδημία μας, ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια θα λειτουργήσει αντιμετωπίζοντας όλες τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Στα πλαίσια λοιπόν της διαρκούς βελτίωσης της για τους μικρούς μας φίλους και έπειτα από μία δύσκολη για όλους μας χρόνια αποφασίσαμε να συμπορευτούμε και να συνεργαστούμε με το ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση.

Η Σοφία Βασιλειάδου στο τιμόνι των δημοσίων σχέσεων της "Νίκης" Ευκαρπίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νίκης Ευκαρπίας
Η Νίκη Ευκαρπίας μας ξάφνιασε ευχάριστα με άλλη μια καινοτόμο προσθήκη στο δυναμικό της. Η Σοφία Βασιλειάδου του Γεωργίου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ.

Οι ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η πιο παιχνιδιάρικη θεατρική παράσταση του καλοκαιριού σταθμεύει αυτή τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς για να σκορπίσει γέλιο και σάτιρα.  

Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς - Παιονίας: Σχέδιο ψηφίσματος για την "Αγία Σοφία"


Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Κιλκίς - Παιονίας
«Το Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη, προκλητική απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν για μετατροπή σε τζαμί της Αγιάς Σοφιάς, βεβηλώνοντας ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

"Επέτειος για τα 46 χρόνια αποκατάστασης της δημοκρατίας"


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς
Γιορτάζουμε σήμερα την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και το οριστικό κλείσιμο, στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου, της επτάχρονης δικτατορίας και των τραγικών συνεπειών της στο εθνικό ζήτημα της Κύπρου. 

(Video- Ομιλίες) Συλλογική δράση με θέμα τη δημόσια και δωρεάν υγεία ως κοινωνικό αγαθό στο νομό Κιλκίς


Συλλογική δράση με θέμα τη δημόσια και δωρεάν υγεία ως κοινωνικό αγαθό στο νομό Κιλκίς, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στο θεατράκι της Πλατείας Δημαρχείου Κιλκίς. Στη δράση συμμετείχαν τα Κλαδικά Σωματεία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, Τροφίμων και Τύπου – Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος Γυναικών νομού Κιλκίς μέλος της ΟΓΕ και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς.

Οι καλοκαιρινοί σουπερήρωες του ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Γεμάτη έμπνευση και δημιουργία ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, καθώς υπήρχε ποικιλία δραστηριοτήτων. Θεατρικό παιχνίδι, virtual education, χορός, ρομποτική, εικαστικά, ζωγραφική ήταν κάποιες από αυτές.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα 46 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας της 21ης Απριλίου

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Στα 46 χρόνια από την κατάρρευση της επταετούς στρατιωτικής δικτατορίας, το ΚΚΕ τιμάει όλους όσοι βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, διώχτηκαν από τη χούντα, όλους όσοι με κάθε μέσο συνέβαλαν στην πάλη κατά της δικτατορίας. Είμαστε περήφανοι γιατί καρδιά αυτού του αγώνα ήταν τα χιλιάδες μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που, με την πάλη τους και με ανείπωτες θυσίες, έκαναν κατορθωτό, μετά από 27 χρόνια σκληρής παρανομίας, το ΚΚΕ να επιβάλει την de facto νομιμοποίησή του.

Ευχαριστήριο προς το ειδικό Δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ Kinesis
Το ΚΔΑΠ Kinesis θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διευθυντή του ειδικού Δημοτικού σχολείου κ. Ιωάννη Κακουλίδη για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας για τις εκπαιδευτικές εκδρομές των δομών μας. Με αυτήν σας την κίνηση γεμίσατε χαρά τα παιδιά μας και μας προσφέρατε αξέχαστες στιγμές. Σας είμαστε ευγνώμονες λοιπόν.

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ: Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 25/7/2020, 00:05 π.μ.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης 
Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών, για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Βόλου, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής φυλάκισης 6 ετών, 6 μηνών και 22 ημερών.