Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "Χημείο" Κιλκίς τo 2005 - 2008 (269 φωτογραφίες)

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "Χημείο" Κιλκίς τo 2005 - 2008 (269 φωτογραφίες)
Δείτε ΕΔΩ

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 250 κιλά καθαρής κοκαΐνης


Καθοριστικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών που δρουν σε διεθνές επίπεδο, πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με το γραφείο D.E.A. Αθηνών, Τελωνειακούς Υπαλλήλους του Τελωνείου Πειραιά, αλλά και με τη συνδρομή στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Γκουντενούδης: Έργο «ζωής» η ανακατασκευή του οδικού τμήματος Χαλάστρας-Ευζώνων


Δελτίο τύπου 
Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Με αφορμή την δημοσίευση των τευχών δημοπράτησης για την παραχώρηση του οδικού άξονα της Εγνατίας Οδού και την εντέλει συμπερίληψη σε αυτήν της υποχρέωσης του αναδόχου για την ανακατασκευή του οδικού τμήματος Χαλάστρας-Ευζώνων μήκους 44 χλμ, ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» κ. Χρήστος Γκουντενούδης δήλωσε τα εξής:

Στο αστερισμό της COVID-19


Του Νίκου Νίτσα
Νάμαστε λοιπόν τον μήνα Νοέμβρη του εθνοσωτήριου έτους 2020, εν μέσω αντιπαραθέσεων για τον και το κατά πόσο δημοκρατικό είναι, να ακυρώνεις την καθιερωμένη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Να ομιλούμε για τον εξ’ Ανατολής εισαγόμενο ιό, ο οποίος μας συστήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη από μέρη μακρινά και εξωτικά. Αυτή η απόσταση αποτέλεσε και την πρώτη μας ελπίδα, και μας έκανε να πιστέψουμε ότι τελικά η παρτίδα θα σωθεί λόγω αυτής.

Η παλιά σοκολάτα


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας
Το πορφυρένιο φως του ήλιου θρυμματίζονταν στην κόψη από το αγουροξυπνημένο κύμα, καθώς οι ακτίνες του χαράκωναν το Αιγαίο βαθιά στα στήθια του.

Ε. Αγαθοπούλου: Στα τέλη του… 2021 η πληρωμή των αποζημιώσεων ΠΣΕΑ/ΚΟΕ στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με ερώτησή της προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανέδειξε το θέμα της μη πληρωμής των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΚΟΕ/ΠΣΕΑ) στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Π.Ε. Κιλκίς. Αναφέρθηκε μάλιστα στο παράδοξο ότι όμοροι νομοί έχουν αποζημιωθεί πλήρως και το Κιλκίς δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.

Επιμορφωτική Κιλκίς: A Chance for Change: Empowerment & Restoration


Δελτίο τύπου 
Επιμορφωτικής Κιλκίς
Σήμερα, το πρόγραμμα «A Chance for Change» που χρηματοδοτείται από το Erasmus + εγκαινιάζει τον νέο ιστότοπό του με επίκεντρο την αντιμετώπιση της βίας λόγω φύλου μέσω της αποκαταστατικής δικαιοσύνης.

Κορωνοϊός (19/11/2020): 3.227 νέα κρούσματα (68 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 59 θάνατοι


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 3.227 νέα κρούσματα και 59 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 85.261 και των θυμάτων σε 1.347. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 499 συμπολίτες μας, ενώ 427 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.177.279 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Τετράωρη διακοπή ρεύματος σε δεκαεπτά οικισμούς του Δήμου Κιλκίς


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα διακοπεί προσωρινά η ηλεκτροδότηση σε δεκαεπτά οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Εξιχνίαση κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας


Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων σε περιοχές της Θεσσαλίας και Μακεδονίας.

Κ. Σιωνίδης: "Μπράβο παιδιά, good job"

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συγχαίρει τη Διοίκηση και το προσωπικό του Αστυνομικού τμήματος Παιονίας για τη μεγάλη πρόσφατη επιτυχία που κατέγραψαν στο διαρκή αγώνα απέναντι στη μάστιγα των ναρκωτικών.

Πώς οι μύθοι καταρρέουν! ή Πώς η "αριστεία" αναμετράται με την αμετροέπεια!


Ανακοίνωση 
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τη στιγμή που ολόκληρη η κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία και αντιμετωπίζει τις συνέπειες της οικονομικής και υγειονομικής διαχείρισης της κυβέρνησης, η ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. ν. Κιλκίς της ΝΔ προκαλεί κατάπληξη και προσβάλλει τη νοημοσύνη.

(Video) Γιατί πρέπει να φοράμε μάσκα

"Το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση έμεινε στο…. Connecting"


Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Για ακόμα μία φορά το Υπ. Παιδείας προσπάθησε χθες, με επικοινωνιακά τερτίπια, να παρουσιάσει μία πλασματική πραγματικότητα, λέγοντας πως «η πρώτη ημέρα της τηλεκπαίδευσης στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ήταν επιτυχημένη, παρά κάποια μικροπροβλήματα», για τα οποία βέβαια… δεν ευθύνεται το ίδιο.