Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. σε όλη την Ελλάδα


 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ   

1.   ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αθηνόδωρου
2.   ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
3.   ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Νίκου
4.   ΠΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου
5.   ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου

Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με θέμα «Φαντάσματα της Φιλοξενίας»

Παρασκευή, 16.01.2015, ώρα 19.00 – 21.00
Σάββατο, 17.01.2015, ώρα 10.00 – 20.00
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αίθουσα Εκδηλώσεων
Είσοδος ελεύθερη
Γλώσσα εργασίας: ελληνικά και γερμανικά
με ταυτόχρονη μετάφραση

Μία από τις απόψεις πάνω στην έρευνα του φαινομένου της »ανταλλαγής« ανάγεται στην θέση ότι μία σχέση συναλλαγής δεν είναι δυνατόν να γίνει κατανοητή μέσω μιας αυτοστοχαστικής περιγραφής.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση δημάρχου Παιονίας προς Δ.Κ. Γουμένισσας και Κυνηγετικό Σύλλογο Γουμένισσας «Το Πάικο»

"Τα εκτεταμένα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν προσφάτως σε όλη τη χώρα μας, έπληξαν πολλές αστικές και αγροτικές περιοχές του Δήμου μας και φυσικά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να καταφέρουν οι δημοτικές υπηρεσίες να ανταποκριθούν επαρκώς σε όλα τα αιτήματα των δημοτών μας.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 , στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Φιλανθρωπικό γκαλά και κοπή βασιλόπιτας του Kinesis Κιλκίς

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, για την παρουσία τους σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Κιλτίδης: " Γι αυτό δεν είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές."

Δήλωση Κώστα Κιλτίδη για τις εκλογές 
"Καταθέτω ότι η συνείδησή μου βρίσκεται μέσα στις ιδέες και στους ανθρώπους της παράταξης και όχι στα κόμματα. Κατανοώ τον πατροπαράδοτο προσανατολισμό, σέβομαι όμως τους πικραμένους της παράταξης. Πιστεύω στην ανασύνταξη με όρους θρησκείας και όχι αιρέσεων, ή νέας ελπιδοφόρου πολιτικής δύναμης συνέχειας και προοπτικής, για την παράταξη και την Πατρίδα. Γι αυτό δεν είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές."

Αγαθοπούλου: "Πρέπει να φύγουν - Αποφασίζουμε τώρα - Αύριο θα είναι αργά"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Μετά από 4 χρόνια εξαντλητικής λιτότητας που διέλυσε την κοινωνία, είναι σαν να μην άλλαξε τίποτε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα πράγματα από την πλευρά των κυβερνήσεων της υποτέλειας και της αρπαχτής. Διαπλοκή, υποσχεσιολογία, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, υπερφορολόγηση ακόμη και από το πρώτο ευρώ, οικονομική ασφυξία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δουλικότητα στις διεθνείς σχέσεις με τους ισχυρούς.

Εκδήλωση με θέμα "Ο Αγροδιατροφικός Τομέας στην Ελλάδα"

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια των υπευθύνων του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του τοπικού θεματικού δικτύου Αγωγής Υγείας «Η Επιστήμη και η Γνώση στην Υπηρεσία του Ανθρώπου» προτίθενται να οργανώσουν ημερίδες στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς και του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης αντίστοιχα.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: «Στηρίζουμε όσους με ανιδιοτέλεια μάχονται στον αγώνα για ανατροπή, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, δικαιοσύνη»

Δελτίο τύπου νομαρχιακής επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς σχημάτισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές με βάσει τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό την κρίσιμη μάχη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Της κρισιμότερης στην μεταπολεμική ιστορία του τόπου.

Συγκέντρωση πολιτικών φίλων Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου Α. Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας και αγώνα για τη νίκη της μεγάλης παράταξης σε συνάντηση πολιτικών του φίλων που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού συνδυασμού του κόμματος.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 1/2015, 11-01-2015/1300Β) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Θέλετε να μάθετε πού ψηφίζετε;

Θέλετε
να μάθετε
πού ψηφίζετε;
Δείτε ΕΔΩ

Με το δεξί ξεκίνησαν το Β' γύρο οι Ατρόμητοι

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά η ομάδα των Ατρομήτων η οποία κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο στο εντός έδρας παιχνίδι επί του Ηρακλή Μελίκης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ του Β' γύρου.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Χάος με τις δημοσκοπήσεις-Αδιανόητα ποσοστά από μέτρηση σε μέτρηση δημιουργούν «παραισθήσεις» στην κοινή γνώμη·Η απότομη στροφή ΔΟΛ και MEGA προς Τσίπρα-Η άρον- άρον επιστροφή της Όλγας Τρέμη και η αναζήτηση «αριστερού» σχολιαστή·Λαοθάλασσα κατά των τζιχαντιστών- (Χθες στο Παρίσι)
ΕΘΝΟΣ ·Οι κινήσεις τακτικής των μονομάχων- Που στοχεύουν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ 15 ημέρες πριν από τις εκλογές·Ήταν όλοι εκεί- Παρίσι: Η μεγάλη πορεία για την ελευθερία·18 αλλαγές σε συντάξεις, όρια ηλικίας και εφάπαξ- Οι παρεμβάσεις ανά μήνα

Περιοδεία των υποψήφιων του ΚΚΕ σε οικισμούς του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ  Κιλκίς
Συνεχίζοντας τις προεκλογικές περιοδείες στα χωριά του νομού, οι υποψήφιοι του ΚΚΕ Νικολαΐδου Σταυρούλα, Τατίδης Κυριάκος, Φαχουρίδης Γιάννης, επισκέφτηκαν, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, τα χωριά Ξυλοκερατιά, Μικρόκαμπο, Ανθόφυτο και Παλιό Αγιονέρι.

Τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βραβεύουν οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου