Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ: ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΗΓΗ, ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΟΔΟΙ: ΚΙΛΚΙΣ, ΠΑΝΤΟΥ, ΜΙΑΟΥΛΗ, ΣΠΕΤΣΩΝ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΩΣ(ΕΩΣ ΚΙΛΚΙΣ), ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ (ΕΩΣ ΚΙΛΚΙΣ), ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΛΑΧΑΝΑ, ΑΛ. ΠΑΠΑΓΟΥ, ΤΡΙΑΔΟΣ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΥΡΩΝΟΣ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΖΑΛΟΓΓΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ, ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΑΝΑΤ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ, ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, ΒΟΤΖΗ, ΡΙΤΣΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΟΧΙ Η Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 29-09-2024 ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 08:30 έως 10:30.

Πετυχημένος και φέτος ο 9ος Περίπατος Υγείας και Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ο 9ος Περίπατος Υγείας και Αλληλεγγύης. Στο περίπατο συμμετείχαν περίπου 350 άτομα μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ενάντια στη διαφορετικότητα και το ρατσισμό.

Octagon Submission Only Tournament στο Κιλκίς

Στις 20 Οκτωβρίου στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το Octagon Submission Only Tournament με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας»

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» που προήλθε από τις εκλογές της 08/09/2024, συγκροτήθηκε σε σώμα στης 26/09/2024 ως εξής :

Συνεδρίαση ΠΕΣΟΠΠ ΠΕ Κιλκίς για τον σχεδιασμό και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων

Ο σχεδιασμός δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, ενόψει της χειμερινής περιόδου 2024-2025, ήταν το θέμα της συνεδρίασης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π) της Π.Ε. Κιλκίς, που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Συμμετοχή του αθλητή Χνιτίδη Σάββα Παναγιώτη στους αγώνες Νυχτερινός αγώνας ΔΡ.Α.ΣΥ Γουμένισσας και IOANNINA LAKE RUN

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα προπονητική- αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για τον Κιλκισιώτη αθλητή Χνιτίδη Σάββα Παναγιώτη.

15ετές μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αποστόλου

 


Πέτρος Παππάς; Γιατί αποκλείεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που πάσχει από μη αναστρέψιμες ηπατοπάθειες, από την δυνατότητα διορισμού τους σε προσωποπαγείς θέσεις της ειδικότητάς τους;

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Σύμφωνα με το ΝΟΜΟ ΥΠ΄ ΑΡΙΘ. 2920 της 27.6.2001 «Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) και άλλες διατάξεις.» (Α΄131), οι παθήσεις που συμπεριλαμβάνονται για τον διορισμό ατόμων σε προσωποπαγή θέση είναι λίγες και συγκεκριμένες,Ενδεικτικά αναφέρονται παθήσεις, όπως ημυοκαρδιοπάθεια, η νόσος της ατελούς οστεογένεσης, η νόσος fabry κ.α.

Στέφανος Παραστατίδης: Ο κ. Υφυπουργός έφυγε – Τα προβλήματα παραμένουν

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη, Βουλευτή Κιλκίς – ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κ. Θεμιστοκλέους στο Κιλκίς

Η κατάσταση των δημοσίων δομών υγείας στην Π.Ε. Κιλκίς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πληγές για τους κατοίκους του τόπου μας και διαρκή πηγή σοβαρότατων κινδύνων για τη δημόσια υγεία.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στον οικισμό ΔΟΪΡΑΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΕΔΔΗΕ
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ: ΔΟΙΡΑΝΗ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 27-09-2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από ώρα 08:30 έως 11:30.