Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Μουζάλα και Μπαλάφα ευχαριστεί ο Χ. Γκουντενούδης

Ευχαριστήρια επιστολή Χ. Γκουντενούδη προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μουζάλα και τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μπαλάφα
"Κύριοι Υπουργοί,
Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την ανταπόκριση και τις ενέργειες σας στο αίτημα μας για την επιχορήγηση του Δήμου Παιονίας με 222.303 ευρώ για την αντιμετώπιση ζημιών που υπέστησαν περιουσίες φυσικών και νομικών προσώπων στα δημοτικά διαμερίσματα Ειδομένης, Ευζώνων και Πολυκάστρου, οι οποίες οφείλονται σε πράξεις προσφύγων ή μεταναστών και έχουν καταγραφεί και αποτιμηθεί στο πρακτικό της επιτροπής που συστάθηκε με απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου.

Ξεκινά η προκήρυξη δράσεων για το πρόγραμμα «LEADER» - Κονδύλια ύψους 350 εκατ. ευρώ για αναπτυξιακές δράσεις στις αγροτικές περιοχές

Υπεγράφησαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, οι δύο υπουργικές αποφάσεις που αφορούν στις λεπτομέρειες της εφαρμογής του Μέτρου 19 για το «LEADER» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Νίκη του ΑΙΑΝΤΑ απέναντι στον Αίολο Κατερίνης

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με νίκη συνέχισε στην 4η αγωνιστική η ομάδα Παγκορασίδων του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ απέναντι στον Αίολο Κατερίνης. Τα κορίτσια του Αίαντα έπαιξαν εξαιρετικά και κέρδισαν με 0:3 σετ (10:25, 14:25 και 13:25) παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας το απόλυτο 12-0 σετ.

Άρης Θεσσαλονίκης - Πόντιοι Κιλκίς 24-32

Δελτίο τύπου Πόντιων Κιλκίς
Με νίκη ολοκλήρωσε και την 3η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Β΄ εθνικής ο ΑΜΣ ΠΟΝΤΙΩΝ. Στο δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα και μάλιστα εκτός έδρας κέρδισε τον ΑΡΗ σχετικά εύκολα με 24-32.

«Το φαινόμενο της υπερπροστασίας. Ο ρόλος της οικογένειας και του επαγγελματία»

Δελτίο τύπου Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνεχίζουν τις Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Δήμο Κιλκίς – Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς και τον μήνα Δεκέμβριο.

Video - Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς, ευχαριστεί τους εθελοντές της


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς διοργάνωσε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ, μια βραδιά αφιερωμένη στους εθελοντές της, θέλοντας να τους ευχαριστήσει από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση των δράσεων της.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (4/12/2017)

Ελληνική Βιομηχανία τροφίμων με έδρα τον Παντελεήμονα Κιλκίς ενδιαφέρεται για πρόσληψη Γραμματέως Διοίκησης.
Δείτε ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στο Πόζαρ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Για μια ακόμα χρονιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 5ος Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ με παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου.

«Ενήλικας Μαθητής: Προσοχή στο Κενό!»

Δελτίο τύπου Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς
Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς Βιωματικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Ενήλικας Μαθητής: Προσοχή στο Κενό». 

Ολοκληρώθηκαν δύο δράσεις του "ΝΗΡΕΑ" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "ΝΗΡΕΑ" Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με την 33 Μ/Κ ΤΑΞ Πολυκάστρου διοργάνωσε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2017 ομιλία-συζήτηση με θέμα: «Η πρόληψη των εξαρτήσεων σήμερα».

Βιωματικό εργαστήριο στο Κιλκίς με θέμα: “Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι"

Υπογράφει ο  Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Διευθυντής 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία της Σχολικής Μονάδος, να οργανώσουν βιωματικό εργαστήριο με θέμα: “Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι".

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα την προοπτική ανάπτυξης πάνω στον αγροτικό τομέα

Δελτίο τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα των γραφείων του κόμματος Κ. Γαβριηλίδη 8 στις 19:30 σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την προοπτική ανάπτυξης πάνω στον αγροτικό τομέα.

1,5 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση των εργαστηρίων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Στην αναβάθμιση των εργαστηρίων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με συνολικό προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ, προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Η Σαουδική Αραβία και οι επικίνδυνες γραφικότητες

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Μετά την συνθηκολόγηση με την χιτλερική Γερμανία ο νέος “ηγέτης” της χώρας στρατηγός Γεώργιος Τσολάκογλου, απείλησε ότι θα παραπέμψει στη δικαιοσύνη εκείνους που άφησαν τον ελληνικό στρατό να σφαγιασθεί αδίκως, όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα “Νέα Ευρώπη”, την οποία εξέδωσαν οι δυνάμεις κατοχής στην Θεσσαλονίκη μετά την κατάληψη της πόλης: “… ο πρόεδρος της Κυβερνήσεως στρατηγός Τσολάκογλου ετόνισεν ότι η κυβέρνησις θα ζητήση ευθύνας, διότι οι άνθρωποι της προγενεστέρας καταστάσεως αφήκαν τον στρατόν να σφαγιασθή ασκόπως”. [“Νέα Ευρώπη”, 3 Μαΐου 1941]

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου, 25ης Μαρτίου, Οδησσού, Σάντας, ότι θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης λόγω σύνδεσης των ακινήτων με το νέο δίκτυο ύδρευσης.

Εύζωνοι: Τσάκωσαν 39χρονο Σέρβο για εκκρεμές ένταλμα σύλληψης Αρχών Γερμανίας

Συνελήφθη χθες (3-12-2017) το απόγευμα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 39χρονος υπήκοος Σερβίας, καθώς σε έλεγχο κατά την είσοδο στην χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Αρχών Γερμανίας, για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, πράξεις που έγιναν το 2003 σε πόλη της Γερμανίας και του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 ετών και 6 μηνών.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παναγιώτη Διαλλινά

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
"Με αισθήματα βαθύτατης λύπης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην κα. Αμαλία Διαλλινά–μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς -για τον απρόσμενο θάνατο του αδερφού της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑΛΛΙΝΑ.
Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του."

Κιλκίς: Εκδηλώσεις ΚΚΕ αφιερωμένες στα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάσταση


Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (4/12/2017)

Ζητούνται 2 άτομα, κατά προτίμηση ζευγάρι, για την καθαριότητα και το τάισμα των αλόγων από το Ράντσο Κιλκίς, με διαμονή στο Ράντσο.
Πληροφορίες: 6976993321