Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Video από το ενημερωτικό-μουσικό απόγευμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Το ενημερωτικό-μουσικό απόγευμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, έγινε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο δυτικό τομέα του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 14:30 στη δυτική πλευρά της πόλης του Κιλκίς και συγκεκριμένα επί των οδών Σκρα, Τριανταφυλλίδου και Πελοποννήσου εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

"Κατάληψη του Λυκείου Χέρσου, λόγω έλλειψης μαθηματικού"

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Πριν ακόμη τα σχολεία ολοκληρώσουν ένα τρίμηνο από την έναρξη τους άρχισαν και πάλι τα φαινόμενα, που η συντριπτική πλειονότητα των νουνεχών πολιτών αυτής της χώρας αντιμετωπίζει αρνητικά τόσα χρόνια και όχι μόνο τώρα καθώς άλλοι ήταν αυτοί που έχτισαν πολιτικές καριέρες (λέγε με Αλέξη Τσίπρα), των καταλήψεων.

Οργισμένη αντίδραση Κιλτίδη

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται ως φαρσοκωμωδία ένα κρυφτούλι απόκρυψης συμβάματος στο 2ο Λύκειο της πόλης του Κιλκίς. Μαθητές ανάρτησαν πανό, που αναγραφόταν η Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Η Κιλκισιώτισσα φιλόλογος Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη, στο 45ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Διεξήχθη με επιτυχία το 45ο Ετήσιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων [Π.Ε.Φ.] από 8 – 10 Νοεμβρίου 2018 [Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο] στην Αίθουσα Τελετών της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών, Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι Αθήνα.

Οι υποψήφιοι της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς, ευχαριστούν...


Δελτίο τύπου Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς
Οι υποψήφιοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Κιλκίς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους εκπ/κούς όλων των ειδικοτήτων, μόνιμων και αναπληρωτών, για την καθολική συμμετοχή στις εκλογές και για τη στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. 

Τατίδης: "Να ένας τρόπος να ανακαινιστεί το Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Το 2018 νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο του Κιλκίς, κατά τις επισκέψεις μου στο νοσοκομείο παρατήρησα τις κτιριακές ζημιές του κτηρίου του εξ αιτίας της παλαιότητάς του.

"Τζάμπα καίει η λάμπα..."

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιάννης Κολιούσκας
Σήμερα 14 Νοεμβρίου, ώρα 8:00. Στον περίβολο του ΔΑΚ Κιλκίς τα φώτα ήταν αναμμένα. Ας ρυθμίσουν τον χρονοδιακόπτη (ή το φωτοκύταρο)...

Λύση στο προσφυγικό με παράλληλη οικονομική άνθιση

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης,  Σταύρος Μπαλάσκας
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που οι επιλογές της πολιτικής κατεύθυνσης οδήγησαν τους κατοίκους σε οικονομική εξαθλίωση και την αύξηση κοινωνικών προβλημάτων.