Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Διανομή εσπεριδοειδών Λακωνίας χωρίς ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ από την Εθελοντική Ομάδα Παιονίας

Η Εθελοντική Ομάδα Παιονίας ενώνει τις δυνάμεις της με την Εθελοντική Ομάδα Κιλκίς!
Το νέο έτος, μας βρίσκει ακόμη πιο δυνατούς και ενωμένους. Από κοινού με την νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Κιλκίς, θα πραγματοποιήσουμε την 11η κατά σειρά διανομή προϊόντων, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Το ΚΚΕ για τον αγώνα των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, λέει...

"Ο αγώνας των εργαζομένων στο Μετρό είναι δίκαιος και επιβεβλημένος. Για να τον κάμψει η κυβέρνηση, μετά τις συκοφαντίες και τις απειλές, εξαπέλυσε εναντίον τους την ωμή καταστολή, την επιστράτευση, τις νυχτερινές εφόδους των ΜΑΤ, τους Εισαγγελείς αξιοποιώντας τους αντεργατικούς, αντιδραστικούς νόμους.

Ερώτηση Μαρίνας Χρυσοβελώνη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς Μανιτάκη με θέμα, «Ιδιωτικοποίηση του Κράτους»

"Απευθυνόμενος στη Βουλή περιγράψατε τα κριτήρια του επερχόμενου και μεγαλύτερου κύματος καταργήσεων – συγχωνεύσεων υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου. Συγκεκριμένα η Συγκυβέρνηση προτίθεται να διατηρήσει, όπως σημείωσε ο κ. Μανιτάκης, μόνον εκείνες τις δημόσιες υπηρεσίες, «που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επιτελέσουν ιδιωτικοί φορείς, υπό την απαράβατη προϋπόθεση ότι το κόστος λειτουργίας τους δεν θα επιβαρύνει υπέρμετρα ή αδικαιολόγητα τον έλληνα φορολογούμενο». 

Η κυνική «ευαισθησία» της Coca Cola

Γράφει ο Όμηρος Ταχμαζίδης 
Το παρακάτω κείμενο διανεμήθηκε στην τελευταία – πριν την αλλαγή του χρόνου- συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης στους συμβούλους όλων των παρατάξεων. Με την αλλαγή του χρόνου και ενώ δεν είχε συμπληρωθεί καν ένας μήνας από τη στιγμή της συγγραφής του η Coca Cola ξαναχτύπησε. 

"Νομοθεσία και Σπόροι στο πλαίσιο της Κρίσης"

Οι οργανώσεις Αιγίλοπας (www.aegilops.gr) και Πελίτι (www.peliti.gr), διοργάνωσαν τη Δευτέρα 21/1, δημόσια ενημερωτική συνάντηση στον φιλόξενο χώρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, παρουσία εκπροσώπου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα την ισχύουσα και την επερχόμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μειώνονται και πάλι οι τιμές φαρμάκων! Νέα αγορανομική διάταξη

Νέες μειώσεις τιμών μεσοσταθμικά 7% ανακοίνωσε σήμερα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μειώσεις που εκτιμάται ότι θα επιφέρουν εξοικονόμηση ακόμη και 150 εκατ. ευρώ. 

Η Ακαδημία Μπάσκετ οι «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» έκοψε την πίτα της στο Καμπάνη Κιλκίς

Μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ οι «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ», γονείς και φίλοι, έδωσαν το παρόν τους στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας τους, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, όπου και διεξάγονται οι προπονήσεις. 

Κινητοποίηση ενάντια στα διόδια Αιγινίου από το ΠΑΜΕ

To ΠΑΜΕ και οι Λαϊκές Επιτροπές που δραστηριοποιούνται στη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν κινητοποίηση ενάντια στη λειτουργία των διοδίων στο Αιγίνιο, για την κατάργηση όλων των διοδίων, την Δευτέρα 28/1 στις 10:00 στα διόδια του Αιγινίου.

Με το πρόσχημα εράνου λήστεψαν ηληκιωμένες

Συνελήφθησαν χθες (24.01.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαπές 41 και 48 ετών για κλοπές και απάτες σε βάρος δύο γυναικών στην πόλη της Βέροιας.

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
· Απολογισμός Πεπραγμένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2012.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Αργία στο πλαίσιο της πειθαρχικής και ποινικής διαδικασίας του Νόμου 4093

"Με υπερεπείγουσα εγκύκλιό του, το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε εφαρμογή του ν. 4093/12.11.2012, όπως αυτός ισχύει σήμερα, ζητά την παράδοση στην κυριολεξία και τη θέση τους στην «αυτοδίκαιη αργία» συναδέλφων εκπαιδευτικών οι οποίοι είτε τιμωρήθηκαν ήδη για πειθαρχικά παραπτώματα με οριστική ή προσωρινή παύση, είτε εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη που δεν έχει τελεσιδικήσει, καθώς και όσοι έχουν τιμωρηθεί από ποινικό δικαστήριο για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα ή κάποτε “στερήθηκαν την προσωπική τους ελευθερία”, είτε βάσει δικαστικής απόφαση είτε βάσει εντάλματος προσωρινής κράτησης που εξεδόθη για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και αν στη συνέχεια ήρθη η προσωρινή κράτησή του. 

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Συγκοινωνίες στο χακί, Μνημόνιο με πηλήκιο – Επίδειξη αδιαλλαξίας και αυταρχισμού από την κυβέρνηση με επιστράτευση των απεργών στο Μετρό και επίταξη των συρμών.. ·Αλ. Τσίπρας και ΔΝΤ διαφωνούν, αλλά και συμφωνούν – Δεν βγαίνει χωρίς περαιτέρω «κούρεμα» του χρέους και φορολόγηση του πλούτου·Για χρέη –Οι τράπεζες παρακρατούν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ανεργίας
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Σαφής προειδοποίηση από τον πρωθυπουργό – ΟΙ μεταφορές δεν ανήκουν στις συντεχνίες·Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλάει στη «Β» - Η τρομοκρατία πλήττει την ανόρθωση της οικονομίας·Βουλή – Νέες κόντρες στην προανακριτική