Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου στην Ευρωπό Παιονίας


Video από την εκδήλωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς με θέμα, "Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας"


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους», την Τετάρτη 18 Απρίλη, στις 6:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. 

Υποχρεωτικά η κατασκευή του δρόμου Χαλάστρας- Πολυκάστρου στη σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, 18 Απριλίου 2018, στην Αθήνα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Α. Ξενόφο. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η επιτακτική ανάγκη στον διαγωνισμό για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αυτής να συμπεριληφθεί ως υποχρέωση του ιδιώτη παραχωρησιούχου και η κατασκευή του τμήματος της ΠΑΘΕ «Χαλάστρας- Πολυκάστρου». 

SOS: «Εξαπάτηση εταιριών από την εταιρεία "EU Business Register"»

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Από την Πρεσβεία στην Χάγη της Ολλανδίας λάβαμε επιστολή με θέμα:
«Εξαπάτηση εταιριών από την εταιρεία "EU Business Register"».
Η εταιρεία EU Business Register χρησιμοποιεί τον τίτλο αυτόν για να δημιουργήσει σύγχυση με το Ευρωπαϊκό Μητρώο Επιχειρήσεων (European Business Register http://www.ebr.org/).

Πόντια και μ’ έναν ομάτ!


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Και η σεζόν ξεκίνησε! Γάμοι και βαπτίσεις κάθε σαββατοκύριακο μέχρι τα πρώτα κρύα, χαρές και γλέντια! Τα όμορφα της ζωής είναι αυτά, τα καλύτερα! Α, όλα κι όλα! Καλύτερο από βάπτιση… δεν έχω! Μα δεν υπάρχει!

Κατασκευή και βελτίωση αγροτικού δρόμου Νέας Καβάλας- Σιταριάς

Μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας υπέγραψε την ένταξη 28 έργων αγροτικής οδοποιίας σε 19 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία θα αρχίσουν να υλοποιούνται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Επιδότηση εγκατάστασης συστημάτων ενεργητικής προστασίας από τον παγετό, το χαλάζι και τη βροχή

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΕΛ.Γ.Α δημοσίευσαν από κοινού την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το καθεστώς «Επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις» που εντάσσεται στο μέτρο 5.1 του ΠΑΑ 2014-2020.