Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Μεγάλη Παρασκευή 17/4/2020, 10:40 μ.μ.

Εξιχνιάσθηκαν διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων και καταστημάτων στις Σέρρες
Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων και καταστημάτων που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές των Σερρών.

Παραστατίδης: Ανάσταση, σε ό,τι αφήσαμε να πεθάνει και δεν άξιζε τέτοιας τύχης

Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής
O πατριωτισμός μέχρις εχθές ήταν η εθνική μας περηφάνεια.
Σήμερα είναι να αναλάβουμε την ευθύνη να κρατήσουμε τον διπλανό μας ζωντανό.

Ευχές Πάσχα από το Φροντιστήριο Μ.Ε. FIBONACCI Κιλκίς

Ευχές Πάσχα Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντά


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα "Προκαταβολή στους παραγωγούς τον Μάιο στο 50% της επιδότησης, μέσω ταμειακής διευκόλυνσης του ΟΠΕΚΕΠΕ"

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα "Προκαταβολή στους παραγωγούς τον Μάιο στο 50% της επιδότησης, μέσω ταμειακής διευκόλυνσης του ΟΠΕΚΕΠΕ", προς τους Υπουργούς, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μαυρουδή Βορίδη και Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα
Κύριοι Υπουργοί,
Ο πρωτογενής τομέας γεωργοί και κτηνοτρόφοι, εξαιτίας της κρίσης της πανδημίας και των μέτρων που έχουν ληφθεί, βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα και αδιέξοδο που εάν δεν αντιμετωπισθεί άμεσα θα θέσει σε κίνδυνο την παραγωγική τους ικανότητα και την διατροφική αυτάρκεια της χώρας.

Παρακολουθείστε ζωντανά τον Επιτάφιο θρήνο του Κυρίου από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς

Ευχές Πάσχα της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ

"Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη της Οργάνωσης, εύχονται στο λαό του Κιλκίς, Χρόνια Πολλά, Καλή Δύναμη και Υγεία.
Η Ανάσταση και η Ελπίδα για το λαό μας δε βρίσκεται ούτε στις ατομικές λύσεις, ούτε στην υποταγή κάτω από τα συμφέροντα των ισχυρών και της κυρίαρχης τάξης.
Η Ελπίδα υπάρχει, όταν ο ίδιος ο λαός το αποφασίσει και πάρει την τύχη στα χέρια του, για να οικοδομήσει μία κοινωνία όπου θα καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες του, με βάση τις επιστημονικές, τεχνολογικές και παραγωγικές δυνατότητες του 21ου αιώνα."

Ευχές Πάσχα από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από την Αναπτυξιακή Κιλκίς


Ιδρύεται στο Κιλκίς Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο

Ανακοίνωση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς
Η ίδρυση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ, αριθμ. Απόφασης 44η/2020/Διοικητικό Συμβούλιο/Δήμος Κιλκίς), προκύπτει ως απαίτηση για να καλύψεις τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του Νομού Κιλκίς, καθώς ένας από τους ελάχιστους αν όχι ο μοναδικός Νομός στην επικράτεια ο οποίος δε διαθέτει αντίστοιχη Σχολική Δομή.

''οστέα ξηρά σφόδρα'' / αφορμή για μια μονόπρακτη δράση


Του Φώτη Μισόπουλου
σκηνική δοκιμή : Μερσίνα Ιωακείμ
[....ένας έρημος χώρος, ένα έρημο τοπίο -στο βάθος μια πυραμίδα από ανθρώπινα οστά. Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ. Το μαγγανοπήγαδο. Ο ΠΟΙΗΤΗΣ, όπως Ο ΤΡΕΛΟΣ των Ταρώ, - φορώντας το καπέλο του γελωτοποιού της Commedia dell' Arte. Ο ΠΟΙΗΤΗΣ /γυρίζει το μαγγανοπήγαδο- σύμβολο του αέναου χρόνο ή της χιμαιρικής ελπίδας]

Το ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση ΝΠΔΔ
Δήμου Παιονίας
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στους επιχειρηματίες του Δήμου Παιονίας και του Νομού Κιλκίς, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την δωρεάν διάθεση προϊόντων των επιχειρήσεων τους,

Ευχές Πάσχα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς


Παράσταση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών 
Ως μια πρώτη αντίδραση στην επιδίωξη της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας να φέρει σε διαβούλευση - εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης της κυκλοφορίας, με τα σχολεία κλειστά - το νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που είχε στα σκαριά, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (η δύναμη που στηρίζει το ΠΑΜΕ), προχώρησε σε ανάρτηση πικετών έξω από τη Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης Κιλκίς.

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: Οι εργαζόμενοι στα super market του Κιλκίς δεν είναι μόνοι τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλους ΟΓΕ)
Περιοδείες στα super market του Κιλκίς και του Πολυκάστρου πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες μέλη από το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς, με τη συμμετοχή μελών από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου & Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας και το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και εκλεγμένων συνδικαλιστών από το Δημόσιο.

Παρακολουθείστε ζωντανά την Ακολουθία της Αποκαθήλωσης του Κυρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κιλκίς

ΝΔ Κιλκίς: Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα μπερδεύουν την αλήθεια με το ψέμα

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς
Η κα Αγαθοπούλου ως στέλεχος του Σύριζα προφανώς μόνο με ψέματα έχει μάθει να λειτουργεί. Εκτίθεται απέναντι στον κιλκισιώτικο λαό καθώς επιχειρεί, ανεπιτυχώς όμως, να παραποιήσει την αλήθεια. Θα λάβει την επόμενη εβδομάδα απαντήσεις με έγγραφα πολλά εκ των οποίων υπογράφουν οι ίδιοι οι σύντροφοί της στις προηγούμενες διοικήσεις του Νοσοκομείου Κιλκίς. 

Η Μ. Μασμανίδου -Τσάβαλου συντονίστρια στον τομέα των εθελοντών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς
Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη, το μέλος του κόμματος της ΝΔ, Ιατρός στο επάγγελμα και νυν Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς κ. Μαρία Μασμανίδου-Τσάβαλου, ορίζεται Συντονίστρια της Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς ΝΔ) στον τομέα των Εθελοντών.

Ευχές Πάσχα από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς