Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη προχθές (31.10.2012) το πρωί, σε περιοχή της Αττικής, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Τρίτο πακέτο για την Ελλάδα;

Ένα νέο, τρίτο κατά σειρά πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα προβλέπει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank Ντάβιντ Φόλκερτς-Λάνταου.

Έκθεση εικαστικών του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων νομού Κιλκίς στην ΤΕΧΝΗ


Αυτοκτόνησαν 2500 Έλληνες από το 2010

Περισσότεροι από δυόμισι χιλιάδες αυτόχειρες μετρά η Ελλάδα από το 2010. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις κλήσεις που δέχεται η αντίστοιχη γραμμή υποστήριξης της ΜΚΟ Κλίμακας: 2.500 τηλεφωνήματα το 2010 και 3.200 το 2011.

Κάλεσμα ΠΑΣΥ για συμμετοχή των αγροτών στην απεργία 6 και 7 Νοεμβρίου 2012

Αγρότες - Αγρότισσες  Στις 6 και 7 Νοέμβρη συμμετέχουμε μαζικά στους δρόμους του αγώνα ,με το πλαίσιο αγωνιστικών διεκδικήσεων της ΠΑΣΥ. Ηδη, οι μικρομεσαίοι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε πανελλαδική κινητοποίηση στις 4 και 5 Νοέμβρη, παλεύοντας για την επιβίωσή τους. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες και με τα τρακτέρ κατεβαίνουμε από τα χωριά στις πόλεις.

''Διάλεξε τον βουλευτή που θέλεις να κράξεις''

Ένα πρωτότυπο site, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να διαμαρτυρηθούν προσωπικά σε όποιον πολιτικό επιθυμούν και να εκφράσουν την αντίδρασή τους στο Μνημόνιο 3.
Μάλιστα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, digitalprotest.eu, υπάρχει και κείμενο-διαμαρτυρία έτοιμο να αποσταλεί στον πολιτικό που θα διαλέξουν οι χρήστες για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους.
Δοκιμάστε ΕΔΩ

enikos.gr

Απέβαλαν μαθήτρια που ύψωσε τη γροθιά στην παρέλαση



Η αλλαγή της θέσης στο τμήμα μαθητριών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φαίνεται ως η αφορμή που ξεκίνησε μια διαμάχη μεταξύ μαθήτριας και διευθύντριας στο 2ο Λύκειο Πύργου.

Υπαναχωρεί η διοίκηση της ΕΡΤ και καλεί Αρβανίτη και Κατσίμη για «εκτόνωση της έντασης»

Την πρόθεση από μεριάς διοίκησης της ΕΡΤ για «επαφή με τους δύο δημοσιογράφους, προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να εξαντληθεί κάθε περιθώριο εκτόνωσης της έντασης που δημιουργήθηκε μετά το επίμαχο περιστατικό της εκπομπής και όσα επακολούθησαν» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΣ, Νίκος Τέλλης, σχετικά με το θέμα της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» και της απομάκρυνσης των Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη.

Δηλώσεις Μάξιμου Χαρακόπουλου για τη νομιμοποίηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Σημεία Απάντησης του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κας Ελένης Μακρή- Θεοδώρου για τη νομιμοποίηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων: 

Δείχνουν την έξοδο στην "αφρόκρεμα" των Ενόπλων Δυνάμεων!

Οι παραιτήσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ,δεν έχουν σταματήσει,ειδικά στο Πολεμικό Ναυτικό ,αλλά είναι δεδομένο ότι σε σχέση με τις περικοπές που έχουν γίνει και σε συνδυασμό με το πολύ βαρύ κλίμα που επικρατεί δεν είχαν παρουσιάσει δραματική αύξηση σε σχέση με τα στοιχεία που υπάρχουν για τα τελευταία χρόνια.

Guardian προς Ελληνική κυβέρνηση: Αναθέστε τώρα στον Βαξεβάνη την πάταξη της φοροδιαφυγής

Ανοικτή πρόταση-προτροπή προς την Ελληνική κυβέρνηση, εμπλουτισμένη με γενναίες δόσεις σαρκασμού, απευθύνει με χθεσινό της δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα στην πολιτική εξουσία της χώρας: πήγατε να τον βάλετε φυλακή αντί να τον αναβαθμίσετε σε γενικό φοροεισπράκτορα του κράτους!

Έκρυβε το χασίσι στο αγρόκτημά του

Στις 03/11/2012 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα σε γκαράζ και σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 61,4 γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Πήγε στο βενζινάδικο όχι για βενζίνη, αλλά για να κλέψει 100 ευρώ

Στις 03/11/2012 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νάουσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 45χρονος ημεδαπός, διότι λίγες ώρες πριν αφαίρεσε από το πρατήριο υγρών καυσίμων μίας 52χρονης το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ και αποδόθηκε στην παθούσα. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

Μέσω...ίντερνετ και τραπεζών η πληρωμή των νέων τελών κυκλοφορίας

Μέσα από την ιστοσελίδα του Taxisnet από την ερχόμενη Τετάρτη θα μπορούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων να αναζητούν τα ειδοποιητήρια των νέων τελών κυκλοφορίας τα οποία φέτος δεν θα αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου.
Όσοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα θα μπορούν να εξοφλούν τα τέλη σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν στα χέρια τους το ειδοποιητήριο αλλά θα προσέρχονται στον γκισέ με τον αριθμό κυκλοφορίας και τον ΑΦΜ ή με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Εκμετάλλευση των καταναλωτών από τη ΔΕΗ με αδιαφανείς συμβάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων

Δεκάδες καταγγελίες έχει λάβει η ΕΚΠΟΙΖΩ σχετικά με μεθόδευση της ΔΕΗ για αιφνιδιαστική μείωση της τιμής αγοράς από καταναλωτές της Kwh από 0,55 σε 0,25 ευρώ.

Χωρίς Παοκτζήδες το παιχνίδι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα

Ανακοινώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η οποιαδήποτε ομαδική μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και η είσοδος τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στην ποδοσφαιρική συνάντηση με την ομάδα του Πανιωνίου, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

Χωρίς φαρμακεία την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου όλη η χώρα!

Φάρμακα νωρίτερα θα πρέπει να προμηθευτούν οι ασθενείς καθώς τα φαρμακεία σε όλη την επικράτεια βάζουν λουκέτο την ερχόμενη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. 

Βαρουφάκης στο ΣΚΑΙ: Να μην πάρουμε τη δόση



Ο οικονομολόγος Γ. Βαρουφάκης μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου "ΣΚΑΙ στις 7", δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τον Τόμσεν πρέπει να σταματήσουν και σε καμία περίπτωση να μην πάρουμε τη δόση. Διαβάστε τι προτείνει ο γνωστός οικονομολόγος...

Στουρνάρας: "Δεν τα γνωρίζω αυτά. Θα φανεί"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δημοσιογράφος: Δεύτερο ραντεβού σήμερα με τον Πρωθυπουργό. Ο λόγος;
Ιωάννης Στουρνάρας: Έχουμε μία εβδομάδα γεμάτη μπροστά μας. Ενημέρωση για το που βρισκόμαστε.
Δημοσιογράφος: Για τον Προϋπολογισμό και για τα μέτρα;
Ιωάννης Στουρνάρας: Και για τα δύο.
Δημοσιογράφος: Υπάρχει περιθώριο πολιτικής διαπραγμάτευσης, κύριε υπουργέ;
Ιωάννης Στουρνάρας: Αυτό κάνουμε, συνέχεια.
Δημοσιογράφος: Κύριε υπουργέ, εάν η Δημοκρατική Αριστερά δεν ψηφίσει, σημαίνει ότι δεν στηρίζει και την κυβέρνηση;
Ιωάννης Στουρνάρας: Δεν τα γνωρίζω αυτά. Θα φανεί.