Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

(Video) Επικίνδυνο γιαπί στον περιφερειακό του Λόφου Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Κ.Ε.
Εδώ και χρόνια, υπάρχει μια οικοδομή γιαπί επάνω στον περιφερειακό του Λόφου Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς, χωρίς φράχτη, 
χωρίς προστατευτικά κάγκελα, με σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο και στον επάνω όροφο.

"Πηγή" ζωής ο άγνωστος νομός Κιλκίς που πρέπει να ανακαλύψουμε

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια που κρύβει ο Νομός Κιλκίς βρίσκεται στο χωριό Πηγή Δήμου Παιονίας που είναι πραγματικά μια πηγή ζωής για όσους θέλουν να το επιλέξουν και να το περπατήσουν.

Ποντοηράκλεια Κιλκίς, ένας τέλειος προορισμός στις ομορφιές του τόπου μας

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Το χωριό Ποντοηράκλεια ίσως λόγω απόστασης από το κέντρο της πόλης του Κιλκίς παραμένει άγνωστο στους περισσότερους και αυτό δείχνει για άλλη μια φορά την νοοτροπία που υπάρχει και την απαξίωση γενικά που δείχνουμε στον όμορφο τόπο μας χωρίς να κάνουμε τον κόπο να τον γνωρίσουμε και να τον αγαπήσουμε.

Ολοκληρώθηκε το Golden Championship Sparring day του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλική Συνάντηση Golden Championship στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς. Στην συνάντηση συμμετείχαν σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα ξεκινώντας τα ζευγάρια από ηλικίες 4 ετών έως και ενηλίκων.

Βραβεύθηκε η αυτοδιοργανωτική θεατρική ομάδα της Τέχνης

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Βραβεύθηκε η αυτοδιοργανωτική θεατρική ομάδα της Τέχνης στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού καρναβαλιού.

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Μπόικος

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με βαθύτατα αισθήματα συνεχιζόμενης οδύνης και ελπίδας προς τον Αναστάντα Κύριο ανακοινώνει την εκδημία του προσφιλεστάτου Αρχιμανδρίτου Παντελεήμονος Μπόικου.

Πανελλήνια διάκριση για το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στο 9ο Πανελλήνιο Κύπελλο Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου συμμετείχε το Kinesis Fight Club Gougoulas Team με αθλητή τον Αντώνη Γιαννακίδη. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 19 Φεβρουαρίου. 

Αυτοί είναι οι 4 από τους 5 υποψηφίους βουλευτές που ανακοίνωσεσ ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Κιλκίς

Τα ονόματα των 4 από τους 5 υποψήφιους βουλευτές του νομού Κιλκίς δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ονόματα έχουν ως εξής:
ΚΙΛΚΙΣ (5 υποψήφιοι)
Αγαθοπούλου Ειρήνη, βουλευτής
Παναγιωτίδου Μάνια, ιδιωτική υπάλληλος
Δημητριάδης Λεωνίδας, ελεύθερος επαγγελματίας
Παππάς Πέτρος, γιατρός

Με τι ασχολείται η Ουρολογία


Του Dr. Πέτρου Θάνου*
Η Ουρολογία είναι ο κλάδος της Ιατρικής επιστήμης που ασχολείται με το ουροποιογεννητικό σύστημα του ανθρώπου, δηλαδή χωρίζεται σε δύο τμήματα, το ένα αφορά το Ουρολογικό σύστημα ενώ το άλλο το γεννητικό.

Αναμενόμενα πετυχημένος ο αποκριάτικος χορός της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια απίθανη, τρελή, γεμάτη χορό και κέφι βραδιά απολαύσαμε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στο "Λόφο" στον αποκριάτικο χορό της Τέχνης. Γιορταστική διάθεση, ευφάνταστοι μασκαράδες και πολλή μουσική ήταν το σήμα κατατεθέν της βραδιάς. Ευχαριστούμε το φιλόξενο χώρο του «Λόφου», τους ευγενικούς χορηγούς μας και όλους εσάς που μας τιμήσατε.

O Άθλος Κιλκίς στο 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 3-4-5/02/2023 ημέρες Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου.

120 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, υπό την επίβλεψη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Συμμετοχή Ε. Αγαθοπούλου σε εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Αποδεχόμενη την πρόσκληση του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης αρμόδια για θέματα Ισότητας, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετείχε σε εκδήλωση για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 19/2/2023, 03:20 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη στις 16 Φεβρουαρίου 2023 το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο οδόστρωμα ποσότητα ηρωίνης βάρους 2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα του οχήματος που επέβαινε, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 75 γραμμαρίων. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή των Τρικάλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, 32 ναρκωτικά δισκία και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

"Τώρα αυξήσεις στους μισθούς και στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας"

Ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Η κυβέρνηση επέλεξε λίγες ημέρες πριν εξαγγείλει τις εκλογές να ανοίξει το θέμα του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας των εργαζομένων στο δημόσιο, με προφανείς τους σκοπούς της ρουσφετολογίας αλλά και του αποπροσανατολισμού.

Δυσάρεστες εξελίξεις για την κατασκευή του νέου Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Πολυ δυσαρεστες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την κατασκευή του νεου Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ, το οποίο θα ανεγειρόταν στην περιοχη του Φιλύρου του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, αλλα και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, χάρη στη δωρεά του Ίδρυματος “Σταύρος Νιάρχος”. Ο διαγωνισμός για τις τρεις μονάδες υγείας απέβη άκαρπος και ως εκ τούτου ακυρώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από το Σϋλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας

 

(Video) Νέος Κύκλος Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Νέος Κύκλος Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς. Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Πανελλαδική Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ