Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

To Top Model Lady Valentina Bissoli πολιτικοΛΟΓΕΙ με το Θ. Mαρκόπουλο στον Ok-Radipo



Η Δ. Μιχαηλίδου, η Χ. Παπαδοπούλου, η Χ. Χαραλαμπίδου και ο Μ. Παπαδόπουλος πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θ. Mαρκόπουλο στον Ok-Radipo


Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση Κιλκισιακού

Ο Δ.Σ. της Ομάδας μας θέλει δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους επιχειρηματίες της Περιφέρειας Κιλκίς που στηρίζουν την Προσπάθεια μας. Όλοι μαζί Ενωμένοι για έναν ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ πολύ μεγάλο. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε τα καλύτερα στις επιχειρήσεις σας. Με Σεβασμό στην ΙΣΤΟΡΙΑ μας και Όραμα για το ΜΕΛΛΟΝ μας.

Κιλκίς: Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού

Στο Κύπελλο δρόμου σε ανώμαλο έδαφος ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Τρικάλων την Κυριακή 20 Νεομβρίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το προπονητικό κέντρο Σκαμνιες στην Πηγή φιλοξένησε αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα. 

Το σωματείο OMNES ευχαριστεί θερμά την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση σωματείου OMNES
Το σωματείο OMNES ευχαριστεί θερμά την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς που πραγματοποίησε την επιθυμία παιδιών από την Ουκρανία να συμμετέχουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και στίβου, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα με νέους φίλους και σε ασφαλές περιβάλλον.

Δυναμική παρουσία του Δήμου Παιονίας στην ΄Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εξαιρετικές εντυπώσεις προκάλεσε το περίπτερο του δήμου Παιονίας στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2022, όπου η επιτροπή τουρισμού του δήμου σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς πρόβαλλε την περιοχή ως προορισμό, τα τοπικά προϊόντα και το πολιτιστικό κεφάλαιο του τόπου μέσα από δράσεις γευσιγνωσίας, από πολιτιστικά δρώμενα, από έντυπο υλικό και από προβολή video.

Κατανομή 89 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηνοτρόφους


Υπεγράφη η απόφαση καθορισμού του πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία».

Παρουσίαση του θέματος «Βιοκλιματική αρχιτεκτονική» στον Όμιλο «Περιβάλλον & Αειφορία» του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

Την Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2022, επισκέφτηκε τον Όμιλο «Περιβάλλον & Αειφορία» του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς η αρχιτέκτονας κα Φανή Ανθυμίδου και παρουσίασε το θέμα «Βιοκλιματική αρχιτεκτονική». 

Τον παλιό εκείνο τον καιρό

Του Κώστα Μπούζα
Υπήρχε κάποτε ένας κόσμος πολύ διαφορετικός από αυτόν εδώ που ζούμε σήμερα. Ο τόπος, αλλιώτικος. Με φως ιλαρό, που ποτέ δεν τύφλωνε. Κι όσο από ήχους, ένα σωρό. Από το γλυκό κελάηδισμα του πουλιού που καλημέριζε τον πλάστη του, προσκυνητή, το δίχως άλλο συνεπή στην πρωινή την λειτουργία, μέχρι το θρόισμα των φύλλων. Εκείνο εκεί το τρεμούλιασμα και την ανατριχίλα του κορμιού τους, που φέρνει κάτι σαν μακρινή φωνή. Δύσκολο από πού έρχεται να πεις. Κι όλες αυτές οι ανάσες, καθάριες, χωρίς να σκεπάζονται απ’ τον βέβηλο θόρυβο.

Γεωργαντάς από Βρυξέλλες: Χρειάζονται επί πλέον άμεσες λύσεις με χρηματοδότηση από ενωσιακούς πόρους

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς συμμετείχε στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας & Αλιείας στις 21 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες. Στο Συμβούλιο συζητήθηκαν θέματα δασών, αλιείας, γεωργικές πτυχές του κανονισμού για την αποκατάσταση της φύσης, καθώς και η ανακοίνωση της Επιτροπής για το επίκαιρο θέμα της διαθεσιμότητας και οικονομικής προσιτότητας των λιπασμάτων. Ο Υπουργός τόνισε στις παρεμβάσεις του, μεταξύ άλλων, τα κατωτέρω σημεία ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος:

Την έγκριση και τυπικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έλαβε το Εθνικό Στρατηγικό μας Σχέδιο για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2023-2027

Την έγκριση και τυπικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έλαβε το Εθνικό Στρατηγικό μας Σχέδιο για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2023-2027 σε συνέχεια μιας μακράς και εντατικής περιόδου διαπραγμάτευσης.

Εορτασμός της επετείου της Εθνικής Αντίστασης στο Κιλκίς

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του έπους της Αλβανίας, των Μακεδονικών Οχυρών και της Μάχης της Κρήτης υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων, που με τις δυνάμεις τους αντιτάχθηκαν στον κατακτητή και πολέμησαν για το πανάκριβο αγαθό της Ελευθερίας.

Τα νέα τη Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων νομού Κιλκίς (22/11/2022)

Εργασίες και παρεμβάσεις με στόχο την ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς πραγματοποιεί η Υπηρεσία Τεχνικών Έργων, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Διπλό με οχτάρα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σήμερα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς που δεν συνάντησε δυσκολίες στο Κεντρικό από την τοπική ομάδα και έφυγε με το ευρύ 8-0.

Γουμένισσα: Ημερίδα για την Παγόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών



Αδάμ Χριστοδουλίδη, θερμά συγχαρητήρια στα νέα σου καθήκοντα...

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, συγχαίρει θερμά τον κ. Αδάμ Χριστοδουλίδη, αντιπρόεδρο του Συνδέσμου μας, για την εκλογή του στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Κιλκίς. Η σχεδόν παμψηφεί εκλογή του τιμά πρωτίστως τον ίδιο για την ενεργό δράση του, καθώς και τον Σύνδεσμό μας. Ως πρωτοστάτης του νέου θεσμού, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η παιδική παράσταση του χειμώνα ”Ο Μικρός Πρίγκιπας“, στο Κιλκίς

Η παιδική παράσταση του χειμώνα ”Ο Μικρός Πρίγκιπας“, στο Κιλκίς
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ & VIVA.GR
Γενική Είσοδος 10€ - INFO – 6974797109

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 22/11/2022, 22:20 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν 2 άτομα για διαρρήξεις οχημάτων σε Σέρρες και Καβάλα

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διαρρήξεις οχημάτων, που έγιναν το τελευταίο δίμηνο σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας.

Εξιχνιάσθηκαν πολυάριθμες περιπτώσεις απατών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικών τους προσώπων σε τροχαίο ατύχημα

Η ανταλλαγή πληροφοριών και η συνεργασία των Αστυνομικών Αρχών Ελλάδας και Βουλγαρίας οδήγησε στην αποδόμηση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη απατών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.