Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Τζιτζικώστας παρουσιάζει ως αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον Κολότσιο


Εξαιρετική η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στην 8η Δωδωναία συνάντηση

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η 8η Δωδωναία συνάντηση που διοργάνωσε η ΕΚΑ Δωδώνη. Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού έζησαν τα Ιωάννινα και οι Ζωσιμάδες.

Έναρξη επιμορφωτικού προγράμματος από την Σχολή Γονέων Νομού Κιλκίς

"Τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 09:30 ξεκινάει στο Κιλκίς επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα “Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα”. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να ενημερωθούν για θέματα αγωγής υγείας και ψυχολογικής υποστήριξης των ευπαθών ομάδων.

Με Σιωνίδη για τον δήμο Παιονίας κατεβαίνει η Αικατερίνη Κούπανη

Υπογράφει η Αικατερίνη Κούπανη*
Η οικονομική συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα την δραστηριοποίηση και ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε θέματα που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσαν υποχρέωση του κράτους. Η κοινωνία μας έχει γίνει πιο ανθρώπινη, ανθεκτική και ενωτική με πολίτες που έχουν μάθει να είναι ενεργοί, συμμετοχικοί και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για το κοινό καλό.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνάντηση με τους υπεύθυνους του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Συνάντηση με τους υπεύθυνους του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που ανήκει στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) είχε στο Επιμελητήριο ο πρόεδρος και υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Π.Τονικίδης. Συγκεκριμένα στο γραφείο του τον επισκέφθηκαν η κ. Ελ.Τεχλικίδου Διευθύντρια του Σχολείου και η κ. Νικ.Ορφανίδου λογοθεραπεύτρια στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Συνελήφθη 27χρονος για ληστεία και ανθρωποκτονία 85χρονου

Συνελήφθη χθες (23.01.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Μεταλλεία Κιλκίς: Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απέχει από το να αποφασίσει για τη νομιμότητα του Διαγωνισμού

Υπογράφει το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο
Δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες η με αριθμό 587/2014 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σχετικά με τη νομιμότητα του διαγωνισμού έρευνας – εκμετάλλευσης μεταλλευτικού χώρου στο Κιλκίς.

Eπίσκεψη Κύπριων φαρμακοποιών στο εργοστάσιο της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ στο Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 14-16 Μαρτίου η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη Κύπριων φαρμακοποιών στο εργοστάσιο της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ.

Επίσκεψη Σιωνίδη στο Νοσοκομείο Γουμένισσας και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου»
Το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου ο κ. Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και στη συνέχεια το Κ.Υ. Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Με αμπελουργούς και οινοποιούς στη Γουμένισσα συναντήθηκε ο Σιωνίδης

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου»
Το ειδικό βάρος της αμπελουργίας – οινοποιίας στην οικονομική ζωή της Παιονίας και την ανάγκη της έμπρακτης στήριξης στους τομείς αυτούς επισήμανε σε ειδική συγκέντρωση που συγκάλεσε στη Γουμένισσα την περασμένη Παρασκευή 22 Μαρτίου ο υποψ. Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου»

"Οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δίνονται"

Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου
"Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές στη μακρόχρονη πορεία των αγώνων του ελληνικού λαού για ελευθερία, αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία. Δείχνει τις δυνατότητες των λαών, όταν αυτοί αποφασίζουν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους, να αρνηθούν προδιαγεγραμμένες μοίρες, να συγκρουστούν με τους ισχυρούς και να γράψουν ιστορία.

Ευχαριστήριο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους με την χορηγία τους στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας, συνδράμοντας στην επίτευξη των στόχων μας και κατ’ επέκταση στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Η ανάγκη για ''επανεκκίνηση'' της πολιτικής

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης*
Πάνε σχεδόν έξι χρόνια τώρα που η χώρα μας περνάει μία από τις δυσκολότερες καμπές της σύγχρονης ιστορίας της μιας και οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις την βρήκαν απροετοίμαστη για να αντιμετωπίσει κυρίως την έλλειψη χρηματοδότησης από τις αγορές με το ξεκίνημα αλλά και κατά την συνέχεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

"Η μόνη αξιόπιστη λύση"

Υπογράφει ο Πάνος Γκατίδης
Υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου
"Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το δικό μας μέλλον, ως νέων ανθρώπων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον αλλά εκ του μακρόθεν τα δρώμενα στην τοπική κοινωνία.

Ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης στην εκδήλωση «Ανθρώπινη αλυσίδα» κατά του ρατσισμού, γύρω από την Ακρόπολη.

«Αγκαλιάζουμε την Ακρόπολη, Αγκαλιάζουμε τη Δημοκρατία, Αγκαλιάζουμε την Ανθρωπότητα». Με το σύνθημα αυτό 2.500 παιδιά, σχημάτισαν «ανθρώπινη αλυσίδα» γύρω από την Ακρόπολη, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού. Παιδιά όλων των εθνικοτήτων και ΑμεΑ τραγούδησαν για το νόημα της ημέρας, στέλνοντας το μήνυμα της ειρηνικής και της δημιουργικής, χωρίς διακρίσεις, συνύπαρξης των ανθρώπων.

Συνεχίζει τις νίκες ο Κιλκισιακός

Την αντεπίθεσή του συνεχίζει ο Κιλκισιακός που την Κυριακή επιβλήθηκε με 3-2 στο Σιδηρόκαστρο του τοπικού Εθνικού, και με αυτήν την νίκη "σκαρφάλωσε" στην έβδομη θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς, δύο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.