Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ο Παντελής Φαχουρίδης με την εκπομπή EchoWaves Radio Show στον www.ok-radio.gr


Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στην εκπομπή EchoWaves Radio Show στις 8.00 το βράδυ με τον Παντελή Φαχουρίδη, μια Extended Play Version. Όπως πάντα στον www.ok-radio.gr

(Video) Ύποπτη κινητικότητα μηχανημάτων του Δήμου Κιλκίς στο σκουπιδότοπο δίπλα στα σφαγεία Κιλκίς

Ύποπτη κινητικότητα μηχανημάτων του Δήμου Κιλκίς στο σκουπιδότοπο δίπλα στα σφαγεία Κιλκίς, Μάρτιος 2022.

(Video) Πήραν φωτιά τα καύσιμα στο Κιλκίς

Πήραν φωτιά τα καύσιμα στο Κιλκίς. Ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Παναγιώτης Ασλανίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης δηλώνουν στη Γνώμη.

Κορωνοϊός (16/3/2022): 23.748 νέα κρούσματα (104 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 44 θάνατοι και 354 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 23.748, εκ των οποίων 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.708.610 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 211 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.564 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διακρίσεις μαθητών 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του Ομίλου Δημιουργικότητας και Καινοτομίας «Microgreens- Magicgreens» του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, με συντονιστές καθηγητές τους κ.κ. Σταύρο Κατσαρώνα ΠΕ84, M.Sc. και Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ80 M.A., M.Sc.,M.Ph., οι μαθητές και οι μαθήτριεςανέπτυξαν Ψηφιακές και Επιχειρηματικές Δεξιότητες για την Κυκλική Οικονομία.

(Video) Συνεργασία του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με το Γυμνάσιο Στροβόλου της Κύπρου

Συνεργασία του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με το Γυμνάσιο Στροβόλου της Κύπρου, στο πλαίσιο του προγράμματος "Χρυσοπράσινο Φύλλο", Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στο Kavala Trail Run


Δελτίο τύπου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Καθώς πλησιάζει η άνοιξη αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Την Κυριακή 13 Μαρτίου ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας διοργάνωσε τους αγώνες Kavala Trail Run μήκους 5,5 και 13 χιλιομέτρων. Και οι δύο διαδρομές κινήθηκαν σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς στο περιαστικό δάσος της Καβάλας με θέα προς την πόλη και το απέραντο γαλάζιο. 

Εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών


Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς διοργανώνει εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών για την Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022. Αναχώρηση 16:00 από την πλατεία Ειρήνης.
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής : 697 221 4186 και 694 971 4213.



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 16/3/2022, 1:49 μ.μ.


Πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση περιμετρικά και σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Οργανωμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (15-03-2022) περιμετρικά και σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε εμπορία και διακίνηση ψυχοτρόπων ουσιών.

Εισαγωγή μαθητών στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για το Σχολικό έτος 2022-2023


Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες για εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία θα παραμείνει ανοιχτή από την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει μέσω του συνδέσμου:

Αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς

Αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για την 23 Μαρτίου 2022 τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, για το λόγο ότι η ΕΠΟ την ίδια ημερομηνία όρισε να διεξαχθούν αγώνες για τον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας ,στον οποίο συμμετέχει η μία εκ των δύο φιναλίστ Αναγέννηση Πλαγιάς.

Η Τόλμη Κιλκίς στους αγώνες ταεκβοντο της Ένωσης Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ


Δελτίο τύπου 
Τόλμης Κιλκίς 

Αγώνες Ταεκβοντο της Ένωσης Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ στο 1ο προκριματικό 2022 διεξήχθησαν στις 4-5-6 Μαρτίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

(Video) Τι είπε ο Γιώργος Φραγγίδης σε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης Κιλκίς

 
Τι είπε ο Γιώργος Φραγγίδης σε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης Κιλκίς, την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.