Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Ιερά Πανήγυρις στο Παρεκκλήσι Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Κυριακαίικα Κιλκίς


Στην εν πρεσβείαις ακοίμητον Θεοτόκον χαριστήριος αίνος

†ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος
Σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το Γένος μας, εξέχουσα θέση στις καρδιές όλων των ανθρώπων που δεν έχουν χάσει την θεωρία της αιωνιότητος κατέχει η Μητέρα του Θεού. Η Κυρία Θεοτόκος, με την κοίμησή Της, μας προσκαλεί στην εόρτια πανήγυρή Της για να μας επιδαψιλεύσει την χάρη του Υιού και Θεού Της και Θεού μας. Και εμείς Της ανταποδίδουμε χρεωστικά και οφειλετικά τον τιμητικό ασπασμό και το χαίρε για όλες τις φανερές και τις αφανείς ευεργεσίες Της.

Κιλτίδης: "Χωρίς δάση δεν υπάρχει ύπαιθρος, δεν υπάρχει Πατρίδα"

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Οι πυρκαγιές δεν είναι θέμα Διαχείρισης Καταστροφών. Φωνάζει εδώ και 40 χρόνια η απουσία Δασικής Πολιτικής. Ο δασικός χώρος είναι συνυφασμένος και θεμέλιο της γεωργίας. Από αιώνος η Δασολογική Σχολή και οι Δασικές Υπηρεσίες μας παρέδωσαν ζώσα ύπαιθρο.

ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2019: 25 χρόνια ζωής και προσφοράς στον Πολιτισμό, την Παιδεία και την καλλιτεχνική αποκέντρωση

Δελτίο τύπου δήμου Νεάπολης-Συκεών
Επιμένοντας σταθερά στην προβολή των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, τα φώτα του θεάτρου στρέφονται για άλλη μια χρονιά στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», όπου για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 21 έως τις 29 Αυγούστου, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της χώρας, μαζί με το Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας και τις δημοτικές σκηνές Νεάπολης-Συκεών θα παρουσιάσουν για 25η χρονιά, αξιόλογες και ιδιαίτερα σημαντικές παραστάσεις, στο πλαίσιο ενός θεσμού που έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις των θεατρόφιλων –και όχι μόνο- και αποτελεί γεγονός αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ξεκινά η προετοιμασία του ανδρικού και εφηβικού τμήματος της ΚουΠα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Βasketball ΚουΠα Κιλκίς
Οι προπονήσεις του καλοκαιριού - μετά την ολοκλήρωση της σεζόν - αποτελούν κατά τον coach της ανδρικής ομάδας Θωμά Τσάτση, το μυστικό της καλής πορείας της ερχόμενης χρονιάς. Κανένας στόχος όμως δεν μπορεί να κατακτηθεί αν δεν υπάρξει η σχετική προεργασία.

Πολιτισμός και ανάπτυξη στο Κιλκίς

Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Η χώρα μας αποτελεί τουριστικό προορισμό παγκόσμιας κλάσης. Ο τουρισμός μας δεν στηρίζεται μόνο στον ήλιο και την θάλασσα ή μάλλον δεν θα πρέπει να στηρίζεται και να περιορίζεται μόνο σε αυτά. Ο επισκέπτης πρέπει να φεύγει έχοντας ικανοποιήσει και τις πέντε του αισθήσεις. Ο επισκέπτης φεύγοντας από τη χώρα μας πρέπει να έχει δει, να έχει ακούσει, να έχει γευτεί, να έχει μυρίσει, να έχει αγγίξει.