Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Διήμερη εκδρομή των Περιπατητών Κιλκίς στην Καβάλα



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 10/7/2021, 10:27 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 27ης Ιουνίου 2021 σε περιοχή της Πέλλας, ενεργώντας με δύο γυναίκες συνεργούς του, αφαίρεσαν από την κατοχή ημεδαπού άνδρα με την μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό του, αξίας 1.000 σύμφωνα με τον παθόντα.

Η Ανατολή Π. Κωνσταντινίδου μιλά στη Γνώμη στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Μπάμπη


Η Ανατολή Π. Κωνσταντινίδου μιλά στη Γνώμη στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Μπάμπη

Καλεσμένη μας η εξαιρετικά δραστήρια Ανατολή Π. Κωνσταντινίδου
Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Νεάπολις και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων – Δια Βίου Μάθηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία. Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής, Γερμανικής και Ιταλικής γλώσσας.

Κορωνοϊός (10/7/2021): 2327 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 2 θάνατοι και 142 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.327, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 437.345 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 153 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.986 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πρόσκληση συμμετοχής στο Ψηφιακό Εργαστήριο "Έξυπνα Χωριά και καινοτόμα οικοσυστήματα"


Ανακοίνωση Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Πρόσκληση συμμετοχής στο Ψηφιακό Εργαστήριο «Έξυπνα Χωριά και καινοτόμα οικοσυστήματα για την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης της υπαίθρου»
Με πρωτοβουλία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνεται διαδικτυακή ημερίδα την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 10.30 π.μ. – 12.30 μ.μ.

Εξιχνίαση τηλεφωνικής απάτης από δήθεν γιατρό

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών γυναικών και ενός αλλοδαπού άνδρα, για απάτη. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 15ης Ιουνίου 2021, άνδρας προσποιούμενος τον γιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα στη Χαλκιδική και με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος με θύμα συγγενικό της πρόσωπο που δήθεν πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, την έπεισε να παραδώσει χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ. 

35ο Ποντιακόν Πανοϋρ: Η αρχή μιας μεγάλης εκδήλωσης ανοιχτού χώρου που έγινε θεσμός


Του Βασίλη Αθανασιάδη
Ήταν αρχές καλοκαιριού, Ιούνιος του 1987 όταν για πρώτη φορά και στα πλαίσια των “Πολυκαστρινών” προτάθηκε απο το Δ.Σ. των "Ακριτών" και εντάχθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου το “Ποντιακόν Πανοΰρ”.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.

Η τουριστική Παιονία με ένα κλικ

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η Τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Παιονίας www.visitpaionia.gr παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιουλίου 2021 σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο στο Πολύκαστρο την οποία παρακολούθησαν μέλη της δημοτικής αρχής, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, μέλη της ομάδας τουρισμού του δήμου και δημότες της περιοχής.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Όταν η αλαζονεία λησμονεί, ή αλλιώς απολογισμός δύο ετών κυβέρνησης ΝΔ"


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο κυβερνητικός απολογισμός σε ένα νομό από την τοπική οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος είναι χρήσιμος, αν διαθέτει το χαρακτηριστικό του πολιτικού πολιτισμού.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένας άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (9 Ιουλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

Τζάκια και κούτσουρα


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός συγγραφέας, μέλος του Σύριζα-ΠΣ Κιλκίς
Ο πιο οργανωτικός νους της αρχαίας Ελλάδας, ο Αριστοτέλης αναφέρει στο έργο του «Αθηναίων Πολιτεία» ότι υπάρχουν τρία πολιτεύματα που είναι ορθά: Η Βασιλεία, η Αριστοκρατία και η Πολιτεία. Υπάρχουν όμως και τα παρεκβατικά τους: Η βασιλεία που εκτρέπεται σε τυραννία, η αριστοκρατία σε ολιγαρχία και η Πολιτεία σε οχλοκρατία.

(Video) Εκδήλωση ΝΔ Κιλκίς με θέμα, "Δύο χρόνια διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας"

Εκδήλωση ΝΔ Κιλκίς με θέμα, "Δύο χρόνια διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας" την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, με ομιλητές το Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη, τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της ΝΔ Μηνά Παπαδόπουλο.